Ratamahatta Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Oho, cureci medaljoni i cezar salata, odlican izbor ribo 3 days later: Mislio sam na horoskopski znak, bas si do jaja, nadam se da si zadovoljna sto sam dobio otkaz zbog tebe 1 2 1
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 valjda nacrta na vratima na salveti, Slobo Tuđman stajl, na osnovu dobijenih podataka 2
gospa buba Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Nek se zaposli [mention=11736]Milošica[/mention] kad završi faks, za njega bar možemo da garantujemo.ne zavrshava miloshica faks da bi razvozio rezance na biciklu. molicu lepo! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 1
Svemir Zeka Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Naravno, to je samo iskazivanje poverenja u mlade naraštaje, a naročito u našeg Milošicu, kao dobrog momčića. 1
eumeswil Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) On je ispao glup, mogao je da pokuša uživo i ima mnogo veće šanse za uspeh, kao što jedan lik napisa u Reddit komentarima, njegov drugar je isto radio za Wolt, pitao uživo devojku za broj i dan danas su zajedno. Ona je ispala neko sa nula klasne svesti. Da su uloge obrnute ili da sam gej, ja na ovu situaciju ne bih gledao kao uznemiravanje, a naročito ne tako da nekoga svesno egzistencijalno ugrozim jer je pokušao da me trapavo i neuspelo muva. Da ih startuje Jason Momoa ili Jessica Alba na ovaj način svi legalisti i moralisti bi u roku od odmah pojeli svoja pisanija o zloupotrebi položaja. Ali ne morate da brinete o tome jer oni nikada neće raditi kao dostavljači. Edited August 11, 2022 by eumeswil 8
Zli Gli Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ne mora Momoa ili neko slican, dovoljno je da ima Mercedes/BMW/Audi umesto sto je dostavljac, druga bi se pesma pevala. Jeste bezveze takvo startovanje ali mogla je i da iskulira poruku, blokira broj, tako nesto. Ovako ispala nafurana kretenka. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1 2
Popular Post *edited by mod Posted August 11, 2022 Popular Post Posted August 11, 2022 Generalno nemam simpatije prema ljudima koji iz prve dižu buku i sazivaju konferencije za štampu za sve od poslao mi poruku dostavljač preko vidite kolike su cene na Kopaoniku pa sve do prodavačica je bila neljubazna prema meni. To se rešava prvo tako što se kontaktira u ovom slučaju Wolt, pa ako neće da reaguju onda i po njima javno. U ovom slučaju deluje da je baš tako i bilo, a da je na javnost izbilo kada se lik javio da je obavesti oko otkaza što je nakon svega sasvim legitimno mogla da protumači kao pretnju i nekako se zaštiti. Što se tiče ovog dostavljača, on bi svakako dobio otkaz jer se firme ne igraju sa zloupotrebom ličnih podataka i tu kao i što treba ima 0 tolerancije. Verovatno od posla i jurnjave za bonusima i ne stiže da bilo gde muva i nadam se samo da je neki klinac (a ne matora konjina) koji je naučio lekciju iz ovoga pa to neće ponoviti u Glovu. Lepa stvar kod Wolta je što još od korone ima opciju beskontaktne dostave, hrana ostane ispred vrata, a dostavljač može da zamišlja koga hoće iza vrata. 11
Svemir Zeka Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ne sviđa mi se Momoa, ima neki pogled harmonikaša s noktom na malom prstu, a audi mi je ljaksečki. Ali recimo da mi rezance dostavi Pisala bih u knjigu utisaka
James Marshall Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 znači ipak je problem bio u tome što je ovaj dostavljač bio neki Gábor 3
Ratamahatta Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) 31 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne sviđa mi se Momoa, ima neki pogled harmonikaša s noktom na malom prstu, a audi mi je ljaksečki. Ali recimo da mi rezance dostavi Pisala bih u knjigu utisaka Bon Jovi propo 7 minutes ago, James Marshall said: znači ipak je problem bio u tome što je ovaj dostavljač bio neki Gábor Edited August 11, 2022 by Plajvi 1
gospa buba Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 znači ipak je problem bio u tome što je ovaj dostavljač bio neki Gábor ma da, izgleda da se zgodnim dostavljachima koji donose rezance na mercedesu posrecuje kao nishta, ne stizu ljudi da rade posao od tog probirljivog klasno nesvesnog zenskinja jeste vi nornalni (ne ti [emoji38]ol:)sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 6
James Marshall Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 5 minutes ago, gospa buba said: ma da, izgleda da se zgodnim dostavljachima koji donose rezance na mercedesu posrecuje kao nishta, ne stizu ljudi da rade posao od tog probirljivog klasno nesvesnog zenskinja jeste vi nornalni (ne ti ol:) sent from bash mnogo dobar novi bubamoto pazi, nije ni nama na oko prijatnima lako, vjeruj mi, ja uopšte ne mogu da učestvujem u ovoj priči, nemam ta iskustva kao ovaj kolega dostavljač
Svemir Zeka Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 minutes ago, James Marshall said: pazi, nije ni nama na oko prijatnima lako, vjeruj mi, ja uopšte ne mogu da učestvujem u ovoj priči, nemam ta iskustva kao ovaj kolega dostavljač Konkurs uvek otvoren
gospa buba Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 ne mogu ni ja, osim shto sam suvishe stara da podjem sa vama, ja ne znam kako izgleda jedan krshteni donosilac robe i usluga, osim poshtara kog poznajem i prezgodnog seksi poreznika kog se ne secam kako izgleda, koji mi jednom dao odlichan savet da mi skrati hodanje, ali ni jedan mi nije slao poruke niti me zvao ne znam zashto mozda shto se to ipak ne radi. kako ti se svideo infostan, kako ti se svidelo poresko reshenje. ali to je zato shto nisam riba, pa eto, inache sve pet...ali evo, tachno bih se onesvestila da mi dete naruchi hranu na svoj kontakt i da je neki debil topi porukama. eto tako bih shiznula. sushtina te poruke je prvo znam ti broj znam ti adresu, pa sve drugo, klasna i ostala pitanja. moze i da je sacheka ispred. ali i ne mora. ne mora ni poruke da shalje. bash nisam pametna.uostalom, sad ce indusi i sirijci da preuzimu sektor usluga, u zagrebu recimo vec jesu. pa cemo da pevamo josh pesama, videcemo na koje mesto ce da dopadne klasna svest setite me se kad prljavi migranti*** krenu da pipaju nashe zene suput dok razvoze rezance biciklom setice me se i nashe zene, oh wait. samo klasna pitanja ce se pitati *** misite na ironiju, mislte na ironiju.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 5 1
Recommended Posts