Jump to content

Branislav Lečić - silovanja

Featured Replies

49 minutes ago, dragance said:

Jadničak... crko dabogda.

Ja sam, naravno, bio sarkastičan kao što je čovek mudro i zaključio. 

Za tebe ne znam. :D

2 hours ago, Leia said:

Ili prosto - Slucaj Lecic?

Ima još jedna tema "Slučaj..." :D

2 hours ago, Leia said:

Da ostane tema o Danijeli posebno jer je prva progovorila i za sad je najvise u fokusu javnosti, a za ostale nepodobstine kako budu isplivavale da gad ima svoj topik

Zašto komplikovati? Radišin predlog je okej.

Sve ga je stiglo, sto se kaze svet mu se srusio na glavu :sad:

Javna osuda je pozeljna stvar i nije lose da se pojavi par zrtvenih jaraca, to ce biti opomena za buduce selebriti nasilnike. Valjda predupredi i spreci neki zlocin,nasilje, mozda spase zivot mnoge zene od unistenja. Leka zatvor zaglaviti nece, to je jasno.

Opet, ova tabloidizacija (koja je iznudjena losim pravnim sistemom i nemoci zrtava da drugacije dodju do kakve takve pravde) je uzasna stvar za sve ucesnike i one druge neduzne koji su povezani sa njima (deca nasilnika, na primer, deca zrtava).

Edited by Caligula

Ne znam, mene takva tuga i bes zbog Merime uhvatila, da   nemam reci..

mukica mala, slošilo mu se, suza suzu stiže

Možda se sada u glavi prebrojava, koja će još da progovori. Ko zna koga je počastio svojim veličanstvenim k....m

Ovako je trebalo da se ponaša od početka, tj da šuti. Ali on slao cmokiće i provocirao žrtvu. Skotina. Sad mu valjda došlo iz picola u glavu. Jer Merimi ni on ni govnoidi ne mogu da nađu baš ništa što bi razvlačili danima. I šta ćemo sad ? Boli glava, aaaaa ? Evo rasplakah se.

Edited by dùda

Ovo cutanje, nakon onako jebackog nastupa na poligrafu, je imho priznanje krivice, barem sto se tice Merime Isakovic. Zivo me interesuje sta o tome misli nase tuzilastvo.

Ustvari, ne znam ni da li su se ocitovali u vezi Danijele i posle cmokica. Ne znam da li je seksulni napad na Merimu Njegomir zastareo sam po sebi, i da li moze barem da posluzi Danijelinom slucaju. Mozda je ruzno reci, posto to znaci da postoje i druge, ali jako bih voleo da se pojavi jos zena (a ne sumnjam da postoje) , ako je to uslov da djubre zavrsi iza resetaka.

50 minutes ago, msv said:

Zašto komplikovati? Radišin predlog je okej.

Nije los ni Bubin :D

• Author

Jel opet zvao 29. novembar da rezerviše poligraf?

6 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Jel opet zvao 29. novembar da rezerviše poligraf?

pa nije, slošilo mu se pa nije mogao

inače bi on, ali mu se slošilo i trenutno je slošen

• Author
3 minutes ago, renne said:

pa nije, slošilo mu se pa nije mogao

inače bi on, ali mu se slošilo i trenutno je slošen

sad-puppy.jpg