Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Jokica zabole, a ovde reklamira najgora zla, odnosno kladionice, energetska pica, banke i alkohol. Dobro, alkohol nije zlo.

Ali to mi bas ne ide u glavu, lik zaradjuje stotine miliona, koliko neki nasi mogu da mu ponude za reklamu? Sta dobija sa tih nekoliko desetina ili stotina hiljada evra? Dok u Americi se nigde ne reklamira. Ne znam sta je fora, da li duguje nekom uslugu ili sta :lolol:

Mogu misliti koliki mu je smor onakvom ici na snimanje reklama.

Ima ta prica da je poceo da radi na imidzu i to, ali kako to poboljsava imidz reklamirajuci govna?

• +1 3
Posted (edited)
9 minutes ago, Hele said:

Jokica zabole, a ovde reklamira najgora zla, odnosno kladionice, energetska pica, banke i alkohol. Dobro, alkohol nije zlo.

Ali to mi bas ne ide u glavu, lik zaradjuje stotine miliona, koliko neki nasi mogu da mu ponude za reklamu? Sta dobija sa tih nekoliko desetina ili stotina hiljada evra? Dok u Americi se nigde ne reklamira. Ne znam sta je fora, da li duguje nekom uslugu ili sta :lolol:

Ima ta prica da je poceo da radi na imidzu i to, ali kako to poboljsava imidz reklamirajuci govna?

Djokovic se isto tako reklamirao u zemlji, kada je mogao da ubode zilion vise para negde drugde. Ne znam zasto, ali okamova ostrica bi rekla da to rade kao uslugu porodici/prijateljima, da oni od toga dobiju nesto ispod stola.

Ponavljam, nemam nikakve informacije, cisto onako napamet pricam.

Edited by Fins fleet
Posted

Pa ovde samo snimi reklamu ga sta god i to je to, ne mora da se cima nista (mada da reklamira djubre vise manje).

A tamo bi morao da ima citav pr tim, kontrolisane drustvene mreze, pojavljivanja, intervjui i sta ne, a ocito ga zabole da sve to radi.

A ne deluje on ovako neharizmaticno, deluje kao kul lik i da ima smisao za humor, a javni nastup se svakako uci i za super zvezde (i one koji bi to da postanu) je to strogo kontrolisano tako da ni tu ne moze bas da se proceni ko jeste ili nije harizmatican, to je @Milošica spot on

• +1 2
Posted

Kakvu bi vrhunsku reklamu mogli da urade sa njim za Koka-Kolu, samo bi morala da bude puna samosprdnje a ne znam koliko to ide u današnje vreme i sa današnjim klincima. 

• +1 2
Posted
8 hours ago, Hele said:

Skupo je preneti novac iz Amerike u Srbiju, i to što su sume veće to je još skuplje. Ovako odradi par reklama i taj novac razdele familija i Miškova lokalna baza i svi srećni.

• Hvala 1
Posted

Imaju besplatnu pivcugu, tikete, guaranu i ne moraju da cekaju u redu u banci. Sta prosecnom Srbinu vise treba?

Posted
8 hours ago, Hele said:

jednostavno je - tu je popularan, tamo nije.

plus politika.

Posted (edited)

Bilo je vremena kada je bio popularniji tamo nego ovde.

Edited by Hele
Posted

Nije. Tamo je potpuno beznacajan.

cuo si nekad za Lamela? E taj proda 4x vise dresova od mvp-a.

Posted

upravo ih manje prodaje zato sto se ne reklamira, a ne obnuto

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Realno Jokic ima lepotu, harizmu i pravi show na nivou jednog Luke Modrica. Cenice ga istinski pratioci sporta ali ni jedan klinac nece biti u fazonu "kad porastem hocu da budem jokara".

Posted

Nije nikad snimio reklamu u USA koliko znam. To sto nije toliko popularan, ne znaci da nije popularan. Pa ja sam video bilbord na kome faking Masan Lekic nesto reklamira i zastitno je lice. Najjace da ne moze da ubode da reklamira nekoga u Koloradu i uzme novaca kao ovde od Bambija.

Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

Realno Jokic ima lepotu, harizmu i pravi show na nivou jednog Luke Modrica. Cenice ga istinski pratioci sporta ali ni jedan klinac nece biti u fazonu "kad porastem hocu da budem jokara".

Osim svakog debelog klinca koji krene da tapka loptu. A sa nacinom i zivota i ishrane i porastom gojaznosti, Jokicevo vreme tek dolazi.

Treba ga tako brendirati, kao ona sto je pevala All About That Bass i uzela pare na tome sto je debela.

Posted
3 minutes ago, Shan Jan said:

Realno Jokic ima lepotu, harizmu i pravi show na nivou jednog Luke Modrica.

pretera ga, niko nije toliko lep

• Haha 1
Posted

Djokovic nije popularan u svetu, hau jes nou