Banjo Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Prva petorka recimo- Jovic, opaki suter, Lazic, Wajt, Kuzmic Druga- Pefi, Ivanovic, Dobric, Kalina, Bjelica. Ovo je suterski potentna ekipa.. odbrane nece smeti da skupljaju. Samo ce Pefiju da idu ispod bloka, ali tu je Ivanovic.... Jovic odmah sutira ako ga brane ispod bloka.. i pogadja u procentu od 50%. Kazu na RSB da su Pefi i Bjelkan kumovi.. ja ga vec stavio u roster
Filozof manijak Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 4 minutes ago, Nikodije said: ne znam o cemu pricas, pre 10 godina su nam igrali mile ilic i bojan popovic. Mislim na Pefija i Jovića, da li su isti u odbrani kao i pre deset godina?
ducca Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Prva petorka recimo- Jovic, opaki suter, Lazic, Wajt, Kuzmic Druga- Pefi, Ivanovic, Dobric, Kalina, Bjelica. Ovo je suterski potentna ekipa.. odbrane nece smeti da skupljaju. Samo ce Pefiju da idu ispod bloka, ali tu je Ivanovic.... Jovic odmah sutira ako ga brane ispod bloka.. i pogadja u procentu od 50%. Kazu na RSB da su Pefi i Bjelkan kumovi.. ja ga vec stavio u roster [emoji4]Ako je Kuzmić starter u bilo kojoj varijanti staviti katanac na Pionir i prostorije na Kališu. 3
Banjo Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) 23 minutes ago, ducca said: Ako je Kuzmić starter u bilo kojoj varijanti staviti katanac na Pionir i prostorije na Kališu. Pa znas da Radonja voli da pocne sa defanzivno jacom postavom pa onda glavni igraci ulaze jedan po jedan. Verujem da ce mec da pocinju i Lazic i Kuzmic, sto ne znaci da ce imati veliku minutazu i posebno ne znaci da ce da zavrsavaju mec. Mec ce zavrsavati nasa najbolja postava, pod uslovom da je tesan rezultat. Kalinic i Dzenkins u prajmu su pocinjali sa klupe kod Radonje. Edit- Lazic je neretko zavrsavao meceve i igrao zadnjih par minuta.. da stisne malo, unese neku konfuziju kad je protivnik umoran.. mnogo mu veruje Dejo, a i ovaj zna da vrati poverenje, bogami. Ja sam potpuno siguran da ce mec zabrsavati ova cetiri igraca- Kalinic, Dobric, Jovic, prvi centar.. samo tog za tog petog jos nisam siguran.. Mozda Lazic, Ivanovic ili taj bek suter Edited July 28, 2021 by Banjo
Banjo Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) 12 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ali ideje da će Bejlica da se guzi na pet... Nece se guzi.. otvori se u pop dobije loptu, finta suta i igra licem. Edited July 28, 2021 by Banjo
Dankan Ajdaho Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 5 hours ago, Banjo said: Nece se guzi.. otvori se u pop dobije loptu, finta suta i igra licem. Da, a u odbrni će da čuva protivničkog centra negde oko linije za tri poena.
Banjo Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) 26 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Da, a u odbrni će da čuva protivničkog centra negde oko linije za tri poena. Kad je mogao Rit mlitavi moze i Bjeli.. uostalom neke meceve je i u NBA igrao na 5.. posteno, ja ne gledam NBa ali tako kazu. Ne bi on bio rupa u odbrani sigurno.. mozda bi mu malo problema napravio neki dominantan centar, tipa Milutinov, ali nema mnogo takvih koji zidaju u EL. Pik bi branio dobro Edited July 28, 2021 by Banjo
theanswer Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Rešili smo problem na pleju za reprezentaciju za vek vekova. Potrebno je samo da ima 2m i ne može biti loš.
Banjo Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 12 hours ago, theanswer said: Rešili smo problem na pleju za reprezentaciju za vek vekova. Potrebno je samo da ima 2m i ne može biti loš. Tebe zulja sto ste doveli midzeta, divljaka tezgarosa?
Micko8 Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Markovic bi bio koristan pre jedno 5,6 gdina, ne znam sta on moze da pruzi nekoj ekipi u ovom trenutku. Bolji je igrac Jovic od njega, cak da igra samo sa jednom nogom.
Moća Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Citam vas kako jedete govna i ne verujem. Ne valja Bjelica, ne valja Markovic. 8
Recommended Posts