Lancia Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Gledao juce Kirjosa i Umbera, dobar i zez tenis. Daj boze vise Kirjosa, Fonjinija, Medevedeva i slicnih otkacenih likova. Kirjos je specijalan ludjak, em zabavlja sebe, em publiku, em cini protivnika boljim i zanimljivijim.
mlatko Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 cini protivnika boljim i zanimljivijim.To je boljka rekreativaca, ume(o je) i Nole da upadne u taj začarani krug a Nik(ola) je već neizlečiv slučaj. Fića bi trebao da ga uzne za trenera, pa da vidiš kako bi se opustio...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 39 minutes ago, Lancia said: Gledao juce Kirjosa i Umbera, dobar i zez tenis. Daj boze vise Kirjosa, Fonjinija, Medevedeva i slicnih otkacenih likova. Kirjos je specijalan ludjak, em zabavlja sebe, em publiku, em cini protivnika boljim i zanimljivijim. kirjos bi vec mogao da uskoci medju veterane.
Lancia Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Kakogod, nek je rekreativac i veteran, pre bih njega gledao nego veliku vecinu dosadnjakovica.
April Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Meni je ljigav sa onim uvlačenjem publici u dupe. Više volim ove što bi se fajtali sa svakim kao u kafani na štajgi.
mlatko Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Karatsev polako (ali sigurno) klizi sa Finalnog turnira, može još da osigura na USO a i manjim turnirima. Iza njega baš se i ne guraju...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 brutalna efikasnost. 8 poena za redom za prvi set
Max Morlock Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 MIslim da ima poseban pik na ove servere drvoseče.
Ros Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 Just now, Max Morlock said: MIslim da ima poseban pik na ove servere drvoseče. jedino nije deda ivi doakao
Max Morlock Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Mislim da mu za to i nije toliko žao, đed Ivo je "naš"
Recommended Posts