Boki Nis Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Nagradnp pitanje! Koja je razlika između onog prvog zvezdinog penala, kada je lopta izašla, a golman ušao u putanju..... i ovog našeg gde je lopta u igri i žestoko gaženje protivničkog igtrača?!Drugi zvezdin penal nije ni za komentar, jel je pre bio faul u napadu!!! Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Gradina Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 9 hours ago, MaErAkLoIJA said: Bjelicic markira Kahrimana umesto da cuva nebranjeni deo mreze kod drugog gola. Bjelicic ne da nije za Radnicki nego ne razumem kako niko iz kluba ne vidi da je decko "univerzalac" Kahriman vezan za liniju Bjela trči ne zna šta pre da čini osvrće se ima igrača iza a zna kao i svi da Kahriman stoji ukopan. Šta još da čini rukavice nema. Naj naj naj slabija karika u timu i najslabiji golman od kako igramo super ligu.
MaErAkLoIJA Posted December 16, 2021 Author Posted December 16, 2021 1 hour ago, Gradina said: Kahriman vezan za liniju Bjela trči ne zna šta pre da čini osvrće se ima igrača iza a zna kao i svi da Kahriman stoji ukopan. Šta još da čini rukavice nema. Naj naj naj slabija karika u timu i najslabiji golman od kako igramo super ligu. Mogu Kahriman i Bjelicic pod ruku i da pojacaju neki drugi klub. Ovaj Yamcam bez utakmice 6 meseci vise pokazao od Bjelicica za 3 godine.
W.F.C. Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Dobar rezultat u ovom zadnjem kolu bi malo popravio utisak da je jos jedna godina lose prosla. Realno prestali smo da igramo takmicarski fudbal aprila 2019. polufinale kupa s jednima i kao borba za duplu titulu s drugima. Mozda i ranije, krajem 2016. i s pocetkom ove uprave, nategnutim ostankom jos polusezonu trenera koji nam je davao povoda za radost. Uz tadasnje igrace. Pet godona bez zara, bez publike na 80% utakmica. Zanima me kako ce da odigramo jubilarnu sledecu sezonu. Ujedno i najbitniju u skorije vreme s obzirom na prohodnost u Evropu. Nevezano za to, sustina je da sam siguran da idu bolji dani i da ce ova prica da traje do kraja sveta i veka. Previse je posebno. 1
Dramoser Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 https://rs.n1info.com/sport-klub/fudbal/novosadjani-svercovali-sedmoricu-proleter-radnicki-03/
Gradina Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 1 hour ago, Dramoser said: https://rs.n1info.com/sport-klub/fudbal/novosadjani-svercovali-sedmoricu-proleter-radnicki-03/ Biće interesantno. Tako i Drvce dobi Sindju službenim rezultatom
Covekizstruke Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 https://www.danas.rs/sport/na-meti-crvene-zvezde-najveci-talenat-radnickog-iz-nisa/
MaErAkLoIJA Posted December 22, 2021 Author Posted December 22, 2021 53 minutes ago, Covekizstruke said: https://www.danas.rs/sport/na-meti-crvene-zvezde-najveci-talenat-radnickog-iz-nisa/ Ma ne moze od malogradjana da se zivi ... Bar jos godinu dana da uzivamo u igrama malog Mitrovica, da mu poraste cena i da mi zaradimo nesto konkretno ali ne, niko ne sme da zaradi osim malogradjana.....
Gradina Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Ma ne moze od malogradjana da se zivi ... Bar jos godinu dana da uzivamo u igrama malog Mitrovica, da mu poraste cena i da mi zaradimo nesto konkretno ali ne, niko ne sme da zaradi osim malogradjana..... Nema od toj ič
Constantin Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Biće interesantno. Tako i Drvce dobi Sindju službenim rezultatomNeko preš'o igricu...što da akaš nekog Lambulića....ovako je jednostavnije, tu ni UEFA ne može ništa.Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Constantin Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Nego...kako je zdravlje, svi smo na broju ? Jel kog zakačila ova bedevija ?
MaErAkLoIJA Posted December 24, 2021 Author Posted December 24, 2021 10 hours ago, Constantin said: Nego...kako je zdravlje, svi smo na broju ? Jel kog zakačila ova bedevija ? Ja prelezao po drugi put, u sredu sam izasao iz karantina 😁 Dva puta sam dobio odmor po 15dana, malo li je ??? 1
Boki Nis Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Nego...kako je zdravlje, svi smo na broju ? Jel kog zakačila ova bedevija ?Ja primio dve ruske vakcine i nije me diralo za sad.... Ili je prošlo s neku Laku prehladu, a da nisam ni znaoPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka 1
W.F.C. Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Ni mene, isto dve vakcine ove neprijateljske. Za euro kvalifikacije spreman... 1
Recommended Posts