Svemir Zeka Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Biće kod onih koje su bile ispred Informera. U Velikoj Moštanici, Begaljici i Bogatiću neće. I ovi su iz ovog babla. 1
gospa buba Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 bice svuda, pomodarstvo je opak mehanizam star kao svet.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Svemir Zeka Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Ne verujem, u malim sredinama se standardi održavaju na osnovu ličnih poznanstava. Realno, najbezbednija si u Beogradu. 1
pt 2.0 Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 (edited) 2 hours ago, Zli Gli said: Guglao da vidim ko je, ako je ovaj sa dugom kosom kriv je skoro sigurno, vidi mu se po faci da je poremecen. Ima prosto glavu za samaranje i bez razloga, malo su ga tukli s obzirom na sve okolnosti. Mene je kad sam videla slike na blic asocirao na Oskara Vajlda. Onda sam pogledala bolje, i videla te mrtve oči, a kasnije i čula dosta tanušan glasić u nekoj radio emisiji. Lik za zaobilaženje, svakako. Spoiler Edited October 30, 2022 by pt 2.0
Popular Post fren Posted October 30, 2022 Popular Post Posted October 30, 2022 Davno bese, početak '2000ih, kad se Turska otvorila kao poželjna letnja destinacija, došla i ja na letovanje. Uveče ispred nekog kluba mi neki Turčin zavuko ruku pod suknjom. Ja se prodrah i opsovah na srpskom, tek turski panduri se pojavise, uhvatiše lika i pitaju me jel ovaj, reko jeste. Skloniše se s njim iz gužve i umlatise ga. Ja taj osecaj pobede nisam doživela na tom polju ranije. Konačno da se desi ono sto sam ja nemoćna da uradim. Sutradan su svi pokazivali prstom na mene, kao to je ona zbog koje su umlatili lika, ja krivac. Mislim se, idite svi u tri lepe! Da li je ruka pod suknjom, zvalavljenje itd., ko je bre ovde da odredi nivo tretmana stočnog mesa koje moze da se zgrabi gde god, kad god. I taj osećaj da te neko prosto grabi jer je jači, pa onda treba da pazis u tom besu da li je toj mukici sto nasrce na zene povredjena glava. 11
gospa buba Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 shta malo ruka pod suknju, nije te ubio sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 1
morgana Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 (edited) cipelarenje u glavu jeste pretjerano ali mi stvarno ne pada na pamet da vjezbam eticki misic na osobi nad kojom je u realnom vremenu vrseno seksualno nasilje. govnar jedan sadisticki. ne bih se zaklela da bih apelovala na njegovu svijest kad mi mrak od uzasa padne na oci. Edited October 30, 2022 by morgana 4
Moonwalker Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 (edited) Mi ne znamo kolika je razlika u visini, tezini i snazi izmedju njih. Sto je ta razlika veca, reakcija je panicnija, jer je i egzistencijalni strah veci. Edited October 30, 2022 by Moonwalker 8
mustang Posted November 24, 2022 Posted November 24, 2022 Treba da se prica o ovome al nasilje postoji ama u bas svakim ekonomskim prilikama. I one koje su dobro situirane i one koje nisu.
Mel Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 16 hours ago, mustang said: Treba da se prica o ovome al nasilje postoji ama u bas svakim ekonomskim prilikama. I one koje su dobro situirane i one koje nisu. Masis poentu. Nasilje postoji u svim slojevima ali lakse se bezi kad si poduprt materijalno. 2
Valk Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 On 30.10.2022. at 13:03, Moonwalker said: Mi ne znamo kolika je razlika u visini, tezini i snazi izmedju njih. Sto je ta razlika veca, reakcija je panicnija, jer je i egzistencijalni strah veci. Mala žena, znam joj supruga (druži se sa mojim). Inače su stvarno fini ljudi oboje, liberalni i nenasilni. Verujem da je AMG bila van sebe, ali ima taj manijak sreće što je ona teška 50 kg max sa sve cipelama. Sve potpisujem šta kaže @gospa buba, dok se jedna od nas ne razulari - nema leba da će napasnici promeniti ponašanje. 2 1
Moonwalker Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 https://n1info.rs/vesti/prijavila-progonitelja-ali-institucije-cute-zvali-je-kad-je-on-pisao-vucicu/ Jezivo na vise nivoa. Institucije «rade» kad neko cimne Vucica. 2 3
radisa Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 5 minutes ago, Moonwalker said: https://n1info.rs/vesti/prijavila-progonitelja-ali-institucije-cute-zvali-je-kad-je-on-pisao-vucicu/ Jezivo na vise nivoa. Institucije «rade» kad neko cimne Vucica. Ima u Vremenu ili Danasu (mislim da je Vreme, ali nisma siguran, ovih dana je bilo) kad Pjatić opisuje kako je neki lik pretio njegovoj deci, a malo kasnije deci Miloša Vučevića... On je sve prijavio, regularno, interesovao se, ništa... Kako je isti lik pretio Vučevićevpj deci, odmah je uhapšen, a zvali su i Pajtića, valjda da pojačaju™ slučaj... 5
Moonwalker Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Sablasno. Bezinstitucionalna drzava, gde se cimaju samo zbog odredjenih, a inace ne zbog nekompetentnosti, mrzovolje i pre svega zbog instruisanosti da tako (ne) rade. Ko bude morao to drustvo da vraca u samo prihvatljive okvire, ugasio je. 2
Recommended Posts