Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted

Biće kod onih koje su bile ispred Informera. 

U Velikoj Moštanici, Begaljici i Bogatiću neće. 

I ovi su iz ovog babla. 

• +1 1
Posted

bice svuda, pomodarstvo je opak mehanizam s_w.gif

star kao svet.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted

Ne verujem, u malim sredinama se standardi održavaju na osnovu ličnih poznanstava.

Realno, najbezbednija si u Beogradu.

• +1 1
Posted (edited)
2 hours ago, Zli Gli said:

Guglao da vidim ko je, ako je ovaj sa dugom kosom kriv je skoro sigurno, vidi mu se po faci da je poremecen. Ima prosto glavu za samaranje i bez razloga, malo su ga tukli s obzirom na sve okolnosti. 

Mene je kad sam videla slike na blic asocirao na Oskara Vajlda. Onda sam pogledala bolje, i videla te mrtve oči, a kasnije i čula dosta tanušan glasić u nekoj radio emisiji.

Lik za zaobilaženje, svakako.

Spoiler

616E63BE-A1BA-4BA4-B6EF-4F9DD681C164.jpeg.96b4facada6567fd83b5afb5a5f81583.jpeg

F79C901B-FE5C-427B-9564-20FA68D3631E.jpeg.7e5cc22b795a3c27a02eac1332f49baf.jpeg

Edited by pt 2.0
Posted

shta malo ruka pod suknju, nije te ubio :s_w:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 2
  • Wub 1
Posted (edited)

cipelarenje u glavu jeste pretjerano ali mi stvarno ne pada na pamet da vjezbam eticki misic na osobi nad kojom je u realnom vremenu vrseno seksualno nasilje. govnar jedan sadisticki.

ne bih se zaklela da bih apelovala na njegovu svijest kad mi mrak od uzasa padne na oci.

Edited by morgana
  • +1 4
Posted (edited)

Mi ne znamo kolika je razlika u visini, tezini i snazi izmedju njih. Sto je ta razlika veca, reakcija je panicnija, jer je i egzistencijalni strah veci. 

Edited by Moonwalker
  • +1 8
  • 4 weeks later...
Posted

Treba da se prica o ovome al nasilje postoji ama u bas svakim ekonomskim prilikama. I one koje su dobro situirane i one koje nisu.  

Posted
16 hours ago, mustang said:

Treba da se prica o ovome al nasilje postoji ama u bas svakim ekonomskim prilikama. I one koje su dobro situirane i one koje nisu.  

Masis poentu. Nasilje postoji u svim slojevima ali lakse se bezi kad si poduprt materijalno.

• +1 2
Posted
On 30.10.2022. at 13:03, Moonwalker said:

Mi ne znamo kolika je razlika u visini, tezini i snazi izmedju njih. Sto je ta razlika veca, reakcija je panicnija, jer je i egzistencijalni strah veci. 

Mala žena, znam joj supruga (druži se sa mojim). 

Inače su stvarno fini ljudi oboje, liberalni i nenasilni. Verujem da je AMG bila van sebe, ali ima taj manijak sreće što je ona teška 50 kg max sa sve cipelama. Sve potpisujem šta kaže @gospa buba, dok se jedna od nas ne razulari - nema leba da će napasnici promeniti ponašanje. 

• +1 2
  • Hvala 1
  • 1 month later...
Posted
5 minutes ago, Moonwalker said:

https://n1info.rs/vesti/prijavila-progonitelja-ali-institucije-cute-zvali-je-kad-je-on-pisao-vucicu/

Jezivo na vise nivoa.

Institucije «rade» kad neko cimne Vucica.

Ima u Vremenu ili Danasu (mislim da je Vreme, ali nisma siguran, ovih dana je bilo) kad Pjatić opisuje kako je neki lik pretio njegovoj deci, a malo kasnije deci Miloša Vučevića... On je sve prijavio, regularno, interesovao se, ništa... Kako je isti lik pretio Vučevićevpj deci, odmah je uhapšen, a zvali su i Pajtića, valjda da pojačaju™ slučaj...

• Tužno 5
Posted

Sablasno. Bezinstitucionalna drzava, gde se cimaju samo zbog odredjenih, a inace ne zbog nekompetentnosti, mrzovolje i pre svega zbog instruisanosti da tako (ne) rade.

Ko bude morao to drustvo da vraca u samo prihvatljive okvire, ugasio je. 

• +1 2