pbg12345 Posted October 17, 2021 Author Posted October 17, 2021 steta za ovu pobedu fmpa, mada je i ovako mnogo lepsi pogled na tabelu i jos vaznije trener i ekipa su daleko rastereceniji sad niz od 7 utakmica u kojima su protivnici iz proslogodisnjeg donjeg dela tabele
pbg12345 Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 aba veceras napokon izbacila snimak utakmice pa sam odgledao u normalnim uslovima mnogo smo bre zajebani! pored one dve zujalice glavni utisak mi je napredak novakovica u odnosu na period kad je tek stigao u borac i pecarski u napadu odlican sut za 3, pod obrucem solidan repertoar zavrsavanja, ali verovatno najbolja osobina mu je ofanzivni skok, odlicno se postavlja i konstantna je pretnja u tom smislu za koju godinu bice jako malo ekipa u evropi kojima on nece ubacivati 20+ poena kad se vrate radovan i sanadze i kad dobijemo nesto od marinkovica i tomasevica, bicemo lagano top3 napadacka ekipa lige
pbg12345 Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 (edited) al smo krenuli, jebali smo mu mater opet malina kasni sa izmenama Edited October 22, 2021 by pbg12345
pbg12345 Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 retko ruzna utakmica zadar deluje bas skromno, ali koristi ono sto znaju sa druge strane borac bas los, posebno u napadu dobra stvar je sto je borac dosta potentnija ekipa i lako moze ovo okrenuti ako podignu igru na visi nivo lose je em sto ne deluje da ce se to desiti, em zadar ima 0/8 za 3 i ocekivati je da nesto ubace spolja u drugom poluvremenu lopez opet ne pravi nikakvu prednost, napad nam je isuvise statican, trebaju nam neki poeni iz reketa
pbg12345 Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 nema od ovog nista ubedljivo najgora utakmica borca u sezoni
Heaviside Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 (edited) ... Edited October 22, 2021 by Heaviside
pbg12345 Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 (edited) 11 minutes ago, Joe D said: najlepsi poluhorog u ligi jel djokovicev jbt kakvo mucenje, bas uzasan borac jos sam najpre gledao zvezdu dok ovo nije pocelo, bas frustrirajuce sto je najgore zadar do ove poslednje cetvrtine los, stegnut, vidno limitiran, onda borac odigra nekoliko odbrana, porodi par koseva, pridje i kad treba da prelomi promase 5 napada za redom dok isti rezultat stoji i tako u krug, tri ili cetiri puta da se crta scenario kako da se smoris i namucis dok gledas kosarku, to je valjda ovo lesic je penzioner, rupa u odbrani, ali u nekim deonicama moze biti od koristi ali ovo sto igra marinkovic posle one prve utakmice je tuga bozija, bolje da igramo sa 5 malih, nego njega sto koristi malina lopez ili je bas velika prevara ili se apsolutno ne razume sa trenerom i saigracima, gomila driblinga iz kojih ama bas nikakvu prednost ne napravi za sebe, a pasa ka saigracima nema, sad koliko je ovo drugo do njega, koliko do njih ili trenera ne znam Edited October 22, 2021 by pbg12345
pbg12345 Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 jbt, sad vidim, 7asistencija ukupno to mora da je neki rekord
pbg12345 Posted October 24, 2021 Author Posted October 24, 2021 trenutno produzetak na zitko cacak 94 posle regularnog dela sudjeno je 63 faula !!! nebrojeno tehnickih na obe strane situaicja jeste naelektrisana iz nekog razloga cak se i publika u jednom trenutku uskomesala ali sudije nisu normalne sta rade ko uopste drzi taj zitko znam da je jakovljevic pre bio trener pre dva kola kad su igrali protiv spartaka njihov igrac je napao sudiju
pbg12345 Posted October 24, 2021 Author Posted October 24, 2021 to dosta objasnjava na kraju posle dva produzetka dobi cacak nekako 76 faulova, 92 bacanja, cini mi se 10+ tehnickih
pbg12345 Posted October 25, 2021 Author Posted October 25, 2021 http://moravainfo.rs/mladen-pantic-ponovo-mvp-kola-druge-lige-srbije/
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 jel spremate halu za praznik? nemoj da se brukate
Recommended Posts