pbg12345 Posted February 7, 2023 Author Posted February 7, 2023 Jbt da nam je samo jos jedan visoki ovo bi se moglo dobiti Ovako mrka kapa A u kurac
Nikodije Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Kakvo osveženje gledati Borac bez Todorovića, Lešića, Čarapića, Gagare i ostalih bezveznjaka. Uvek treba da igraju u ovom sastavu
Joe D Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 neko je zapravo u tom klubu pre sezone procenio da bi milos glisic mogao biti pojacanje
hrkljush boys_2 Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Dvorana u Čačku stvarno ima najboljeg dj-au cijeloj aba ligi
Joe D Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 covek koji je radio kardio ceo mec daje trojku iz okreta za pobedu
Joe D Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 2 minutes ago, Joe D said: covek koji je radio kardio ceo mec daje trojku iz okreta za pobedu ipak ne. u jebemti, da je ovo uslo na kraju...
hrkljush boys_2 Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Šteta u pm, baš mi krivo, iako gotivim Sesara i Cibose, ali izbedario sam se kao da je Zvezda izgubila.
pbg12345 Posted February 7, 2023 Author Posted February 7, 2023 mislim mnooogo je borac (makar u teoriji) dobio ovom utakmicom svakako ali cini mi se ko ne prati borac da mozda nije ni svestan sta bi i kakva ova pobeda bila ako ovi momci koliko vec u zavrsnici kls ove i naredne sezone u aba ne budu deo rotacije borca da celokupno rukovodstvo kluba popusi kurac jebenom marku radonjicu i drugarima 1
pbg12345 Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 ako nekog zanima za 20ak minuta milijasevic vs curcic https://tv.dscore.live/sr-int/playerpage/1587462 inace, kao sto sam mudro predivdeo jos kad je dobio otkaz u borcu, malina je trener cacka 94 ali najjace je sto to nisu nigde objavili najpre aktuelni trener naglo dan pred utakmicu daje otkaz, na konferenciji se pojavljuje sportski direktor micic, inace malinin bff i pomocni mu u borcu i najavljuje da ce od sad on voditi ekipu uz pomoc "grupe trenera zaposleni u klubu" i onda posle 10ak dana, malina osvanuo na klupi i na sajtu kluba kao prvi trener
pbg12345 Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 @Milošica odlican ti komsa veceras u pobedi zeleznicara 86:67 nad bekom iako je igrao svega nepunih 13min za to vreme 14 poena uz jedan promasaj iz igre i to pod ociglednim faulom, 5skokova, index 19, +/- 29 nikolic standardno dominantan, mada je beko bas skromna ekipa, ubacili su 57poena od toga 26 u prvoj cetvrtini, rezultat u preostale 3 67:31 za zele matija na pocetku nervozan, brzo napravio 2, pa 3 faul, posle se i on popravio ovom 4tom pobedom u nizu u plejautu zele se izjednacio sa radncikim i napokon su iznad zone ispadanja ako se nedesi cudo gotovo sigurno ostaju u ligi, posto su radnicki i preostale 3 ekipe iza daleko slabije nesretni cacak 94 je posle produzetka uspeo izgubiti od znatno podmaladjenog dinamika ono sto oni igraju i u napadu i u odbrani je tuga do kraja ce se boriti za opstanak ako ostanu u lgii valjda ce sledece godine igrati sa nekim mladjim igracima,najstarija su ekipa lige bukvalno je pola ekipe zrelo za penziju u duelu starijeg curcica i milijasevica, curcic manje los veci deo utakmice vidno nalozen se uhvatio odbrane nad ilijom, uglavnom leteo i proklizavao po terenu, ali ovaj iz ostvarene prednosti nista nije uradio, nit je sta pogadjao nit je imao asistencije iz nekog razloga u drugom curcic je igrao daleko manje, a i to sto igra ga poptuno pogresno koriste coskari, vidi loptu svaki 5 napad neverovatno je da ne mogu naprave neke akcije za njega, ima bas meku ruku i lagano bi u mogao standarno ubacivati 20+ i dalje sam pod utiskom da bi ekipa sa matijom, curcicima, nikolicem, andricem i nekoliko starijih igraca igrala daleko kvalitetnije od ovog cacka, a vrlo moguce i ovog borca da bi bili zanimljiviji i atraktivniji za gledanje nije upitno inace, bivsi borcev i megin junior bumbic, 2001 godiste veceras u pobedi stara nad slodesom u plejofu druge lige umalo tripl dablu uz 35poena 35p, 10sk, 9as, 43index saigrac mu je 40godisnji daca mijatovic inace, joker i radnicki kg (onaj drugi) 4 kola pre kraja gotovo obezbedili plasman u kls i jedni i drugi su prilicn ambiciozni, pogotovo joker, ne bi me iznenadilo da vec sledece godine napadnu aba ligu, a onda ce borac biti u ozbiljnom problemu 1
Recommended Posts