Ros Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 novaku 20-i GS bez izgubljenog seta jeleni prvi rodzer se oprasta, suze lije u temzu... 4 1 Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ja samtram da mu je ovaj trijumf na RG najznacajniji u karijeri! Sada neka vozi na tome do kraja… idemo! 1 Link to comment
cedo Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 moze se tako reci, zato sto ima karijeru kao sto jeste bilo je tu znacajnijih. ovaj je najznacajniji za prestizanje rodzera, a posebno rafe ontopic ... bilo bi dobro da medo i cipiripi budu u kontra zrebu ne znam kako su postavljeni nosioci Link to comment
Ros Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 8 minutes ago, cedo said: moze se tako reci, zato sto ima karijeru kao sto jeste bilo je tu znacajnijih. ovaj je najznacajniji za prestizanje rodzera, a posebno rafe ontopic ... bilo bi dobro da medo i cipiripi budu u kontra zrebu ne znam kako su postavljeni nosioci nosioci ce ovaj put biti isti sa atp listom. medo ce sigurno biti u kontra zrebu. ja bih da izbegnemo...tja, nemam pojma koga Link to comment
cedo Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 a dobro ... rekoh da nije omiljeni postavljen nesto vislje, mozda cak drugi bilo bi dobro da dobije tima umestro cicipasa, i da ne dobije beretinija u cetvrtfinalu 1 Link to comment
Tsai Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Finale Čilić - Bozoljac Jel moze topic za USO da se zove "21 open"? Link to comment
Lancia Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Kirjos u prvom kolu, pa redom Anderson, Opelka, Zverev, Federer i Cipi. Link to comment
Jumanji Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 nosioci ce ovaj put biti isti sa atp listom. medo ce sigurno biti u kontra zrebu. ja bih da izbegnemo...tja, nemam pojma koga [emoji3] Beretinija. Opasno igra u Kvinsu ove nedelje, upravo u finalu sa Norijem.Bice kod Nokija u zrebu :( Link to comment
W.F.C. Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Muskarci naravno Nole, zene naravno Stefi Graf. Link to comment
Max Morlock Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Da li je vreme da Boba uzme prvi? [emoji848]Kod žena Kurnjikova izgleda dobro. Mešoviti dubl - pare stavljam na Zimonjić-Troicki. [emoji106]Sent. 1 1 Link to comment
Milošica Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 7 minutes ago, Max Morlock said: Da li je vreme da Boba uzme prvi? Kod žena Kurnjikova izgleda dobro. Mešoviti dubl - pare stavljam na Zimonjić-Troicki. Sent. Tu svakako nisi pogrešio. 1 Link to comment
Jumanji Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 A uvek me zanimalo sta to muskarci vide u Kurnjikovoj [emoji2957]Slatka Ruskinjica, zgodna, ali nista spec za toliku secu vena.Ok, otici cu sama [emoji854] 2 Link to comment
Max Morlock Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 A uvek me zanimalo sta to muskarci vide u Kurnjikovoj [emoji2957]...Prezime Sent. Link to comment
Recommended Posts