San Epifanio Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Evo i prvog poraza u novoj sezoni. Cestitke @Random Da sam kao i mnogi mudriji uzeo Ronalda i dao mu traku sad bar ne bih imao najgori skor u kolu u celoj ligi.
Behemoth Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ja imam u ovom kolu drugi najbolji rezultat. Naravno, izgubio sam u H2H jer sam igrao protiv de Sistija, koji je imao najbolji rezultat u ovom kolu. Oh well 1 2
Svarog Posted September 14, 2021 Author Posted September 14, 2021 ako smo nešto naučili za ovih nekoliko godina igranja fantazija - to je da se ne isplati da imaš drugi najbolji rezultat u kolu u ligi. štavište, garantovano gubiš. drugi najgori skor već, nije baš da garantuje, ali prilično izvesno donosi bar bod. 1
goofs Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 To kao kad Rinsvind kaze da neki ishod cija je verovatnoca jedan u milion dolazi u 8 od 10 slucajeva 1
Dziber Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 39 minutes ago, Svarog said: ako smo nešto naučili za ovih nekoliko godina igranja fantazija - to je da se ne isplati da imaš drugi najbolji rezultat u kolu u ligi. štavište, garantovano gubiš. drugi najgori skor već, nije baš da garantuje, ali prilično izvesno donosi bar bod. 5.5 igraca za "gazenje" iskusnog Ronina: ima sve od junajteda a ne pada na runaldu hype... - cestitke
levi Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 ako može 1 Totnem da igra ligu konferencije, možete i vi da napravite tim za Fantasy CL https://parapsihopatologija.com/forums/topic/20548-fantasy-champppions-league/page/15/?tab=comments#comment-5150819
Random Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Evo i prvog poraza u novoj sezoni. Cestitke [mention=983]Random[/mention] Da sam kao i mnogi mudriji uzeo Ronalda i dao mu traku sad bar ne bih imao najgori skor u kolu u celoj ligi.S obzirom na reputaciju protivnika, a i činjenicu da sam imao par uzvičnika u prvom timu nisam se ovome nikako nadao. Moralo negdje da mi se vrati za 0 bodova sa skorom od 101 u prvom kolu. Sent from my CPH2025 using Tapatalk
Dziber Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 O jbt, friday night kickoff Cestitke Epi, imas i tonia
John Coltrane Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Čestitke Buljarice- sjajan izbor kapitena. 1
San Epifanio Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 3 hours ago, Dziber said: O jbt, friday night kickoff Cestitke Epi, imas i tonia Ih, platih danak neopreznosti. Kako mi promace ovaj jinx, taman da Sar neutralise sve sto Salah i Toni sakupise.
Lezilebovich Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 U moru glupih transfera u toku vajldkarte, pojavljuje se i jedan dobar - resio sam se Dignea
Moća Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Moj najgori start od kad igram fantazi. 0-5 skor i svaki put sve promasim. Moram da divljam al pojma nemam sta da radim.
Daddy Cool Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ako mi je nešto u timu štimalo cele prošle sezone to je bio tandem Ederson - Dias. I ovu sezonu počnem sa Stonesom jer daje više golova, pa na WC odlučim da investiram u odbranu Wolvesa koja danas odigra kao pijana. Hvala Ćelafutu za odmaranje Ferana, jer ulazi Odegaard, a hvala standardno i Momu za kapitenski učinak.
Recommended Posts