June 30, 20213 yr Gledao juce Kirjosa i Umbera, dobar i zez tenis. Daj boze vise Kirjosa, Fonjinija, Medevedeva i slicnih otkacenih likova. Kirjos je specijalan ludjak, em zabavlja sebe, em publiku, em cini protivnika boljim i zanimljivijim.
June 30, 20213 yr cini protivnika boljim i zanimljivijim.To je boljka rekreativaca, ume(o je) i Nole da upadne u taj začarani krug a Nik(ola) je već neizlečiv slučaj. Fića bi trebao da ga uzne za trenera, pa da vidiš kako bi se opustio...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 30, 20213 yr Author 39 minutes ago, Lancia said: Gledao juce Kirjosa i Umbera, dobar i zez tenis. Daj boze vise Kirjosa, Fonjinija, Medevedeva i slicnih otkacenih likova. Kirjos je specijalan ludjak, em zabavlja sebe, em publiku, em cini protivnika boljim i zanimljivijim. kirjos bi vec mogao da uskoci medju veterane.
June 30, 20213 yr Kakogod, nek je rekreativac i veteran, pre bih njega gledao nego veliku vecinu dosadnjakovica.
June 30, 20213 yr Meni je ljigav sa onim uvlačenjem publici u dupe. Više volim ove što bi se fajtali sa svakim kao u kafani na štajgi.
June 30, 20213 yr Karatsev polako (ali sigurno) klizi sa Finalnog turnira, može još da osigura na USO a i manjim turnirima. Iza njega baš se i ne guraju...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 30, 20213 yr Author Just now, Max Morlock said: MIslim da ima poseban pik na ove servere drvoseče. jedino nije deda ivi doakao