Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2021/22

Featured Replies

Evo i prvog poraza u novoj sezoni. Cestitke @Random

Da sam kao i mnogi mudriji uzeo Ronalda i dao mu traku sad bar ne bih imao najgori skor u kolu u celoj ligi.

• Replies 599
  • Views 26.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam, izgleda, nekako propustila da aktiviram WC, tako da imam -44 poena. :   Čestitke Mean Machine. 

• to je to. ja sam ovu igricu prešao. samo mi je 6 sezona trebalo. najprviji u klasiku. najprviji u svim ligama. nemojte mi govoriti da je to samo trenutni rezultat. da je tek 1

Posted Images

Vreme za divljakusu™

Ja imam u ovom kolu drugi najbolji rezultat. Naravno, izgubio sam u H2H jer sam igrao protiv de Sistija, koji je imao najbolji rezultat u ovom kolu.

Oh well :fantom:

• Author

ako smo nešto naučili za ovih nekoliko godina igranja fantazija - to je da se ne isplati da imaš drugi najbolji rezultat u kolu u ligi. štavište, garantovano gubiš.

drugi najgori skor već, nije baš da garantuje, ali prilično izvesno donosi bar bod.

To kao kad Rinsvind kaze da neki ishod cija je verovatnoca jedan u milion dolazi u 8 od 10 slucajeva :D 

39 minutes ago, Svarog said:

ako smo nešto naučili za ovih nekoliko godina igranja fantazija - to je da se ne isplati da imaš drugi najbolji rezultat u kolu u ligi. štavište, garantovano gubiš.

drugi najgori skor već, nije baš da garantuje, ali prilično izvesno donosi bar bod.

:thumbsup:

5.5 igraca za "gazenje" iskusnog Ronina: ima sve od junajteda a ne pada na runaldu hype... - cestitke :fantom:

Evo i prvog poraza u novoj sezoni. Cestitke [mention=983]Random[/mention]
Da sam kao i mnogi mudriji uzeo Ronalda i dao mu traku sad bar ne bih imao najgori skor u kolu u celoj ligi.
S obzirom na reputaciju protivnika, a i činjenicu da sam imao par uzvičnika u prvom timu nisam se ovome nikako nadao. Moralo negdje da mi se vrati za 0 bodova sa skorom od 101 u prvom kolu.

Sent from my CPH2025 using Tapatalk

O jbt, friday night kickoff :ph34r: 

Cestitke Epi, imas i tonia :thumbsup:

ulazi im mbuemo sa klupe umesto taa. :nobles:

Čestitke Buljarice- sjajan izbor kapitena.

3 hours ago, Dziber said:

O jbt, friday night kickoff :ph34r: 

Cestitke Epi, imas i tonia :thumbsup:

Ih, platih danak neopreznosti. Kako mi promace ovaj jinx, taman da Sar neutralise sve sto Salah i Toni sakupise.

U moru glupih transfera u toku vajldkarte, pojavljuje se i jedan dobar - resio sam se Dignea 

Moj najgori start od kad igram fantazi. 0-5 skor i svaki put sve promasim. Moram da divljam al pojma nemam sta da radim.

Ako mi je nešto u timu štimalo cele prošle sezone to je bio tandem Ederson - Dias. I ovu sezonu počnem sa Stonesom jer daje više golova, pa na WC odlučim da investiram u odbranu Wolvesa koja danas odigra kao pijana. Hvala Ćelafutu za odmaranje Ferana, jer ulazi Odegaard, a hvala standardno i Momu za kapitenski učinak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.