Azdaja Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Onda Čoki ide na TV da priča kako su napravili igrača za enbea. Baš lep i mlad tim imamo, ovu sezonu proglašavam za tranzicionu i neću se nervirati kako god da se završi. 6 Link to comment
BWA Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 hour ago, shimpr said: A ako lesor, panter ili danguba nekad odu u nba, da li onda zvezda dobija obestecenje Dobija trening kompenzaciju. Link to comment
Micko8 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Ja kada sam god gledao Vukcevica u Realu, uvek je ostavljao dobar utisak u limitiranoj minutazi, mislim da je on spreman odmah da pomogne Partizanu. Tristan je cetvorka, to je igrao i u Realu. Edited January 27, 2022 by Micko8 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 2 minutes ago, Micko8 said: Tristan je cetvorka, to je igrao i u Realu. kod želimira će biti petica ne fali mu ni cm-a, 213 je sasvim dovoljno jasno da visina nije presuđujuća u pozicioniranju igrača, da ne ulazimo dublje u to 1 Link to comment
Ted Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) na klipovima koje sam odgledao primećujem da ima mekanu ruku, ne libi se da šutira za tri i ima dobre procente Edited January 27, 2022 by Ted Link to comment
Micko8 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Nema on 213 cm , on je negde oko 210 cm, delio je parket sa Poirier-om ove sezone, igrac koji je visok 213 cm, Tristan je definitivno nizi od njega za dva,tri centimetara. Edited January 27, 2022 by Micko8 Link to comment
Tresko Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ahaha, ovaj propo skroz. 5 Link to comment
Блок_64 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ja sam nekako uvek srecan kada vidim da neki nas mladi igrac dobije sansu u nekom nasem klubu. Imace sve uslove za napredak i razvoj. Link to comment
hooyadahoo Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 6 hours ago, Profesionalac said: @Joe D jel tristana vidiš kao 4 ili 5? Ne vidim ja baš nekog stalnog kandidata za tegijevog drugara. Deluje mi da će da se vrte kapiteni (zagor, dangubic i trifa) u zavisnosti koliko zacrcene zeljka na treningu, rodion može ponekad ako nastavi sa psihičkim problemima u napadu. Kopriva/Tristan u nekim pedagoškim merama mogu da preskoče neku utakmicu. Pa valjda Miletić ispada iz rotacije. Sve drugo bi bilo nebulozno Link to comment
johan nagel Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 15 играча имамо са Вукчевићем. Милетић сада дефинитивно отпада тако да је то 14. Реално је да најчешће ван протокола буду Трифуновић и Вукчевић, мада ће капирам ту бити доста ротирања. Link to comment
copkillah Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 4 hours ago, Tresko said: Ahaha, ovaj propo skroz. Dobro, to je Luks, ništa manje se i ne očekuje od njega Link to comment
Micko8 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) 18 minutes ago, johan nagel said: 15 играча имамо са Вукчевићем. Милетић сада дефинитивно отпада тако да је то 14. Реално је да најчешће ван протокола буду Трифуновић и Вукчевић, мада ће капирам ту бити доста ротирања. Cisto sumnjam da je napustio Real Madrid da bi sedeo na klupi u Partizanu, zbog tog neigranja je i zapalio iz kluba. Verovatno mu je obecana minutaza. A i bila bi grehota drzati tako talentovanog igraca na klupi. Edited January 28, 2022 by Micko8 2 Link to comment
johan nagel Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Па сигурно ће добити одређене минуте али најмлађи је убедљиво плус је последњи стигао па је реално да се он најчешће ‘лади од високих. 1 Link to comment
*edited by mod Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Specificne su ovo sezone. Nikada ne znas ko ce da bude + a ko - tako da ne brinem puno oko rotacije. Link to comment
Azdaja Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 6 hours ago, johan nagel said: 15 играча имамо са Вукчевићем. Милетић сада дефинитивно отпада тако да је то 14. Реално је да најчешће ван протокола буду Трифуновић и Вукчевић, мада ће капирам ту бити доста ротирања. Slazem se a ima da se igra koliko hoćeš. Tako da rotiraj. Link to comment
Recommended Posts