February 13Feb 13 Moj svet se menja end aj dont lajk itJedna od većih osiguravajućih kuća prestaje da komunicira faksom
February 26Feb 26 AfD-Bundestagsabgeordnete beschäftigt Lebensgefährten und dessen Tochter im eigenen BüroWELT-Recherchen zeigen, dass die AfD-Abgeordnete Martina Uhr ihren Partner sowie die Tochter ihres Partners in ihrem Bundestagsbüro angestellt hat. Ihre niedersächsische Landesgruppe fordert sie zum Mandatsverzicht auf....Nach WELT-Informationen wurde in der vergangenen Woche in der Mitgliederdatenbank der AfD-Bundesgeschäftsstelle die Adresse von Uhrs Partner geändert. Dies geschieht meist auf Bitte des jeweiligen Mitglieds. WELT liegen Dokumente vor, aus denen hervorgeht, dass Uhr und ihr Lebensgefährte zuvor an derselben Wohnanschrift gemeldet waren.Uvek isti modus operandi, sistem je tu da bi bio prevaren.
March 6Mar 6 Jel može neko da mi objasni Bofrost? Često jedem smrznutu ribu i pomislio sam da poručim nešto od njih, ali cene su otprilike duplo skuplje nego u prodavnici. Često skuplje i od sveže ribe. Ne kapiram iskreno. Jedino što mi pada na pamet je da im je ciljna grupa po selima i lakše im je tako nego da se cimaju kolima. Al s druge strane u prodavnicu moraju kako god okreneš i to verovatno kolima. Tako da ipak ne kapiram. Osim toga, video sam ih po komšiluku.
March 6Mar 6 Ni ja baš ne razumem ko im je ciljna grupa, ali često ih i ja viđam po kraju. Zvonili su mi jednom na vrata i ostavili katalog, iako ima dosta prodavnica na pljucometar + jednom nedeljno mala pijaca sa svežom ribom u blizini. Reklamiraju se navodno kvalitetom proizvoda i tom ličnom dostavom, ali nisam do sada isprobala, pošto osim (naravno) Fischstäbchen ribu uglavnom kupujem svežu. Tako da mora i meni neko da objasni.
March 6Mar 6 Pogledao sam malopre, smrznuti losos 43 evra kilogram. Za te pare mogu u Tegut ili tako neki lep supermarket da uzmem sveže, malopre Aldi za ispod 20. Sve i da živim bogu iza nogu, ne bi mi bilo teško da se provozam 20-30 km i nakupujem par kg do sledećeg puta. Imam neke komšije koji su jedno vreme kupovali, jer je bio parkiran kamion povremeno, pa mogu njih da pitam. Moram samo da provalim koji su.
April 27Apr 27 HAhahaah Google uveo da prikazuje broj obrisanih recenzija. (samo do 250 ali i to je genijalno)https://old.reddit.com/r/250club/top/?sort=top&t=all
April 27Apr 27 Sad vidim i ovo :“Fully 99.97% of Google Maps reviews taken down for “defamation” across the entire 27-country European Union are for businesses based in Germany, official European data shows”.
April 27Apr 27 Da, mislim da je to zapravo i zvanični podatak EU, ne znam da li sam to ovde delila ili negde drugde, strašno koje su to razmere ludila
April 27Apr 27 1 hour ago, bags said:Cuveni germanski servis...Nemci generalno, izuzev bavaraca, su "nadrkani" i nisu bas za usluzne delatnosti. Ali moje iskustvo sa austrijancima je odlicno. Uvek ljubazni i nekako topli, dobro ne kao talijani, ali sasvim sasvim OK.
April 27Apr 27 ja nedavno bila u Bordou i videla nešto što mislim da nigde nisam - restoran sa 25k recenzija i prosečnom ocenom 4.9naravno italijanski Bordo inače mnoooogo lep grad, baš sam se iznenadilaoff off
April 27Apr 27 2 hours ago, x500 said:Uvek ljubazni i nekako topli, dobro ne kao talijani, ali sasvim sasvim OK.Moje, doduse skromno, iskustvo sa Italijom ne govori bas tako. Nisu topli uopstem, a ni ljubazni bog zna koliko. Ok, glupo je generazliovati i nisu naravno svi bili isti, ali generalno mi je takav bio utisak. Topliji su mi bili Madjari u Budimpesti sa kojima sam imao interakciju, nego Italijani. No, to su sve mali uzorci. Svakako je Italija i dalje obecana zemlja, najlepse parce ove planete, uz grcko more.
May 8May 8 Ovaj Joybuy je startovao jako. Kupio nešto zapravo vrlo teško za kuhinju, niska cena ionako, 20evra dodatni popust, šalju DHL Express, isporuka naredni dan. Kapiram da su u u solidnom minusu sa mojom kupovinom. Pukovnik ili pokojnik. Jedino što sad moram da čekam da to donesu, nije da mi je stvarno trebalo hitno. Edited May 8May 8 by Venom