Hamlet Strašni Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 I Konstantin Ognjanović je bio novi Džaja... 1
Gutterball Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 9 hours ago, Jozef K. said: @harper @Dimitrije ne sporim u šta su se pretvorila ova dvojica. Govorim da kada su dobili šansu da su bili ozbiljno osveženje, a vremenom su bivali sve lošiji. Šta je razlog? Moguće je da smo svi promašili i u njima videli neke talente, a oni to nisu, ali mislim da ima do rada sa njima. Ni Njegoš nije baš toliko loš igrač, pa je i on potpuno nestao i u tim je vraćen, tek kada se pojavila opcija da bi ga neko kupio. Prošle jeseni su i Nikolić i Petrović odigrali značajne uloge u grupi EL. Kada je oko trčanja reč, Nikolićeva prednost je bila što je trčao od 16 do 16 i što se stalno nudio da prihvati loptu i da je prosledi dalje. Mislim da smo bili vrlo protočniji sa njim nego sa Srnićem sada. Što se tiče kvaliteta tima, potpuno se slažem da je Zvezda veoma kvalitetna i osim muljanja sa bekovima i na žalost teranjem Degeneka, a pre toga odlaskom Milunovića i najverovatnije odlaskom Borjana dovodimo se u situaciju da je odbrana najslabiji deo tima. Ali mislim da je Zvezda i najstariji tim u Evropi u proseku i to sa sve Erakovićem u timu. Ako se nastavi sa slabim razvojem igrača koji prelaze u seniorski fudbal, ovaj tim će preći svoj zenit, a onda će na naplatu doći trenerovo ziheraštvo i guranje raznih poluproizvoda kao osigurača. I da ne bude nesporazuma, Stanković je pun pogodak i prava stvar za Zvezdu i jasno mi je da je veoma teško raditi ovde i zadržati se više od dve godine. To smo već jednom pisali. Jasno mi je da se nema vremena i za rezultat i razvoj, da je ovde vrlo nestrpljivo i rukovodstvo i javnost i navijači, ali nekako zbog odskakanja kvalitetom u domaćoj ligi da se propušta prilika da se bolje zavrte neki igrači u rotaciji. Da, pošto je ovaj tim odreda prošao prelazak u seniorski fudbal kod nas...
MangupIzCivilstva Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Jel ono Filip bio najmladji debitant u istoriji kluba tokom Robijevog mandata pa se vec ostavio fudbala. A Bojan najmladji u istoriji Barce i novi Messi... Nema nikakvih garancija sa mladim igracima niti ce ih biti. 1
fandorin Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 7 hours ago, Hamlet Strašni said: I Konstantin Ognjanović je bio novi Džaja... On je bio špic, klasičan centarfor, kakav Džaja. Čak nije bio ni loš, ne znam zašto nije više isforsiran, pride mu je tatko bio i guverner. Najbolji primeri propalih talenata su valjda Čakalić i Goračinov. 1
MiddleClass Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Veli Darijan da Moldavci ne umiju da koriste fax.
Bright Billy Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Uefa javila da ce samo vakcinisani igraci moci da nastupaju u njenim takmicenjima, tako da cemo sad videti ko je kako protumacio djokovicevo iskustvo sa AO...
John Coltrane Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Šta je sa Altahom u 10? Na YT linku kaže prekinuto.
Jozef K. Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 53 minutes ago, Bright Billy said: Uefa javila da ce samo vakcinisani igraci moci da nastupaju u njenim takmicenjima, tako da cemo sad videti ko je kako protumacio djokovicevo iskustvo sa AO... Jel ovo sigurno?
Filozof manijak Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Kaže Vazura bio na sastanku u UEFI gde je doneta ta odluka 1
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 hour ago, Bright Billy said: Uefa javila da ce samo vakcinisani igraci moci da nastupaju u njenim takmicenjima, tako da cemo sad videti ko je kako protumacio djokovicevo iskustvo sa AO... u prvim dvomečima ovog proleća će važiti pcr izuzeća
Bright Billy Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Pcr i izuzeca ce vaziti za baraz, odnosno za 1/16 finala. Od 1/8 finala mora vakcina. Tako su objavili razni portali, a dal je sve to istina videcemo uskoro... 1
hrkljush boys_2 Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Šteta zbog prekida za onih 22 minuta Falco dobar, servirao jednu odličnu šansu Rišairu koji je naravno loptu proslijedio do prečke. Krle i Stanić za to malo pokazali da mogu trčati smislenije nego Srnić, što i nije neki težak zadatak.
Recommended Posts