Malkmus Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Ako je pala Petnica, nadam se da će pasti i jedna psiho bolnica. Najteže je da oni padnu, ali ipak se nadam. Dočim, sasvim je moguće da je verbalno uznemiravanje bilo u sklopu kažnjavanja, a ne pedofilije. Toliko smem da napišem. 3 2
אַף אֶחָד Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Mogu od reci do reci da potpisem ovo sto su @Mos i @burekdzija napisali. Na to sam mislio kada sam par stranica ranije napisao da sada vidim da su sve crvene lampice bile upaljene.
Taihoskopija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 „Želimo da podržimo naše koleginice i osnažimo sve žrtve nasilja da progovore, i stoga mislimo da je sada trenutak da ih pažljivo slušamo“, istakao je on. Zato, kako je dodao, u narednim danima prepuštamo da se u medijskom prostoru čuje njihov glas. https://www.danas.rs/drustvo/direktora-is-petnica-za-danas-treba-prvo-da-govore-zene-koje-su-imale-hrabrosti-da-podele-svoja-iskustva/
Popular Post gospa buba Posted June 24, 2021 Popular Post Posted June 24, 2021 povraca mi se od osnazivanja jebene budalchine. sve je to, deco moja, svima koji su znali, a bili odgovorni za bilo shta, bilo jebeno normalo. tako to ide i tako to radi. zato niko nikad njje nishta ni preduzeo. n o r m a l n o.a kad su pomislili da imaju dokaze, spalili su dokaze. nisu se snashli. muchenici nesnalazljivi chuvari privatnosti. jujuju. 7 3
morgana Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 i zato je korisno sto j gligorijevic nije imenovala pocinioca, sad javnost nek se usmjeri na enejblere vjesto napisan tekst btw 9
gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 i zato je korisno sto j gligorijevic nije imenovala pocinioca, sad javnost nek se usmjeri na enejblere vjesto napisan tekst btwdefinitivno.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
James Marshall Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pročitao sam ovaj članak u Vremenu i opet mi neke stvari nisu jasne, kako jbt istovremeno i kul lik koji ima neku harizmu da okuplja kul ekipu oko sebe, cuga sa pametnim klincima a sa druge strane zapravo neki štrokavi drkadžija starkelja koji živi kao klošar u nekom ćumezu i hoće da se ubije jer je ostao bez apanaže u Petnici 1
אַף אֶחָד Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) 4 minutes ago, morgana said: i zato je korisno sto j gligorijevic nije imenovala pocinioca, sad javnost nek se usmjeri na enejblere vjesto napisan tekst btw Bas tako. I jos nesto - ovaj S. je vrh ledenog brega. Zato je kljucna tema zataskavanja - da bi izaslo na videlo i ostalo sto je sistematski zataskavano godinama. 1 minute ago, James Marshall said: Pročitao sam ovaj članak u Vremenu i opet mi neke stvari nisu jasne, kako jbt istovremeno i kul lik koji ima neku harizmu da okuplja kul ekipu oko sebe, cuga sa pametnim klincima a sa druge strane zapravo neki štrokavi drkadžija starkelja koji živi kao klošar u nekom ćumezu i hoće da se ubije jer je ostao bez apanaže u Petnici Ma sve je to stvar poze "neshvacenog razbarusenog genija". Odlicno su ga opisali. Edited June 24, 2021 by chandra 1
gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Pročitao sam ovaj članak u Vremenu i opet mi neke stvari nisu jasne, kako jbt istovremeno i kul lik koji ima neku harizmu da okuplja kul ekipu oko sebe, cuga sa pametnim klincima a sa druge strane zapravo neki štrokavi drkadžija starkelja koji živi kao klošar u nekom ćumezu i hoće da se ubije jer je ostao bez apanaže u Petnicine vidim problem iskreno. jednu sliku vide mushka deca, drugu sliku vide druga, nekul mushka deca, a trecu zenska. chetvrtu nekul zenska deca.vidish da su saborci u svakom trenutku bili vishe zainteresovani za chuvanje njegovog mentalnog i materijalnog stanja, nego za bilo shta drugo. za zenski svet je to normalna stvar, malo te gledaju, malo potrpish,shta sad takav je zivot. ako ti smeta, shto si postojala uopshte. a sada sve to isto i na jebenom nauchnom (!) kampu u tri lepe. na ovom sluchaju cemo, zivi bili, videti vrhunac te neke rodne solidarnosti, samo shto ovo nisu soraje, ni bogatashke ceri glumice, nego shtreberke. ziva nisam kuda ce da ide...sent from novi mnogo jak bubamoto. 7
