radisa Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 11 minutes ago, Jumanji said: Jako, kao i uvek. Prepisali sa Tiborovog Twitera... Odlično je... 1
Tsai Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 7 minutes ago, Hamlet Strašni said: Све ће морати на реч да буде свакако. Слободно судијско уверење ће да буде. Питање је да ли има сведока и материјалних доказа. Сада постоје механизми заштите оштећених у оваквим случајевима... jel moze da dobije dozivotnu?
InvisibleLight Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Све ће морати на реч да буде свакако. Слободно судијско уверење ће да буде. Питање је да ли има сведока и материјалних доказа. Сада постоје механизми заштите оштећених у оваквим случајевима... Jel vaze kao svedoci ljudi bliski zrtvama kojima su se one mozda poverile u nekom momentu.?ako jesu.
Hamlet Strašni Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Не може доживотна. Може у принципу свако да буде сведок. Суд на крају одлучује кога ће прихватити као сведока.
mraki Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 13 minutes ago, InvisibleLight said: "Tereti se da je od 2008. godine do hapšenja počinio osam krivičnih dela silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna. " muka mi je od jyce, bukvalno, a sad msm da cu povracati Nadam se da je ovo dovoljno da provede ostatak života u zatvoru. 1
InvisibleLight Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Sad vidim podrsku mileninog ex momka sa kojim je bila 4 god i koji je podrzao cim je cuo. Znaci da ni njemu nije pricala o tome i tim mi je jos hrabrije sto je odlucila da ovako javno istupi i neminovno se retraumatizuje kroz sudjenje jer joj je ocigledno to jos u zaceljivanju i prevladavanju itd
Hamlet Strašni Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Пет до петнаест је за силовање малолетника, пет до дванаест за основни облик дела. За силовање нема ублажавања казне, али је могућ условни отпуст (није могућ само за силовање детета).
InvisibleLight Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 4 minutes ago, Hamlet Strašni said: Не може доживотна. Може у принципу свако да буде сведок. Суд на крају одлучује кога ће прихватити као сведока. Jel moze 30god, sto rece mraki,to mu dodje dozivotna
Hamlet Strašni Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Максимално може да добије 20 година укупно 1
Jumanji Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 https://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/62015 Prepisali sa Tiborovog Twitera... Odlično je...Nisam naletela na Tibija, ali generalno svi pisu o tom nasem cutanju.No, dobro ga upakovala, sa sve "minutom cutanja".
InvisibleLight Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 (edited) 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Пет до петнаест је за силовање малолетника, пет до дванаест за основни облик дела. За силовање нема ублажавања казне, али је могућ условни отпуст (није могућ само за силовање детета). Ako je visestruko,? eej 8 silovanja!! Jel onda ide na max godina il kako? Jel mu 15god max po zakonu sad? Premalo ako je tako Edit- odgovorio hamlet u vreme tipkanja Edited January 18, 2021 by InvisibleLight
Kelt Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 čini mi se da postoji neka razlika između tipičnog silovatelja po scenariju mračna ulica itd, koji funkcioše po fizičkom porivu, nagonu koji ne može da zaustavi i ovako nečega, gde je u suštini zloupotreba pozicije moći. Mislim da ovde čak i nije toliko u pitanju neka fizička atrakcija, koliko dominacija, poniženje... perfidnije je i razarajuće. To je obrazovan, visoko inteligentan čovek koji nije bolestan, on ima klicu zla i operiše tako da zna da je nedokazivo, reč protiv reči. Takvi ljudi su i sami bili zlostavljani na neki način, ne mislim to u smislu da ga opravdavam, nego to zlo ima jako duboke korene 2
אַף אֶחָד Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Jel zna neko za slucajeve napastvovanja iz Matematicke gimnazije? Pre mnogo godina sam znao neku devojku odande koja je pricala kako je prosla kroz pakao tamo. Uz ogradu da je bilo mnogo davno, da sam mozda nesto pobrkao ili zaboravio, i da su okolnosti u kojima mi je to pricala bile cudne, nasilnik je bio neko blizak direktoru Raspopovicu. Mozda sin ako ga ovaj ima i ako je povezan sa skolom?
pt 2.0 Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 DANAS - link na tekst Nastavnik glume Miroslav Aleksić negirao je večeras na saslušanju u Višem tužilaštvu krivicu za silovanje i nedozvoljene polne radnje za koje se sumnjiči, a tužilac je predložio da mu sud odredi pritvor do 30 dana. Kako se u saopštenju navodi, on se sumnjiči da je ta krivična dela počinio od 2008. do 2020. godine, a oštećene su u to vreme bile maloletne, ali i nakon njihovog punoletstva, navelo je Više tužilaštvo i dodalo da će sprovesti dalju istragu. Aleksić je saslušan kao osumnjičeni za silovanje (čl. 178 KZ) i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje (čl. 183 KZ), prema iskazima oštećenih, od kojih je jedna maloletna. Tužilaštvo je navelo da neće iznositi druge detalje iz ovog postupka, zbog težine krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret, kao i činjenice da je on uživao poverenje celokupne javnosti, i da je javnost uznemirena zbog ovog slučaja, naročito imajući u vidu da su žrtve bile maloletne. U saopštenju, Više tužilaštvo takodje je podsetilo da je „zakonska obaveza svih učesnika u postupku da ne iznose činjenice koje saznaju u toku postupka, pogotovo imajući u vidu interese oštećenih koje tek treba da budu ispitane u istrazi“.
Popular Post gagilija Posted January 18, 2021 Popular Post Posted January 18, 2021 (edited) odvratno narcisoidno egocentrirano sadisticko smece. i taj kult licnosti.... o g a v n o. a te novinarke koje su s njim pravile emisiju, taj blagoglagoljivi ton, pa to rasclanjivanje njegovih metoda....zasto bas cero? a sta je rekla baba ljubica? povraca mi se. ovaj je slucaj najodvratniji moguci, ali generalno mi se sere od svih tih nabedjenih likova pocev od muzickih skola, sportova, plesova, lekara do faksa i svih tih procenitelja necijeg talenta ili krhkog znanja ili zdravlja. i to pristajanje na maltretman, cutanje svih, a znali su makar za glasine. i niko nista. nemoj da se zameras znas, nikad se vrata ne zatvaraju dupetom. Edited January 18, 2021 by gagilija typo 9 1
Recommended Posts