Time Crisis Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Jbt koga zabole koliko je prodao dresova Obaška što igra za tim koji ni u Denveru ne prenose zbog sukoba lokalnih provajdera ili već šta se s tim dešava
Budja Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, bags said: Ja sam imao Jokarin avatar 3 meseca na poslu na Webexu. Imao samo x meeting sa y ljudi iz z drzava. Dvojica kolega iz Grcke prepoznali ostali ama bas niko. Cak ni ljudi koji prate sport. Tenis je globalan sport. U sakoj zemlji u svetu srednjeklasni asprianti pikaju tenis. Ovde kod mene svi nesto treniraju kao tenis, pa se zna za Djokovica. Ne samo da ne znaju Jokaru, vec sumnjam da su samo naculi za Karija i Lebrona. 2
Amos Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 15 minutes ago, Lezilebovich said: Moramo li i ovde o Djokovicu, kso da ga nema vec svuda Moramo jer je Gli opsednut poredjenjem. Nolo je čovek iz naroda, nevaks, istiniti pobednik, a Joko je prevara i skupljač statistike. To se mora dokazati ovde ili nije zanimljivo. 2
Djuro Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Ko je tu pominjao Djokovica, ja? ako jesam, lupam gluposti. Na Jokica sam mislio, o njemu pricamo tu.
Midžeta Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Sad ce da ispade da ocu i ovde da deponišem, ali necu, tako da nemojte da me spalite na lomaci Ali, za neku širu prepoznatiljivost je bitna i showbiz da ne kazem treš komponenta, tako da svakako vise ljudi koji ne prate nba/kosarku in general, zna za npr Devina Bukera jer je u pr vezi sa Kendal Dzener ili Hardena kad je promenio imidz i krenuo da se bacaka sa Kardasijankom jedno vreme. A sad nastavite od Djovaku i skupljacu staisttike
omiljeni Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 7 hours ago, Shan Jan said: Realno Jokic ima lepotu, harizmu i pravi show na nivou jednog Luke Modrica. Cenice ga istinski pratioci sporta ali ni jedan klinac nece biti u fazonu "kad porastem hocu da budem jokara". buraz oš kupit ralon? 3
nahbar Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Ubijaju me rezultati ovih anketa, gde ispada da je Pele neka srednja klasa. Ne secam ga se ni ja, ali ..Pele
Lord Stef Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Ja imam teoriju da ce Jokic, ako u narednih par godina uspe da osvoji prsten sa Denverom, da odradi ugovor do kraja i da se penzionise sa 32 godine sa obrazlozenjem 'a mrzi me vise' i da ode domu svomu da cuva konje. 8
Peter Fan Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 21 minutes ago, Lord Stef said: i da odjase domu svomu FIFY 1
1n54jd3r Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 U najgorem slučaju, kada okonča karijeru, biće legenda Denvera i najbolji igrač koga je franšiza imala. Kada NBA bude slavila 100 godina, upašće i u TOP100. Pre toga će već biti u Hall of fame. Možda bude u TOP5 centara, medj prvih 10 je već sada.
Zli Gli Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 4 hours ago, Djuro said: Ko je tu pominjao Djokovica, ja? ako jesam, lupam gluposti. Na Jokica sam mislio, o njemu pricamo tu. Ma ne, ja sam pogresno povezao postove, jbg poredite coveka koji je najbolji ikad u jako popularnom sportu sa jednim nabijacem statistike u regularnom delu sezone koji nije nikad nista osvojio niti bio blizu niti ce. Tuzno zaista, zatecen sam. I sta ce Vildoza u ovoj reklami iza Modrica?
Micko8 Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 (edited) Jokic je sve ali ne nabijac statistike ali kako to objasniti slepom coveku Koliko bi titula uzeo Lebron da su mu najbolji saigraci u plej of-u bili Barton i Morris Edited January 21, 2023 by Micko8
Hele Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, Zli Gli said: Ma ne, ja sam pogresno povezao postove, jbg poredite coveka koji je najbolji ikad u jako popularnom sportu sa jednim nabijacem statistike u regularnom delu sezone koji nije nikad nista osvojio niti bio blizu niti ce. Tuzno zaista, zatecen sam. I sta ce Vildoza u ovoj reklami iza Modrica? Ti si svaki dan u nekom krugu gde si smesan koliko toliko, dok ne smoris 1
Recommended Posts