MaErAkLoIJA Posted July 23, 2021 Author Posted July 23, 2021 (edited) https://fkradnickinis.rs/novosti/Todoroski-novo-pojacanje-Radnickog/?fbclid=IwAR2dxJMHFKHKu9Aq_HdWxum1XvR1FMR1c9p_5_iZpZi1fBHQphHUjSYaBek Edited July 23, 2021 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 a be kude steAb dođiSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 A Brzi poljubi traku posle gola. Dobro, nije baš poljubio, samo je cunuo...cune me u milokliz.#uustamu senasmejem....Pukovačka..Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока 1 1
Captain_Darling Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Моја критика на полувремену уродила је плодом.
zikaPantelej Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Imam utisak da smo dva gola dali maltene slučjano.. realno, Đumi nas rašrafio prvo poluvreme, dobro igrali.. Kasnije se naši opraviše malko i videlo se da imamo bolje igrače.. Generalno OK, raduje što se sve vreme pozitivno navijalo
W.F.C. Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Pozitivnija atmosfera nego sto sam ocekivao, ali jako malo ljudi. Igra nekako nedorecena, opet odbrana losija, nema dovoljno izgradjenih sansi, nekako sve prekidi, odbijanke... Moglo bi i malo vise da trce i da se bore... Opet dobra pobeda i lepi golovi. Zapad samo sto se ne srusi, pokrseni delovi betona od tribina i plastike od stolica... Bio Pejca, potkecivao se sa Vladu Djordjevica, jedna zajebantska atmosfera reklo bi se 1
Gradina Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 11 hours ago, Constantin said: A Brzi poljubi traku posle gola. Dobro, nije baš poljubio, samo je cunuo...cune me u milokliz. #uustamu senasmejem....Pukovačka.. Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока Što si takav čovek je profesionalac
Constantin Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Što si takav čovek je profesionalacVideli smo mi mnoge profesionalce, koji su proveli po pola godine kod nas, pa kad nam daju gol na Čairu ne gestikuliraju na ovakav ili sličan način. Brzi je ovde obeležio jedan dobar period, a ne znam šta ga veže toliko za Kruševac da na ovakav način pravi otklon od Niša i Radničkog.Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока 3 1
zikaPantelej Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Novinar Jocić je skoro gostovao na NTV zbog Želje, i kaže da najviše i najžešće klub tuže bivši igrači Nišlije, sa ostalima sa strane se i dogovore nekako.. Mislim da isto važi i za fudbal i Radnički.. mnogi prave otklon od Niša.. jedan od naših što igraju sad za Napredak je i sam letos rekao u razgovoru "ma samo da odem iz ovaj Niš"... a gde je pa otišao mučenik.. u Kruševac Mudašca im se malo poviše naduju kad ubodu transfer u neki od prestoničkih klubova, i onda pošto dosta njih ima selsko fudbalerski mentalitet, blam im da se vrate ovde.. a i Ivica nije demon, ko pa da predsednici drugih klubova kenjaju cveće.. 3
Rumpelstiltskin Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Koji se to fudbaler koji je igrao pre Ivicinog dolaska ikada vratio u Niš ... Možda sporadično, niko mi ne pada na pamet ..Mislite o tomeSent from my MI 6 using Tapatalk 3
MaErAkLoIJA Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 27 minutes ago, Boki Nis said: Sta uradesmo s Leskovcani be... Pukli 1:2
Recommended Posts