Patty Lee Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) @pt 2.0 Muškarac je sin Moke Slavnića, Zvezdan. O njemu znam samo da je bio u zatvoru jer je ubio nepoznatog čoveka zato što mu je pogrešno pogledao devojku, tako da jasno ti je koji je to ljudski materijal. Ali ne kontam koga on ovde napada deluje mi da je na prvom snimku plavuša a na drugom crnka, je l on to random kidiše na svaku žensku osobu koja mu se obrati pogrešnim tonom? Edited April 8, 2023 by Patty Lee 1
pt 2.0 Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Sad guglam njegovu prošlost… potpuno smeće, evidentno psiho pride. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2023 Popular Post Posted April 8, 2023 9 minutes ago, Patty Lee said: @pt 2.0 Muškarac je sin Moke Slavnića, Zvezdan. O njemu znam samo da je bio u zatvoru jer je ubio nepoznatog čoveka zato što je pogrešno pogledao devojku, tako da jasno ti je koji je to ljudski materijal. Ali ne kontam koga on ovde napada deluje mi da je na prvom snimku plavuša a na drugom crnka, je l on to random kidiše na svaku žensku osobu koja mu se obrati pogrešnim tonom? jedna od njih mu je bivša žena. lonac, poklopac, krpa zakrpa da neki avion što tera granate za ukrajinu omane pistu i zakuca se u šimanovce učinio bi uslugu svima 10
Midžeta Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 @Patty Lee Taj Zvezdan valjda ima svalerku u zadruzi, a onda je tu dosla/usla, kako god, i njegova (bivsa) zena, pa se sa njima stalno svadja i kidise na obe
Popular Post Svemir Zeka Posted April 8, 2023 Popular Post Posted April 8, 2023 Potpuno je nevažno ko je koga "izazvao", jasno je kao dan šta vidimo na snimku 8 2
radisa Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 24 minutes ago, pt 2.0 said: Mitrovića poslati na robiju. Mitrovića treab osuditi da ode na robiju i priča samo sa ovim™ do kraja života... To bi bila sasvim dovoljna kazna, gora od napalma... 3
Patty Lee Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 7 minutes ago, Midgeta said: @Patty Lee Taj Zvezdan valjda ima svalerku u zadruzi, a onda je tu dosla/usla, kako god, i njegova (bivsa) zena, pa se sa njima stalno svadja i kidise na obe Aaaaaaaa, Žeks pokušava da rekreira onaj ljubavni trougao iz neke ranije Zadruge
Patty Lee Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 4 minutes ago, radisa said: Mitrovića treab osuditi da ode na robiju i priča samo sa ovim™ do kraja života... To bi bila sasvim dovoljna kazna, gora od napalma... JE L OVO GLAS RUŠKE JAKIĆ??? 2
Midžeta Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 1 minute ago, Patty Lee said: Aaaaaaaa, Žeks pokušava da rekreira onaj ljubavni trougao iz neke ranije Zadruge Pa da, to valjda u svakom od 156 izdanja pokusavaju da rekreiraju, uvek ima neki kao trougao i svaleracija u pokusaju (vrv dogovoreno sve). A sad su se zajebali jer je ovaj osudjivani ubica i psiho
Patty Lee Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 1 minute ago, Midgeta said: A sad su se zajebali jer je ovaj osudjivani ubica i psiho Pa to
Svemir Zeka Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 I da nije osuđivani ubica, to bi mogao da postane u takvom setingu podstrekivanja nasilja. 1
mustang Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 17 minutes ago, Svemir Zeka said: I da nije osuđivani ubica, to bi mogao da postane u takvom setingu podstrekivanja nasilja. Pa i hoce. Covek je lud i nepredvidljiv. Cackaju mecku. Al ona po meni nije zrtva, vec narcis i sociopata koja juri za njim otkako nisu zajedno (ne pratim to sranje, pričam iz privatnih izvora)
Svemir Zeka Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 To što je ona mogući narcis ne čini je manje žrtvom na snimku koji gledamo (mislim da ih je bilo i više).
mustang Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: To što je ona mogući narcis ne čini je manje žrtvom na snimku koji gledamo (mislim da ih je bilo i više). Vala, nemam apsolutno nikakvu emotivnu podrsku za nju. A ni za njega. Razapni me slobodno
Svemir Zeka Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 2 minutes ago, mustang said: Vala, nemam apsolutno nikakvu emotivnu podrsku za nju. A ni za njega. Razapni me slobodno Ma neću, na tu temu sam provela godine i godine mrežarenja i pisanija, i sad kapiram da moram da štedim sopstvenu energiju A znam da objašnjavanja ničemu ne služe. Korisni su samo: 1. Primeri koje lično znaš 2. Zakoni I to je jedino što menja mišljenje o ovome. 2
Recommended Posts