Arkadija Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Sad sam našla, servirao je 41 as. Doduše, igrao je protiv kvalifikanta za koga nikada nisam čula. Sigurno će srevisom nervirati Novaka.
Jumanji Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 tj, u pola 3 po srednjecrnogorskom vremenuIspravili su, pisalo je u 12:30 po BT.Novak moze da se nervira jedino ako mu ne bude dan, inace toliko puta je igrao sa Andersonom, zna da cita njegov servis, za razliku od Cileanca, koji sumnjam da je i igrao na travi ranije.
Djuro Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 (edited) Ovaj Federer je stvarno tuzan. Pretvorio se u sopstvenu karikaturu. Podseca me na one babojebce, teniske trenere po Nemackoj, koji kao "treniraju" babe i dede - ima čupri ("eh da znate sta sam je sve postigao u tenisu..."), a bogami, tu i tamo sevne poneki udarac koji dokazuje da je nekad bio klasa. Medjutim, nema tu vise ni snage, ni brzine, ni konstante. Sve sto je ostalo jeste majstorsko tapkanje loptice pre servisa, demode traka za kosu koja sakriva demode frizuru (koja, opet, sakriva ćelu), i tu i tamo neki izvanredan udarac - flash iz proslosti. Šteta, baš, šteta. Edited June 30, 2021 by Djuro 2
Moća Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 I onda mu stigne sms od banke da mu je leglo od Unikla 30milki.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 2 3
Ras Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Sinoć sam na W kanalu gledao hajlajte sa Federer - Manarino i komentari su bili isključeni. Nisam do sada primetio da je to bila praksa.
Mil@n Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Šta kažete, biće Federer zajeban na W? Ako ga jebe Manarino, ovaj naš bi ga oskrnavio za sva vremena, bukvalno bi ga poslao u penziju. Pored Đovakisa, navijam za Mareja, mnogo mi je drago za pobedu.
Jumanji Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Lose je izgledao, losije nego na RG, samo to ne mora da znaci nista, mozda mu samo mecevi fale. Ne verujem da ce da ga izbaci Risar, a za ostale i kasnije cemo videti.
Djuro Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 2 hours ago, Moća said: I onda mu stigne sms od banke da mu je leglo od Unikla 30milki. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Eh, a vi kao da ne znate da nije u šoldima sve...
Mil@n Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 8 minutes ago, Djuro said: Eh, a vi kao da ne znate da nije u šoldima sve... U 50e nije, u 50 miliona jeste... 1
Max Morlock Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 23 minutes ago, Jumanji said: Ne verujem da ce da ga izbaci Risar, Gaske ne bi mogao ni sâm sebe da izbaci
Djuro Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 5 minutes ago, Mil@n said: U 50e nije, u 50 miliona jeste... Kladim se da bi babojebac dao sve svoje bogatstvo za jos jedan silver gilt cup
Filozof manijak Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Kažeš to babojebac kao da je nešto loše. 2 1
Recommended Posts