Milosh76 Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Kazu da ce sa toplim vremenom i virusi se ili izgubiti ili samo "sakriti" do novog momenta za "aktiviranje", kada zahladni
Bright Billy Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 ja u julu idem na polu letovanje polu road trip. moram prvo da prelistam topic, da ne pitam nesto o cemu su ljudi vec pisali...
onamonamo Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 nesto je zamrla tema.... ide li ko skoro u italiju?
Кристофер Лумумбо Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 ahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha mnogo dobar fazon, neka okaci neko na minijature.
goofs Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 cekajte samo jos 2 nedelje kad dodje prvi april i sale poput "izlecena korona! aprilili!" bogovi humora samo cekaju
precog Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 smejte se vi, ali na prethodnoj strani su zakljucili da je korona prdez u vetar i da treba ic kod zabara. bilivjumi!
Ravanelli Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 (edited) Samo da me shvate ljudi da ih prozivam ali ovo didn't age well On 3.3.2020. at 0:38, halloween said: Šta mislite hoće li s ovo covid lud'lo smiriti do Prvog maja, ja ne mogu izdržati idem opet pa taman bila kuga. On 3.3.2020. at 22:10, Bright Billy said: mislim da ce brzo to tripovanje svima da dosadi... On 3.3.2020. at 22:17, Milosh76 said: U Italiju uvek, korona je prenaduvana glupost. U Budimpesti me niko nije ni pitao odakle dolazim niti su merili temperaturu niti bilo sta slicno. Na Horgosu ni ni "dobro vece" nisu rekli, a vec su mi vratili pasose i pustili da prodjem... On 3.3.2020. at 22:25, mlatko said: Nadajmo se... Čekaju se Nemci da opovrgnu psihozu. Zasad nije tako iako ima nekih naznaka. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk On 3.3.2020. at 22:40, Milosh76 said: Kazu da ce sa toplim vremenom i virusi se ili izgubiti ili samo "sakriti" do novog momenta za "aktiviranje", kada zahladni Edited March 18, 2020 by Ravanelli
halloween Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 (edited) Razmišljam kako će sagraditi neku novu Santa Maria della Salute za XXI vek. Edited March 28, 2020 by halloween
Frank Pembleton Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Tužan je povod ali... ... Shiit has hit the fan...
halloween Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 (edited) Sto bi rekao Đorđe David, vrtim film kako i šta, ali zašto baš mali i nezanimljivi Kodonjo kao mesto gde je sve počelo? Mozda zato sto je pocetkom februara bila neka zeleznicka nesreca kod Lodija i mnoge (ne sve) linije odatle su bile u prekidu. Sve sto je islo ka Parmi, Kremoni, Mantovi i Bolonji i ko zna gde jos islo se iz Milana do Kodonja, pa odatle dalje presedanje na drugi voz, sto je stvorilo pojacanu cirkulaciju ljudi ka tom mestu. Edited April 25, 2020 by halloween
halloween Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 (edited) Danas sam u prodavnici slučajno našla na EMME mirisne papiriće na lavandu, za ormare i za vunene stvari. Odmah sam okačila svud po kući, to je onaj miris čiste posteljine i sobe u Italiji, sutra ću i po kancelariji. Onda sam sedela na terasi, pila limunadu i kafu, posmatrala cvet koji sam prošle godine kao pelcer donela iz Bolonje tačno u ovo vreme i avione na nebu. Ipak neko ode i u Italiju. Edited August 3, 2020 by halloween
Recommended Posts