Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 24. 3. 2021. at 12:48, mackenzie said:

priča se za Karanovićku po twitteru da je ranije napastvovala mlađe kolege na FDU 

Expand  

neka prijave. parametri sredine su bukvalno identichni. zastarelo i nedokazivo, njihova rech protiv njene.

ali prvo moraju da poizlaze iz ormara. ne moze bez toga, ne moze pricha se. pricha se i po tarabi.

Edited by gospa buba
  • +1 3
Posted
  On 24. 3. 2021. at 12:02, Leia said:

Koliko sam uspela da pohvatam tokom svoje ne previse duge karijere kostimografkinje u Srbiji, ti nasi glumci “slavni mocnici” su uglavnom neki polu-alkosi, polu-socijalni slucajevi sa ego tripovima nesagledivih razmera. Posto im je taj “boemski charm” jedini kapital, onda se to rabi do iznemoglosti pa gde prodje - prodje. A da nije prolazilo ne bi ni izgradili “reputacije”, naravno da je bilo ihahaj i zena kojima je veoma imponovala paznja nekog “ultra-jebaca”, tako da... Sve je to skupa jedna patoloska atmosfera iz koje se najbolje samo skloniti.

Expand  

Jos su gori umetnici sa Slikarstva i Vajarstva. O ovima sa Primenjene da ni ne pricam.

• +1 1
Posted

danas prepricava da se mondu javila jos jedna zena koja tvrdi da je lecic seksualno uznemiravao dok je bila studentkinja

Posted
  On 24. 3. 2021. at 13:04, Lancia said:

Jos su gori umetnici sa Slikarstva i Vajarstva. O ovima sa Primenjene da ni ne pricam.

Expand  

Netacno, na Primenjenoj su iskljucivo dame i gospoda :vikleri::nobles:

:fantom:

Posted
  On 24. 3. 2021. at 12:42, pacey defender said:

druagacije razumem citiranu izjavu kada procitam odlomak iz citirane vesti. jesam li jedini?

Expand  

nisi.

ali ko će još i tekst čitati kad je blic-naslov sasvim dovoljan?

• +1 5
Posted
  On 24. 3. 2021. at 12:47, Friend said:

Sistem vrednosti je tamo pomeren u odnosu na ostalo. Generalizacije sluze da oslikaju generalno stanje, a da ima i dragulja - ima, i njih moze svako normalan da prepozna.

Expand  

a kod lekara tj medicinara? u prosveti? u državnoj službi, opština brus npr, crnci, gejevi, fudbaleri………………

glupost kao i svaka druga generalizacija

da ne bude zabune i sam često upadnem u sličan mod

• +1 1
Posted
  On 24. 3. 2021. at 13:30, kud u maglu Simoviću said:

a kod lekara tj medicinara? u prosveti? u državnoj službi, opština brus npr, crnci, gejevi, fudbaleri………………

glupost kao i svaka druga generalizacija

da ne bude zabune i sam često upadnem u sličan mod

Expand  

Ne bih se slozila, a evo i zasto - za sve ove ostale struke koje navodis potreban je i neki konkretan skill, moraju nesto konkretno da isporuce za platu, da im pacijent ne umre, da znaju kako da im stranka na salteru popuni neki formular , da daju gol na utakmici itd.

Dok glumci prodaju glumu jebiga, sve moze biti i ovako i onako samo ako si dovoljno ubedljiv publici. Eto meni na primer gomila nasih renomiranih glumaca izgleda tragicno neuverljivo, preglumljeno, bezveze se dere i bacaka po sceni ali nasa publika ih voli pa su u nasoj javnosti nekakve face. A onda jednog dana jedan takav koji nema ni pristojnog osnovnoskolskog obrazovanja te se rve i sa srpskom gramatikom na konto toga sto je “faca” uspe da se progura i do pozicije ministra kulture. 

Ma... kao sto i rekoh u prvom javljanju na ovu temu, sveopsti primitivizam i nedostatak kriterijuma je u korenu manje vise svih problema naseg drustva, ipak treba pre svega pogodno tlo za ovakve likove da proklijaju i procvetaju.

• +1 2
Posted
  On 24. 3. 2021. at 12:42, pacey defender said:

druagacije razumem citiranu izjavu kada procitam odlomak iz citirane vesti. jesam li jedini?

Expand  

Stavili su čoveku sliku i naslov totalno izvukli iz konteksta. U samom tekstu se vidi da on nema razumevanja za šamaranje. Nažalost, danas je samo naslov bitan. Čak su se i ovde neki zaleteli.

• +1 4
Posted
  On 24. 3. 2021. at 13:53, Leia said:

Dok glumci prodaju glumu jebiga, sve moze biti i ovako i onako...

Expand  

ništa ne može da bude i ovako i onako, i oni prodaju skil, tj skil koji mogu da isporuče prodaje njih

za ostatak posla u kome spominješ koren problema, naravno plus jedan

Posted
  On 24. 3. 2021. at 14:15, kud u maglu Simoviću said:

ništa ne može da bude i ovako i onako, i oni prodaju skil, tj skil koji mogu da isporuče prodaje njih

Expand  

Taj skil se kod mnogih nasih glumaca uglavnom svede na “harizmu”, otud onom bilmezu i hrabrost da palamudi kako “moze da ako on kaze da”

Profesija im sluzi da u svakoj ulozi glume sebe i na konto toga muvaju neke mucene zenske, eto sta cu nisam prevelik postovalac naseg “glumista”, there I said it :D

• +1 1
Posted
  On 24. 3. 2021. at 13:04, Lancia said:

Expand  

+1 naročito s FPU

Posted
  On 24. 3. 2021. at 14:37, Leia said:

Taj skil se kod mnogih nasih glumaca uglavnom svede na “harizmu”, otud onom bilmezu i hrabrost da palamudi kako “moze da ako on kaze da”

Profesija im sluzi da u svakoj ulozi glume sebe i na konto toga muvaju neke mucene zenske, eto sta cu nisam prevelik postovalac naseg “glumista”, there I said it :D

Expand  

ne znam, ono sto sam ja gledala, lecic ume da bude sasvim korektan pozorisni glumac. 

Posted
  On 24. 3. 2021. at 17:55, Aleksija said:
ne znam, ono sto sam ja gledala, lecic ume da bude sasvim korektan pozorisni glumac. 
ne znam, probala sam i u pozorishtu da promenim mishljenje i nije pomoglo [emoji38]ol:

sent from bubamoto

• +1 1
Posted
  On 24. 3. 2021. at 17:58, gospa buba said:

ne znam, probala sam i u pozorishtu da promenim mishljenje i nije pomoglo emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Expand  

doduse, kad malo bolje razmislim, secam se samo korespodencije od pre par godina. i tu jeste sasvim korektan, po meni. pre toga sam zaboravila gde sam ga jos gledala :blush: