Micko8 Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 (edited) Vec ga sele u penziju Denverljani. Edited January 20, 2023 by Micko8
Peter Fan Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Jokic je u zadnjih 10-ak dana svim tradicionalnim americkim medijima: ESPN, Sports Illustrated, prije par dana bio clanak u New York Timesu, a danas po prvi put (barem koliko ja znam) u Wall Street Journal. Hajde, ESPN i SI, to im je domen, ali NYT i WSH je znak da je Jokara postao as main strem as the come. He has arrived, stono bi se reklo. Da je malo angazovaniji, uzeo bi vise para od reklama nego Djokovic. Basketball’s Best Passer Understands the Art of Letting Go - WSJ Spoiler The passing of the Denver Nuggets’ 6-foot-11-inch center has long been one of the NBA’s wonders, but it has reached another level this season as he mounts a campaign for a third consecutive Most Valuable Player Award. Alongside a retooled supporting cast, Jokic has averaged a career-high 9.9 assists per game. His distribution animates basketball’s second-best offense, an attack that has the Nuggets at the top of the Western Conference. Great basketball players tend to dictate the offense, of course, and the intuitive logic has only become more pro-nounced in recent seasons, by way of stars like Luka Doncic. Jokic prefers an approach akin to hot potato. To the viewer, Jokic’s sleight of hand is happily disorienting—basketball as a card trick. In a December game against Memphis, he received a pass on the wing and let go of the ball as soon as it arrived, shuttling it backward between his legs as Bruce Brown sailed in for a slam dunk. To the Nuggets, it is a foundation, giving them attributes rarely paired in the modern NBA: the every-night reliability of a superstar and the dynamism of a collective. While today’s top distributors thrive in the pick-and-roll, which lets them operate out of the center of the floor and pass to stationed shooters or leaping big men, the strategy can yield diminishing returns as defenses see it ad nauseam. “Some guys, you know which way they’re going to beat you. You know which way they have to beat you,” said Bill Walton, the Hall-of-Fame center whose own passing propelled championship teams at UCLA and in Portland. “Jokic can beat you in any number of ways.” 5
levi Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 i kad bi imao malo prijemčivije lice za televiziju, sa frizurom Milana Mumina neće dobiti mnogo ponuda za reklame na nacionalnom nivou znam da ga je baš briga i da mu je ovako lakše, ali kako nema neki PR Nugetsa da mu kaže da mu samo malo više kose pravi veliku razliku
copkillah Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 i kad bi imao malo prijemčivije lice za televiziju, sa frizurom Milana Mumina neće dobiti mnogo ponuda za reklame na nacionalnom nivou znam da ga je baš briga i da mu je ovako lakše, ali kako nema neki PR Nugetsa da mu kaže da mu samo malo više kose pravi veliku razlikuBukvalno si sam sebi dao odgovor, zabole ga
Fins fleet Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 (edited) Nisam siguran Sa reddita Quote N : Since I'm 27-28 maybe I wanted to look more serious. To represent yourself. People see you differently, approach you differently. If a serious sponsorship is on the table, if a car manufacturer or a watch manufacturer approaches you, if a big brand approaches you. They see you differently if you represent yourself in a certain way Edited January 20, 2023 by Fins fleet
Fakundo Sava Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Ovo je intervju sa Edinom i Dekoletom na areni
Peter Fan Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 8 minutes ago, levi said: i kad bi imao malo prijemčivije lice za televiziju, sa frizurom Milana Mumina neće dobiti mnogo ponuda za reklame na nacionalnom nivou znam da ga je baš briga i da mu je ovako lakše, ali kako nema neki PR Nugetsa da mu kaže da mu samo malo više kose pravi veliku razliku Pa nije ni Larry Bird bio ljepotan, niti je bio neka persona, pa je imao reklame za Converse i McDondalds. Mada, nisam mislio na reklame same po sebi, nego da hoce da se oko toga angazuje mogao bi komotno biti mega-celebrity. Ne kao LeBron, ali sigurno A-lista u Holywoodu i NYC. Jasno je da mu to (zasad) nije vazno, i drago mi je zbog toga. Ali recimo, Divac je bio upola igrac od Jokica, ali je imao smisla za samopromociju i dan-danas ga ljudi u Americi pamte.
Peter Fan Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Clanak iz NYT od prije par nedelja: How Is Nikola Jokic This Good Again? - The New York Times (nytimes.com)
Peter Fan Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 10 minutes ago, Fins fleet said: Nisam siguran Sa reddita 7 minutes ago, Fakundo Sava said: Ovo je intervju sa Edinom i Dekoletom na areni Da. I sad nesto kontam, mozda je ova medijska prisutnost zadjin par nedelja rezultat neke PR kampanje. Ali, da igra basket karijere u tom periodu - igra.
villiem Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 3 minutes ago, Peter Fan said: Pa nije ni Larry Bird bio ljepotan, niti je bio neka persona, pa je imao reklame za Converse i McDondalds. Mada, nisam mislio na reklame same po sebi, nego da hoce da se oko toga angazuje mogao bi komotno biti mega-celebrity. Ne kao LeBron, ali sigurno A-lista u Holywoodu i NYC. Jasno je da mu to (zasad) nije vazno, i drago mi je zbog toga. Ali recimo, Divac je bio upola igrac od Jokica, ali je imao smisla za samopromociju i dan-danas ga ljudi u Americi pamte. Meni isto bolje ovako, sto manje da prica. Kao sto glumci slikaju o svojim ulogama u filmovima, svi na kraju pricaju isto. I MJ kada prica nije deo terena, ovako sa strane gledano, ne pratim bas puno.
Glass Joe Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Jokić ima harizmu bukovog panja, ni prići Divcu 4
Milošica Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 (edited) Ja sam veliki pobornik toga da medijski nastup malo govori o nekome, dok tu osobu ne upoznaš. Osim ako samo značenje reči "harizma" ne sadrži u sebi javni nastup. Edited January 20, 2023 by Milošica 1
Recommended Posts