Popular Post Frank Pembleton Posted June 24, 2021 Popular Post Posted June 24, 2021 Sve te "organizacije" u ovakvim situacijama imaju samo jedno na umu:Kontrolu štete.Kako sačuvati sistem koji su napravili.Oni koji su otkriveni i kojima "nema spasa" biće "pušteni niz vodu". Bitno je sačuvati kostur organizacije. Jer organizacija je moć.Nemojmo se zaluđivati, i seksualno i verbalno i fizičko zlostavljanje ima samo jedan cilj - uspostavljane, pokazivanje i održavanje pozicija moći.Tako je i sa tom ekipom u Petnici i u drugim organizacijama.I to je jedino bitno, zato će se "izvinjavati" i "slati u penziju".Sve će uraditi samo da se ne dira u "organizaciju"! 10
אַף אֶחָד Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 6 minutes ago, gospa buba said: ne vidim problem iskreno. jednu sliku vide mushka deca, drugu sliku vide druga, nekul mushka deca, a trecu zenska. chetvrtu nekul zenska deca. vidish da su saborci u svakom trenutku bili vishe zainteresovani za chuvanje njegovog mentalnog i materijalnog stanja, nego za bilo shta drugo. za zenski svet je to normalna stvar, malo te gledaju, malo potrpish,shta sad takav je zivot. ako ti smeta, shto si postojala uopshte. na ovom sluchaju cemo, zivi bili, videti vrhunac te neke rodne solidarnosti, samo shto ovo nisu soraje, nego shtreberke. ziva nisam kuda ce da ide... Nece da ide nigde. Medju petnicarskom vrhuskom, bar onima koje ja znam, vlada potpuna omerta. Ko pisne, govno stisne. Ima tu mnogo grize savesti, a bogami i instinkta za prezivljavanje. Dajem im do veceras da se jave, pa krecem da cistim listu fb prijatelja. Vreme je bilo.
gospa buba Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Nece da ide nigde. Medju petnicarskom vrhuskom, bar onima koje ja znam, vlada potpuna omerta. Ko pisne, govno stisne. Ima tu mnogo grize savesti, a bogami i instinkta za prezivljavanje. Dajem im do veceras da se jave, pa krecem da cistim listu fb prijatelja. Vreme je bilo.shto da ne ide. shtreberke zavodnice, ispod mire sto djavola. nema dna za srbiju.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Popular Post Sandradjer Posted June 24, 2021 Popular Post Posted June 24, 2021 Ne znam da li je bas tema ali imam da podelim moje utiske poslednjih godina. Posto sam nastavnik u skoli i imam svoje ucenike koji idu u Petnicu (sve vise ih ima i miljama su daleko od talentovane dece, naravno ne svi) meni je muka od nje. Ucenici zahtevaju posebno razumevanje oko ocena i uspeha iz predmeta jer su bili u Petnici, bez postovanja za predmet u skoli jer su bili u Petnici i to je daleko iznad onoga sto mi ucimo u skoli (a pokazuju elementarno neznanje). A sto se tice teme, jeziva su ova desavanja. Tesko mi je i da citam. Sektaski sve izgleda 12 2
Taihoskopija Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 19 minutes ago, James Marshall said: Pročitao sam ovaj članak u Vremenu i opet mi neke stvari nisu jasne, kako jbt istovremeno i kul lik koji ima neku harizmu da okuplja kul ekipu oko sebe, cuga sa pametnim klincima a sa druge strane zapravo neki štrokavi drkadžija starkelja koji živi kao klošar u nekom ćumezu i hoće da se ubije jer je ostao bez apanaže u Petnici Pa to je to, to je tipski lik. 3
Amos Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Prilično sam siguran da ću uskoro čitati o par likova sa Filozofskog na ovom topiku, ako domine krenu da padaju u akademskoj zajednici.
Recommended Posts