Jumanji Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 A i ova cvecka Evans, takodje vrlo aprijatan lik [emoji849] Andrew Castle & Boris Becker on bbc - "A line judge reporting Evans to the umpire for saying something ..." xenophobic?Evans vs Lajovic #WimbledonKad bi Duci mogao nesto, al nume [emoji17]
SNARC Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 3 hours ago, Jumanji said: Pricate o Kirjosu?? Ma lik je moroncina teska. Svaka cast za "razbijanje dosade", ali taj granicu nema odavno, kakve sve ekcese samo imao, jezivo, plus naravno ono sto meni opasno smeta je njegov pik na Novaka. Blago je reci da je opsednut. Kazu da je jedna od najtuznijih prica na svetu ona prica o propalom talentu. I Kirjos mi prvi pada na pamet ako bih morao da pricam o tome. Nece on zavrsiti kao sirotinja sigurno..i cini mi se da cak i nije toliko los koliko ima potrebu da bude primeceni klovn i bad boy tenisa. Greota ali valjda mu je lepo. Na Novaka vidimo da svakako ne utice njegovo lajanje.
Tsai Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 meni je i medvedev dzibercina, a kamoli ono govedo from down under
ObiW Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 2 hours ago, SNARC said: Kazu da je jedna od najtuznijih prica na svetu ona prica o propalom talentu. I Kirjos mi prvi pada na pamet ako bih morao da pricam o tome. Nece on zavrsiti kao sirotinja sigurno..i cini mi se da cak i nije toliko los koliko ima potrebu da bude primeceni klovn i bad boy tenisa. Kirgios nije class clown. Kirgios je village idiot. 3
bags Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 2 hours ago, Tsai said: meni je i medvedev dzibercina, a kamoli ono govedo from down under Zasto on? Nije da sam neki njegov fan ali se ne mogu setiti nekih njegovih ekcesa.
mlatko Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Zasto on? Nije da sam neki njegov fan ali se ne mogu setiti nekih njegovih ekcesa.ima ono kad mu je Lajani nešto objašnjavao o Švarcmanu a on mu stolicu (ispod nosa) par puta udario reketom. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Mil@n Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Na skali džiberluka Kirjos je na 98%, Medvedev možda na 8% 1
Aleksandar88 Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Super je bio kad je u sred meča, dok je gubio od Wawrinke rekao ovom kako mu drugi teniser jebe devojku Donu Vekic. Ljudski otpad. 2
James Marshall Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Kokinakis 😁 Ali ne "jebe" kao da ga prosvijetli, nego "jebao je", čisto da ga iznervira
Mil@n Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 4 minutes ago, Aleksandar88 said: Super je bio kad je u sred meča, dok je gubio od Wawrinke rekao ovom kako mu drugi teniser jebe devojku Donu Vekic. Ljudski otpad. Pa dobro, šta zajebavaš, to malo onako drugarski, na sred meča, msm, nije iz loše namere, desi se svakome u raznim sportovima... Kažeš protivniku da mu je neko drugi jebao ribu. Kakav bednik odvratni, vidiš, to sam potpuno zaboravio. Bolesnik, bukvalno.
Lancia Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 18 minutes ago, Aleksandar88 said: Super je bio kad je u sred meča, dok je gubio od Wawrinke rekao ovom kako mu drugi teniser jebe devojku Donu Vekic. Ljudski otpad. Heh, to sam potpuno zaboravio da, to vec nije ni dziberluk. Fala, Aco 1
SNARC Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 50 minutes ago, Aleksandar88 said: Super je bio kad je u sred meča, dok je gubio od Wawrinke rekao ovom kako mu drugi teniser jebe devojku Donu Vekic. Ljudski otpad. Kakav reminder... Bejah blag prema njemu. Ali mozda je odrastao..mozda.
Recommended Posts