Aleksandar88 Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Čestitke za Embida i forumaše koji slave jedan takmičarski meč koji je odigrao posle proglašenja MVP-a.
Zli Gli Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Oba lazna MVP-a na hladjenju, lepo lepo. Sad moze da se gleda malo prave takmicarske kosarke. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Amos Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Pravi MVP će da odvali Majami od života. Batler ima da padne na 10 poena po meču, kao prošli put.
Tunguz Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) 9 hours ago, Delija67 said: Jako. Ovako mu se i šef kačio po Nišu, pa prošao kao bos po trnju. Imaju očigledno istog šminkera. N'umem, pre svega sebi da objasnim sve ovo oko Debelog. Nikada nisam u životu doživeo nešto slično, kao u slučaju Jokica. To moranje, da ga voliš, poštuješ, uvažavaš. Ili jesi, ili nisi. Takve stvari kod sportista obično dolaze same po sebi. Vrlo često premoste čak i nepremostive crno-crvene klubaske podele. Ovaj - limunada. Edited May 13, 2022 by Tunguz
James Marshall Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 1 hour ago, Mos said: Pravi MVP će da odvali Majami od života. Batler ima da padne na 10 poena po meču, kao prošli put. mislim da su u Majamiju u fazonu - utrpaj ti friče 50, ako ograničimo ostatak ekipe na 30, we'll take that any given day. I što je najgore, mislim da im ta taktika i može proći, plus što malo koja ekipa može da parira intenzitetom i da se pobije sa Baksima do Majamija. Biće krljačka serija, žao mi je što je Boston sam sebe upucao u nogu preksinoć.
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 26 minutes ago, Tunguz said: N'umem, pre svega sebi da objasnim sve ovo oko Debelog. Nikada nisam u životu doživeo nešto slično, kao u slučaju Jokica. To moranje, da ga voliš, poštuješ, uvažavaš. Ili jesi, ili nisi. upoređujući njega i dokovića, relativno su im blizu eretm pa je lako za porediti, taj hajp i moranje koje su vladali u društvu da se voli i poštuje su bili apsolutno na strani novaka. ljudi su bili proglašavani mrziteljima svega srpskog samo ako si rekao i jednu stvar vezanu za njegovu igru ili ponašanje(višković rts, ili sad oko vakcinacije) ovo kod jokića je lagana prehlada 4
Milošica Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Ja volim i jednog i drugog. Verovatno sam veci patriota od vas.
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 5 minutes ago, Milošica said: Ja volim i jednog i drugog. Verovatno sam veci patriota od vas. problem je što se ta ljubav meri kao i ko i kako je meri
Milošica Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: problem je što se ta ljubav meri kao i ko i kako je meri Nego sta nego se meri. @Joe D Od njih dvojice i njihovih okruzenja privatno znam samo Miska. Edited May 13, 2022 by Milošica
Zli Gli Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Cuj samo Miska. Ne bavim se inace planinarenjem ali sam se jednom popeo na Mont Everest, cisto iz zajebancije. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1 2
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 41 minutes ago, Milošica said: Nego sta nego se meri. @Joe D a kako se to meri?
dragance Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 31 minutes ago, Zli Gli said: Cuj samo Miska. Ne bavim se inace planinarenjem ali sam se jednom popeo na Mont Everest, cisto iz zajebancije. Sent from my M2012K11G using Tapatalk dzudo, crni pojas, treci dan nista nisam jeo 1
Ratamahatta Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ovo kod jokića je lagana prehlada Kad Nolo nije hteo da igra, sta ima veze ima dete covek. Kad debeli nije hteo da igra, pu govno mos misliti jebes dete i dolare, SRBIA! Kad je igrao van pozicije - ne zna taj nista, samo tamo u Amerike moze. Da se njih dvojica razvode, Nolo bi bio onaj koji bi konstantno srao i opanjkavao kod komsija i poznanika, Jokic bi se spakovao na miru, i otisao gospodski i jepte se svi. Smorio sam se sto je neoradikal, bas sam se nadao da nece.
Micko8 Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Jokic ne zna da li ce da igra za reprezentaciju na EP, kao pravio je neke planove sa Pesicem ali ga bole konji , tako nesto
Recommended Posts