SNARC Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Ja da sam Novak dao bih mu tacnu da pokloni zeni
Quizmaster Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 (edited) Niz od 27 pobeda na GS turnirima je neverovatan sam po sebi. Recimo da je tu bilo desetak mečeva koje može dobiti rutinski, ostalo je još mnogo, mnogo teškog posla. A previše lako zaboravljamo da nijedan teniser pre Đokovića nije imao toliko GS trofeja nakon 30. godine živote, on je tu granicu dobrano pomerio, ali sve mu je teže da parira mlađima. Svaka čast na svemu što je uradio, no sad dolazi vreme mlađih, a on ako štrpne još 2-3 velika trofeja to će nadam se biti dovoljno da ga Nadal ne stigne. Edited September 12, 2021 by Quizmaster 2
Kampokei Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Smorio sam se, mada nisam imao dobar osecaj u vezi sa ovim danas. Nema veze, idemo dalje, jedino mozda nije trebalo da sam doprinosi hajpu najavama da ce igrati kao da je poslednji mec u karijeri. 1
J.R. Cash Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 (edited) Ovo Edited September 12, 2021 by J.R. Cash
Zli Gli Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Jebem mu, ovaj nas je sam sebe sjebao od starta, verovatno jos pre meca. Svaka cast Medvedevu, covek bombardovao servisima i sve vracao, odigrao perfektan mec, ali da je bila bilo koja runda pre finala i meca za ulazak u istoriju, otresao bi ga Novak rutinski kako god ovaj igrao. A gledao sam Rusa mnogo puta, nije da je bas neka mentalna gromada, ima cesto raspade u glavi i nesto ne vidim da ce dominirati narednih godina. Nema tu neko ko mnogo odskace, bice WTA raspodela titula, totalni haos.Bas veliko sranje ali dobro, AO i W sledece sezone i opet lepo.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1
Tsai Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Epsko sranje zbog grend slema, Lejver odahnuo Nece se ponoviti prilika jbg
Milošica Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Medvedev u sred Nju Jorka, u govoru, rekao Novaku da je najbolji svih vremena.
onamonamo Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 jebi ga, moze njolo da dobije kad je neko malo bolji, ali kad je mnogo bolji onda dobijemo ovo.....previse je bilo dva brejka prednosti u trecem, da nije bilo toliko uspeo bi da prelomi.....sada moze da place do prekosutra, a onda nek se seti koliko ima miliona na racunu da mu bude malo bolje.....
Jumanji Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Kaze Medvedev Vilanderu da za svakog igraca ima plan neki, a da za Novaka mu je potrebno bar 15 razlicitih, jer je svaki mec sa njim bio razlicit, bez obzira pobedio tada ili izgubio. Ok, sada na dugi i zasluzeni odmor, a sledeca godina ce biti veoma zanimljiva, a kad koja pa nije obecavala.
Jumanji Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Juuu sta pisete. CccccIdem ja jos me vi niste nervirali.
Jozef K. Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Žao mi je Novaka. Nije ni bilo lako da se izmestiš iz situacije da pišeš isroriju. Nešto što se događa jednom u pola veka. Medvedev je bio izuzetno fokusiran. Kao da je rekao danas je moj dan. A veoma nezgodan. Nisam očekivao da Novak ovamo propusti prilike koje su mu se nudile. Šteta što nije poveo u drugom setu.
eumeswil Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 24 minutes ago, Tsai said: Epsko sranje zbog grend slema, Lejver odahnuo Taj GS veze nema sa ovim, nebo i zemlja bukvalno, nema 3 različite podloge. Jedino što je zajedničko je ta brojka 4 na kraju.
red star forever Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Samo jedno veliko hvala Novaku i čestitke Daniilu, bio je bolji i jedan je od igrača koje ću pratiti kada naša legenda okaci reket o klin. 1
Recommended Posts