Jump to content
IGNORED

Italija

Indy

Recommended Posts

Posted

Kazu da ce sa toplim vremenom i virusi se ili izgubiti ili samo "sakriti" do novog momenta za "aktiviranje", kada zahladni :D 

Posted

ja u julu idem na polu letovanje polu road trip. moram prvo da prelistam topic, da ne pitam nesto o cemu su ljudi vec pisali... 

• 2 weeks later...
Posted

nesto je zamrla tema.... ide li ko skoro u italiju?

Posted

ahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha 

:laugh:

mnogo dobar fazon, neka okaci neko na minijature. 

Posted

cekajte samo jos 2 nedelje kad dodje prvi april i sale poput "izlecena korona! aprilili!" bogovi humora samo cekaju

Posted

smejte se vi, ali na prethodnoj strani su zakljucili da je korona prdez u vetar i da treba ic kod zabara.

bilivjumi!

Posted (edited)

:lol:

Samo da me shvate ljudi da ih prozivam ali ovo didn't age well

On 3.3.2020. at 0:38, halloween said:

Šta mislite hoće li s ovo covid lud'lo smiriti do Prvog maja, ja ne mogu izdržati idem opet pa taman bila kuga.

On 3.3.2020. at 22:10, Bright Billy said:

mislim da ce brzo to tripovanje svima da dosadi... 

On 3.3.2020. at 22:17, Milosh76 said:

U Italiju uvek, korona je prenaduvana glupost.

U Budimpesti me niko nije ni pitao odakle dolazim niti su merili temperaturu niti bilo sta slicno. Na Horgosu ni ni "dobro vece" nisu rekli, a vec su mi vratili pasose i pustili da prodjem...

On 3.3.2020. at 22:25, mlatko said:

Nadajmo se... Čekaju se Nemci da opovrgnu psihozu. Zasad nije tako iako ima nekih naznaka.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

On 3.3.2020. at 22:40, Milosh76 said:

Kazu da ce sa toplim vremenom i virusi se ili izgubiti ili samo "sakriti" do novog momenta za "aktiviranje", kada zahladni :D 

Edited by Ravanelli
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Razmišljam kako će sagraditi neku novu Santa Maria della Salute za XXI vek.

Edited by halloween
  • 2 weeks later...
Posted

Tužan je povod ali...

... Shiit has hit the fan...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sto bi rekao Đorđe David, vrtim film kako i šta, ali zašto baš mali i nezanimljivi Kodonjo kao mesto gde je sve počelo? Mozda zato sto je pocetkom februara bila neka zeleznicka nesreca kod Lodija i mnoge (ne sve) linije odatle su bile u prekidu. Sve sto je islo ka Parmi, Kremoni, Mantovi i Bolonji i ko zna gde jos islo se iz Milana do Kodonja, pa odatle dalje presedanje na drugi voz, sto je stvorilo pojacanu cirkulaciju ljudi ka tom mestu.

Edited by halloween
  • 3 months later...
Posted (edited)

Danas sam u prodavnici slučajno našla na EMME mirisne papiriće na lavandu, za ormare i za vunene stvari. Odmah sam okačila svud po kući, to je onaj miris čiste posteljine i sobe u Italiji, sutra ću i po kancelariji. Onda sam sedela na terasi, pila limunadu i kafu, posmatrala cvet koji sam prošle godine kao pelcer donela iz Bolonje tačno u ovo vreme i avione na nebu. Ipak neko ode i u Italiju.:cry:

13698264c80556212d083b574039593208748eb5

Edited by halloween
Posted

Jeste, ali ne znam tačno koji.