Svarog Posted May 23, 2022 Author Posted May 23, 2022 https://www.premierfantasytools.com/fpl-captain-picks-analyzer/ Quote Rows are red if points < 7 (< 10 for triple captain). This is usually indicative of a player who may have played 90 minutes (4 points or 6 for a mid with a clean sheet) and does not contribute otherwise. ja sam na 74% uspešnosti.
ubibobi Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 1 hour ago, Svarog said: meni najjače što ima ljudi ovde koji stvarno gledaju fudbal i još misle da im to donosi neku prednost. Ja sam pratio i gledao engleze mnogo pre nego što sam i čuo za fantazi a igra bez gledanja mi je apsolutno besmislena. I naravno da gledanje donosi prednost, kako misliš da bih upisao titulu bez gledanja? Vidim vraćaju se u Premer i bivši šampioni Lezileb i Sokolovići, čestitke i sve najgore u idućoj sezoni
ducca Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 (edited) 21 minutes ago, Svarog said: https://www.premierfantasytools.com/fpl-captain-picks-analyzer/ ja sam na 74% uspešnosti. Gde stoji taj ID? edit: Našao, broj u URL Dobra analiza, ja na 65% Edited May 23, 2022 by ducca
goofs Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Ja isto 74%, odlican sajt. Dajte tabelu premera da izmerimo te patke.
Moća Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 72% šta da gledamo kad smo u 85% slučajeva svi turali Salaha za kapitena. 1
ubibobi Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Upravo tako, bila bi svrsishodnija jedna dublja analiza neuspešnosti koja bi prikazala koliki je procenat bio onih koji su prvih par meseci držali recimo Šoua u timu, verovali u povratak mrtvog Lukakua, povremeno se glupirali dovođenjem Žezusa ili Pukija i kao šlag na torti triplirali Denisa u duplom kolu gde isti dobija crveni karton u prvom poluvremenu prve utakmice..uhh kakvi hajlajtsi iz pakla mi izbiše upravo pred očima!
goofs Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Ja sam u nekoj draft ligi ozbiljno tankovao prvo kolo da bih mogao da uzmem Lukakua. Isplatilo se, mosh mislit Inace, cestitke svim pobednicima, bila je jedna jakatm sezona, trebalo je imati zeluca i istrajati do kraja i ne odustati. Licno sam gurao dobro dok nije bilo onih svinjarija u novembru, to me skroz poremetilo i razbilo bilo kakve smislene planove (koji su svejedno upitne efikasnosti). Dodatni FH je poremetio balans igre, a ja sam ga protracio na krnje kolo u kojem su nakon deadlinea odlozili jos dve utakmice (ukupno 4 igraca, ukljucujuci i kapitena). 1
Lezilebovich Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 4 hours ago, Moća said: Prva tri direktno, a 4. i 5. iz broda razigravaju klasik poenima sa 17. i 16. iz Premera. opa... povratak u Premer ... Zovite me Fulham ! 1
San Epifanio Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 53 minutes ago, ubibobi said: Upravo tako, bila bi svrsishodnija jedna dublja analiza neuspešnosti koja bi prikazala koliki je procenat bio onih koji su prvih par meseci držali recimo Šoua u timu, verovali u povratak mrtvog Lukakua, povremeno se glupirali dovođenjem Žezusa ili Pukija i kao šlag na torti triplirali Denisa u duplom kolu gde isti dobija crveni karton u prvom poluvremenu prve utakmice..uhh kakvi hajlajtsi iz pakla mi izbiše upravo pred očima! Ijao, ulepsa mi popodne sa ovim Denisom. Kako izgiboste tada, ti i jos nekoliko igraca. Sad mi lakse pada moje tripliranje Salaha koji u duplom kolu skupi cela 3 poena. Ja sam najstrasnije prosao u mesecu omikrona u Engleskoj. Utakmice su odlagane samo tamo gde sam ja imao po nekoliko igraca. Desavalo se da nemam ni kapitena ni zamenu u kolu, ali sve u svemu sto te ne ubije, ojaca te. 1
sabahudin Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 6 hours ago, Behemoth said: Hvala, na kraju sam se izvukao rutinskom pobedom protiv de Sistija. Eto, prošle godine sam osvojio klasik, ove godine po prvi put H2H, sad je samo nebo granica. Dogodine jurim duplu krunu! Čestitke od đubretara! 1
Mindaugas Žukauskas Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 5 hours ago, Svarog said: meni najjače što ima ljudi ovde koji stvarno gledaju fudbal i još misle da im to donosi neku prednost. Turio Kejna na (c) u januaru i nisam otvorio igricu do juče, kad ono lagano 11.mesto u Premeru. Nikad lakše obezbeđen opstanak, no stress bukvalno. Toliko o igrici E da, čestitke Behemot 1
dragance Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Kakav je status sa nama iz betona? Izborio sam 4 mesto (koje sam prethodno nesrecno izgubio, umesto da se borim za 3.) u poslednjem kolu!
Svarog Posted May 23, 2022 Author Posted May 23, 2022 3 minutes ago, dragance said: Kakav je status sa nama iz betona? Izborio sam 4 mesto (koje sam prethodno nesrecno izgubio, umesto da se borim za 3.) u poslednjem kolu! 1, 2, 3 i 6 idu direktno u viši rang. 4 i 5 igraju baraž. 1
de Sisti Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Cestitke Kloppopool-u na prvom mestu. Cudna sezona, dosta stresna, ja sam skoro sve vreme bio u prvih 10 u premeru po total poenima, sad na kraju sedmi, a u isto vreme se borio za opstanak. Izvuklo me sto sam vezao 7 pobeda do ovog poslednjeg kola. Javljajte koje je najbolje resenje za sledecu sezonu za nas sa sbb-a, dal arena cloud ili nesto drugo 2
Recommended Posts