ArleKino Posted June 13, 2022 Author Share Posted June 13, 2022 Weenie, kako ti ovdje stane laptop? Link to comment
Weenie Pooh Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 5 minutes ago, John Coltrane said: Eto opet bazendžije okreću priču - Griliš je u € a D.Nunez je u £ Baš ne pratiš, i Nunezovih sto miliona je u €. Može i u £ ako više voliš, ali onda izađe skromnih 85. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 12 minutes ago, Zlurad said: 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: jako su male šanse da se ovo ne završi u suzama, transferi od 100m dovoljno retko rade i kad ne uzimaš za te pare divljeg igrača iz portugalske lige sa jednom dobrom sezonom iza sebe Ovo govoriš iz Siti perspektive? Pep kupio Grilisha za 120 miliona, njegova statistika: 26 utakmica u ligi - 3 gola 3 asiastencije; 7 utakmica u ligi šampiona: 1 gol. Jebemliga, Nunjez došao za manje para, valjda ce da potrefi barem 5 gola sledeće sezone i opravda investiciju. Dovoljno za igrača iz portugalske lige. Jel se smeješ još nekom chelsea rejectu ili je Salah jedini? Znam jednog, kažu da je jedan od najboljih igrača na svetu.. Ruxo, počeo si sam sebe da trolujes, ne priliči tvom iskustvu. očigledno da ne, pošto siti ima jedan transfer u istoriji vredan preko 100m koliko ljudi ovde je opravdalo investiciju? na temu salaha i moje očigledne zajebancije ne znam šta bih ti rekao zaista...ne prija vam baš ovo klopovo rasipanje reklo bi se Link to comment
John Coltrane Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 5 hours ago, Zlurad said: 7 hours ago, John Coltrane said: Ne znam gde si video da je 100+ bruto, al ajde videćemo uskoro kad ozvaniče. u medjuvremenu podsetimo se bisera Mislim da ti wini napisao bruto za platu (200K koje si pomenuo pre par posta) ne za transfer. Transfer generalno košta 65M funti uz "additional fees", od kojih je samo prvi relativno achievable, 4,2M posle 10 utakmica I valjda 8 posle 60 utakmica kolektivni bonus za achievements. Jbg, pošto si postavio sliku sa Klopom i funtama ceo transfer sa svim dodacima košta 85M funti. @Weenie Pooh Da, baš ne pratim Link to comment
Weenie Pooh Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 47 minutes ago, kipo said: Ima i onaj francuski Nvanko Kanu iz Lajpciga. Ima ali njemu se ide u rodni Pariz. (Dečko je za okruglo 20 cm manji od Kanua, BTW.) Link to comment
Pokojni Ruxin Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 dokle će da se ćuti o ovome? 2 Link to comment
John Coltrane Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Btw D.Nunez je opasan, ja sam bar škrabao o POR ligi na topiku Strane lige. Nemate potrebe za zatezanjem topica u sred leta i brojanjem para, opustite se i uživajte. Link to comment
Weenie Pooh Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: @Weenie Pooh Da, baš ne pratim Da, jer su pričali o transferima od 100+ miliona, u koje ovaj spada samo ako se radi o EUR. Savršeno je normalno da preračuna i Grilijaša u EUR. Link to comment
John Coltrane Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Da, jer su pričali o transferima od 100+ miliona, u koje ovaj spada samo ako se radi o EUR. Savršeno je normalno da preračuna i Grilijaša u EUR. Grilijaša u šta god da preračunaš biće 100+ milki. Al vidim kamo diskusija ide… Link to comment
Baldrick S. Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 9 minutes ago, John Coltrane said: Btw D.Nunez je opasan, ja sam bar škrabao o POR ligi na topiku Strane lige. Nemate potrebe za zatezanjem topica u sred leta i brojanjem para, opustite se i uživajte. Ajd pogledaj u fm-u gde je Nunjez presao posle Benfike. Kod mene u sejvu Bajern, 22/23. Prve sezone imao 28 golova, druge 21. Ja udario ss i njega i Haalanda, cisto da vidim koliko ce da ih napucaju lokalni rishrcheri. Mada je Haaland i do sada bio nadrkan. Nema veze sa igrom, cisto me interesuje put. Ok, Bajern je jedan od vecih timova. Taj deo su barem pogodili. Link to comment
John Coltrane Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 minute ago, Zlurad said: Ajd pogledaj u fm-u gde je Nunjez presao posle Benfike. Kod mene u sejvu Bajern, 22/23. Prve sezone imao 28 golova, druge 21. Ja udario ss i njega i Haalanda, cisto da vidim koliko ce da ih napucaju lokalni rishrcheri. Mada je Haaland i do sada bio nadrkan. Nema veze sa igrom, cisto me interesuje put. Ok, Bajern je jedan od vecih timova. Taj deo su barem pogodili. Doveo ga ja u UTD umesto Ronalda Link to comment
Baldrick S. Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Doveo ga ja u UTD umesto Ronalda Ja doveo Haalanda umesto Firminja Jbg, propade mi poredjenje Link to comment
John Coltrane Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Šalim se, naravno da sam doveo Holanda, al tek u 4. sezoni na free. Evo ti D.Nuneza, pričamo o default sejvu naravno. Sigurno je nabudžen posle zimskog updatea. Link to comment
189- Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: koliko ljudi ovde je opravdalo investiciju? edit: 4 Edited June 13, 2022 by 189- Link to comment
Recommended Posts