Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

Objektivna americka publika :D

Sipao jos jednu rakiju

To ja malo da provociram i ureknem Medvedeva, vidiš da je uspelo :D

Djole se rasplakao

Koliko god da mi je žao (zbog Novaka), svaka čast Medi, odigrano šampionski od početka do kraja.

Bravo Rujo. 

Dobio novog navijaca..cim se Djovak penzionise

Svaka cast Medvedevu, vrhunsku predstavu pruzio.

Wow

jbg, pritisak i hajp su bili preveliki, jebo i zlatni i kalendarski slem, da se lepo resetuje za australiju, uzme taj 21. a posle lagano bez ikakvog moranja.

bas kao i na olimpikadi, potpuni raspad

Medjed nikad lakse nece uzet GS titulu

3 od 9 US open finala bas lose izgleda

Da su Nadal ili Federed bili u ovoj situaciji protiv nekog od mladjih, prosetali bi se.

Novak odigra najgore kad bas nije trebalo

Cestitke Medvedevu, ne zasluzuje pljuvke koje je dobio ovde. Bolji je od celog nextgena. Novak do 21. slema u januaru (era Zvereva se odlaze za leto ‘22.).

Samo sam se Medvedeva plasila, i eto nije to bzvz. Strasan nivo tenisa, opasan kad sve poslozi u glavi.

Jebiga, stigao ga pritisak svih ovih godina. Pitanje da li ce naci snage da se oporavi od ovog poraza do AO. A ako mu opet bude trebalo pola godine ili godinu da se uspostavi... njemu idu godine, a ovi klinci su se okurazili, ne jebu zivu silu i bice samo jos bolji.

5 hours ago, renne said:

Gubi ovo kljakavi lagano

Ja sam naravno uplatio na braa rusa

Koja kvota bila?