makondo Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Mama je ključna reč u njenom slučaju. To je ta gola ambicija a ćerka je proxy. 3 3
gospa buba Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Mama je ključna reč u njenom slučaju. To je ta gola ambicija a ćerka je proxy.tako je, i svet je bio dosta zgrozen delovnjem gospodje mame, a i mi u tom svetu, iako daleka periferija. nije da je bash bilo prihvceno, naprotiv.sent from my nije bubamoto 4
Popular Post Taihoskopija Posted April 1, 2023 Popular Post Posted April 1, 2023 Jeste, imala je majku glumicu alkosa koja je gurala u sve to i obezbedila™ joj, između ostalog, profi fotografa za nage slike i "Plejboj" naslovnicu kao ----> desetogodišnjakinji ✓ > strašno je uznemirujuće, pa ću u spojler: Spoiler 4 6
mustang Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Divim se i bruk i pameli i merylin i svim zenama koje su uspele da se izvuku iz kandzi predatora i suoce sa nepravdom koja im je naneta. Koji su to borci, survivors, svaka im cast! Kakva jaka mentalna snaga i zelja za zivotom! 6
francuski sobar Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Mislim da je za decu u paklu pedofilije i prerane seksualizacije više simptomatično porodično stanje nedostajućeg oca nego majke enejblerke.
gospa buba Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 ova majka se bash trudila. sent from my nije bubamoto
Popular Post Patty Lee Posted April 2, 2023 Popular Post Posted April 2, 2023 On 1.4.2023. at 13:02, pt 2.0 said: Je l ona imala roditelje? Njena majka ti je THE stage mother, mislim da je bila propali model. Ali ime Teri Šilds se i danas kolokvijalno koristi da opiše roditelje parazite koji guraju decu u šou biznis, pa oni menadžerišu a deca “hrane” celu porodicu. Oni pametniji makar rade to što rade iz senke ali ova se gurala svuda sa Bruk, valjda je i sama patila da bude poznata i bitna. Teri je u rangu Džo Džeksona i Kit Kalkina, ili roditelja Lindsi Lohan, prosto užasna osoba. 8 2
Moonwalker Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 57 minutes ago, Patty Lee said: Teri je u rangu Džo Džeksona i Kit Kalkina, ili roditelja Lindsi Lohan, prosto užasna osoba. Otac Ejmi Vajnhaus, mislim. Pisalo se. 2
Midžeta Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Majka Natali Vud je prototip stage parent-a. A ima ih jos uzasnih bas, moze i Spirs familija, cale posebno da se upise na tu listu 5
Popular Post Patty Lee Posted April 2, 2023 Popular Post Posted April 2, 2023 (edited) 27 minutes ago, Moonwalker said: Otac Ejmi Vajnhaus, mislim. Pisalo se. Ima stage parents a ima i script parents, ovi prvi im vode karijeru potpisuju ugovore i kradu pare sa računa a ovi drugi pišu knjige vode ekskluzivne intervjue daju prava na životnu priču… e Mič je script father, jer je prodavao informacije o svojoj ćerki tabloidima. Taj epski govnar je ubrzao njenu smrt. Jbt, žena pobegla na neko ostrvo da se osami skine sa svega skloni od tabloida koji su kidisali na nju čim promoli glavu napolje, bukvalno su je lovili po ulicama Kamdena, kad eto ga Mič sa filmskom ekipom koja snima rijaliti o njemu ali pošto on nikom nije interesantan ni za k. trebala mu je ćerka za kontent. Govedo. Edited April 2, 2023 by Patty Lee 9 1
Moonwalker Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) Nije mi bila poznata ta terminologija, ali znam da ju je gurao do kraja. Ona je onaj komcert u Beogradu htela da otkaze, nisu joj dali. Umrla je malo posle. Meni je nacin zivota poznatih odbojan, nije ni cudo sto mnogi postanu zavisnici. Postanu svaciji, osim svoji, svi raspolazu njima po cefu. A u slucaju dece i tinejdzera, jezivo na vise nivoa. Edited April 2, 2023 by Moonwalker 5
Patty Lee Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 11 minutes ago, Midgeta said: Majka Natali Vud je prototip stage parent-a. A ima ih jos uzasnih bas, moze i Spirs familija, cale posebno da se upise na tu listu Jao da… Keva Natali Vud koja joj je rekla “suck it up” kad je bila silovana. Preljepo. 3 1
Midžeta Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 3 minutes ago, Patty Lee said: Jao da… Keva Natali Vud koja joj je rekla “suck it up” kad je bila silovana. Preljepo. Valjda se i vode plasila jer je ova istraumirala na nekom snimanju kao dete, isto po principu suck it up butterup. I PMK je isto stage parent samo takav i zlostavljac, ona nesretna Kajli je bila klinka kad su krenuli da snimaju KUWTK i bas se videlo da je tisti mega polivanje govnima kako je najruznija sestra i sta ne. Pa posle veza sa Tygom koji ima 30 u ton momentu, a Kajli 16/17, ali kao nema veze 3
mustang Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Vecina zena pre #metoo u shou biznisu u holivudu je silovano ili seksualno zlostavljano. Poslednjih godina je trend muski mladi obojeni. Najgore je sto ce pola njih "suck it up" jer tako je moralo da bude da bi uspele ne razmisljajuci o buducim žrtvama. Pedofilija je cvetala. Corey haim se ubio - silovan over and over again i sa koleno na koleno medju holivudskim pedofilima bacan, corey feldman nije cist u glavu vise... To je sve selo malo, prica se ali se ignorise dok neko sa strane ne otvori pandorinu kutiju. 2 1
Recommended Posts