pp34 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Golf 7...vechttp://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2010&mm=04&nav_id=425350 vidi, fiat stilo sa novim farovima !
Pontijak Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 mi na vracaru vozimo bolje sprave...e da, ovaj se parkira u njegosevoj, nemacke tablice ima ako se dobro secam
ToniAdams Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 juce sam video lika kako usred beograda vozi nov novcijat ferrari 612 scaglietti. cuka mi je preskocila. svajcarske table ali klasicna srpska shabanska faca. jel neko zna o kome se radi, 2 komada sigurno nema.jel ciriske table?ako jesu, taj je bio sa mojim pajtosem u vojski.
Lancia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 rugoba. a inace volim saabu :(sto bre tako? bas je smesan.ustvari, taj zadnji(skoda) deo nije bas najsrecniji.
Lancia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Vizualtech preradio legendarni Volvo P1800.motor V8 preuzet iz XC90 - 600 konja.limitirana serija - cena nepoznata. sitnica verovatno.
ToniAdams Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ala valja! a da kupis to, mesto nekog od djipova za domacice?pa da se vozimo.
Lancia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 tako nezna hipsterska dusa treba da se vozika samo u:
msmodesty Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Vidim danas pocela kampanja u Belgiji malo igre recima "crache"-ispljunuti, izgovara se slicno kao englesko "crash" .. na plakatima pise da je od 01.10.2010 obavezna analiza pljuvacke u cilju otkrivanja - opijata, benzodiazepina, kanabisa.....lista je prilicno dugackaanaliza ce biti obavezna u slucaju svakog sudaraNIKAKAV prag tolerancije nije predvidjen, tako da su u opsanosti i pasivni pusaci kanabisa...Detaljnije ovde...
pp34 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 kod nas su vec testirali to, ili nesto slicno. sad se samo ceka nova dopuna zakona, clan 1337 koji ce glasiti : 'svaki vozac obavezan je da u pretincu za rukavice poseduje konzervu specijalnog napitka koji, kada se gucne, pojacano luci pljuvacku, za slucaj testiranja na opijate'. konzervu ce valjati tadicev/dacicev/XY-ov necak, koji je jedini uvoznik iste, za 3000 din po komadu (posto je to, jelte, 'izuzetno' specijalna tecnost i izrada kosta).
papapavle Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 tako nezna hipsterska dusa treba da se vozika samo u:Ovo me podseti da pitam: ako hipsteri voze samo vintidž bajkove bez brzina, da li to važi i za kola?
Recommended Posts