Peter Fan Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 16 minutes ago, Lancia said: Novi M2. BMW defintivno da podavi svoje dizajnere. Ovo je bio jedan od najkul modela +1 Da se Trabant danas pravi, tako bi izgledao. 4
Čutura Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 6 hours ago, Lancia said: Novi M2. BMW defintivno da podavi svoje dizajnere. Ovo je bio jedan od najkul modela. ovo se neko zajebava, nema sanse da je ovo stvarno novi m2 1
Lancia Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 14 minutes ago, Čutura said: ovo se neko zajebava, nema sanse da je ovo stvarno novi m2 moguce
radisa Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 7 hours ago, Lancia said: Novi M2. BMW defintivno da podavi svoje dizajnere. Ovo je bio jedan od najkul modela. Od pozadi izgleda koa Trabant, jebeš mi sve... 1
Lancia Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 1 minute ago, radisa said: Od pozadi izgleda koa Trabant, jebeš mi sve... Nemoj tako, Trabant je imao nekog svog smeka, sto kaze Cutura, ovo ko da se neko zajebava.
Tale Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) @Lancia To je FB video, najbolja supruga na svijetu mi prosledila link a ni ja nemam FB pa ne mogu da ga gledam. Daj mi 10 minuta da okačim screenshot (biće urnebesno) Edit: Edited September 25, 2022 by Tale 1
Tale Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 4 hours ago, Lezilebovich said: Otvara profil neke zene/devojke (bar meni), pa ako ti to nije bila zelja, mozda bolje da obrises ovaj fb link Nije mi to bila namera. Reportovaću post jer ne mogu da brišem link.
Peter Fan Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 FRANKFURT, Sept 29 (Reuters) - Shares in sports car maker Porsche AG , maker of the iconic 911 model, started trading in Frankfurt on Thursday in what marks Germany's second-biggest ever listing. Here are key facts about the structure of the listing: Factbox: The structure of the Porsche IPO | Reuters 1 1
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 4 hours ago, Peter Fan said: FRANKFURT, Sept 29 (Reuters) - Shares in sports car maker Porsche AG , maker of the iconic 911 model, started trading in Frankfurt on Thursday in what marks Germany's second-biggest ever listing. Here are key facts about the structure of the listing: Factbox: The structure of the Porsche IPO | Reuters Odlicno im krenulo 1
Peter Fan Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 14 minutes ago, mustang said: Odlicno im krenulo Pa mozda bolje tako nego Ferari i Rivian. Doduse, treba gledati kako se krece vs. DAX.
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Ne spominji mi rivian Kakvi luzeri i ja sa njima! Prodala sam ga u minusu, samo da ga ne gledam vise. Ne vidim za Porsche da je vredno ulaganja. Bas su behind, cak je WV izbacio neki super kul E crossover, vise bih se na to kladila da ce da raste
Zverilla Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 On 24.9.2022. at 17:49, Lancia said: Novi M2. BMW defintivno da podavi svoje dizajnere. Ovo je bio jedan od najkul modela. Trabant, ali ne onaj klot, nego sportski - nabudžen spojlerima i maskom s pančevačkog buvljaka 1
Zverilla Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 14 hours ago, mustang said: Ne spominji mi rivian Kakvi luzeri i ja sa njima! Prodala sam ga u minusu, samo da ga ne gledam vise. Ne vidim za Porsche da je vredno ulaganja. Bas su behind, cak je WV izbacio neki super kul E crossover, vise bih se na to kladila da ce da raste porse je deo vw grupacije, a vw grupacija koristi istu platforme za sve automobile iste klase npr taycan koristi J1 isto kao audi etron gt id4 koristi MEB koja se koristi u skoro celoj vw grupaciji a za rivian sam reko da je sranje jos kadikad...
Recommended Posts