Heaviside Posted March 10 Posted March 10 2 hours ago, vememah said: 3 minutes ago, dùda said: Da vi niste malo promašili temu ?
duda Posted March 10 Posted March 10 Ok, hvala, sad vidim da se Lečić pojavljuje u sporednoj ulozi, ali je u narednim postovima nestao iz kadra pa otud pitanje.
Filozof manijak Posted March 10 Posted March 10 23 hours ago, Jeremija said: I po tom spektru "ženskih uloga" se vidi koliko zaostajemo za svetom, sećam se još sam kao mlad čovek gledao nekog James Bond-a, i Denise Richards je bila nuklearna fizičarka. +1
Popular Post Caligula Posted March 11 Popular Post Posted March 11 (edited) On 5. 3. 2024. at 13:13, Hamlet Strašni said: Тужио јој је због повреде части и угледа - нематеријална штета или можда за увреду у кривичном поступку. Како год, ако не затворе поступак за јавност на суђењу ће се расправљати о догађају на који се Анђела позива и сазнаће се у јавности детаљи тога. Како то Лечићу може да иде у прилог ми је потпуно нејасно осим ако он заиста не мисли да је то потпуно неистинито. Evo ja glavu na panj stavljam ako on iskreno misli da je i jednu zenu zlostavljao. Covek je egomanijak, njemu je sve ovo puka zenska osveta jer ne mogu sve da ga imaju. Sto se same tuzbe tice, da je ocutao vrv. bi jos gore sebi napravio, ovako se, kao, brani - a dokazati nesto sto se desilo samo izmedju dvoje ljudi je uvek verovanje na rec. BTW. svako od nas kada radi sa ljudima u vecoj ili manjoj meri bira hoce li da radi sa nekima od njih ili ne - ponekad i po cenu otkaza. Ona je stavila taj ulog, umesto nje dobio je otkaz Lecic. Dovoljno je bilo da ona kaze "necu iz principa i zbog podrske koleginicama" a napadi ili udvaranje matore konjine su samo plus na tu odluku. PLUS, kako sam shvatio - on tu treba da glumi coveka koji je lazno optuzen za zlostavljanje ... skidam ovoj zeni kapu. Svaka joj cast. Neka silovatelj plati makar ovako, ako vec nije zaglavio robiju. Edited March 11 by Caligula 10
Filozof manijak Posted March 11 Posted March 11 uz ogradu da nisam pratio slučaj nimalo, jel Lečić startavao, slao lascivne poruke, uznemiravao Jovanićevu, ili je ona odbila da igra s njim zbog njegove reputacije od ranije?
Popular Post gospa buba Posted March 11 Popular Post Posted March 11 (edited) ne razumem, devojka je uredno cutala shta god da je bilo, nije ga tuzila nije ishla.po novinama i nije se bavila time (neko bi rekao pohvalno) onda su joj doveli degenerika na noge i ona zena rekla sad je dosta. i poshto je produkciji bila vaznija od njega, leteo je on (a zamislite i drugachije). pri tome ima zive roditelje u poslu, koji su njegovi vrshnjaci, ne sumnjam da su svi zajedno ili ona sama reshili da pusti budalu i nada se najboljem (poucheni jelte primerima). kako njemu to koristi sada da se pricha, ja ne razumem, osim ako ochekuje da nekako ona bude kriva i elitna prostitutka (a bice)... bojim se da ce opet sve biti na njegovoj strani, a ti mala ako nemash stomak nemoj biti glumica. to je ionako nacionalni narativ, sedi si doma ako ne mozesh da istrpish... Edited March 11 by gospa buba 15
vememah Posted March 11 Posted March 11 Quote Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović. blic.rs/sudbine/vesna-dedic-uputila-snazne-reci-andeli-jovanovic-bravo-za-branku-i-gagija-sto-su-te/bhl6100 1 1
Heaviside Posted March 11 Posted March 11 7 hours ago, Filozof manijak said: uz ogradu da nisam pratio slučaj nimalo, jel Lečić startavao, slao lascivne poruke, uznemiravao Jovanićevu, ili je ona odbila da igra s njim zbog njegove reputacije od ranije? Ja nisam video da je izjavila išta više od toga da je u prošlosti doživela neprijatnost. Mislim, ima žena pravo da odbije da radi sa bilo kime zbog bilo čega, a vala kao totalni laik ne vidim ni čemu Lečić može da se nada na sudu.
gospa buba Posted March 11 Posted March 11 nishta ne bi ni bilo da gospodin sam nije insistirao. i ko zna koliko josh ima zena koje su preshle preko nechega u nadi da ce da ga zaobidju u buducnosti. treba ziveti nekako, to svi zaboravljaju, umesto naganjanja po izbushenom sistemu koji manijaku izlazi u susret 2
Fakundo Sava Posted March 11 Posted March 11 Javilo se Lečiću od ekipe sa brda ,glumac sad ti nastupaš ,i tako je krenulo Idemo radnja ... 3
kud u maglu Simoviću Posted March 11 Posted March 11 rudanka je što se mene tiče zaključala (moju) temu o lečiću dovoljno je da mu vidiš pogled i da ti je jasno da je pičkopaćenik u pitanju
Popular Post ljuttko Posted March 11 Popular Post Posted March 11 (edited) Pročitala sam deo onoga što je izgovorio na pinku kod JJ i tu količini egmanijaštva , džiberaja ali i jednog posebnog bezobrazluka je teško opisati. Apropo Andjele ima rečenicu kako je on nju sreo samo jednom pre par godina i zaključio da je nezrela i to je to, ništa tu nije bilo seksualnog karaktera ali da su Gaga i Branka ( njegove reči ) trebali bolje da je nauče kako se poštuju kolege. I sad sitno zamislimo, neki njegov komentar lascivni ili šta god mladoj devojci i kćerki njegovih kolega, njenu reakciju pa je jelte ona nezrela ( nije se oduševila , nasmejala, šta god) i ćutala o tome godinama ali mu sad uzima posao kao hitler Jevrejima u nemačkoj ( kaže on ) ima i deo gde ga ova glavata spodoba pita ko ga namešta ( tim rečima, mrzim mafijaški rečnik koji pri tome ne poštuje pravopis), jel Djilas i Bjela?. A on kaže kako Djilas sigurno sve čini da ga istisne iz politike zauvek i da je dobio dojave i iz Amerike i od bitnih ljudi u demokratskoj da mu on smešta još onomad. I onda vapaj na Bjelogrilića prijatelja koji mu se od Danijeline optužbe nije nikad više javio a koji si ti prijatelj kad ne podržiš prijatelja u nevolji i teškoj muci, poentira rečenicim da je nestao moral i etika u društvu jer te eto izdaju i bivši prijatelji. Deo gde napada Danijelu svi već znate- da ne idem dalje on je ubedjen da je sve radio ispravno ( a sad se samo pogrešno tumači od raznih žena šta god je rekao zbog one prostitutke lakog morala, sam kaže ) svi se ostrvili na njega savršenog, niko ne misli kako je njegovoj kćerci glumici ( kako li se na svoje bude sažaljiv a tudje su nezrele ) i tačno bih ga tukla i da citiram Morganu, od mene neće videti više cvancika jednog gde god da glumi a lično mu želim da mu otpadne i ono malo kose i tuki od leka za potenciju i prostatu edit: jao ima i još nešto od gadosti, da su mu se izvinjavali roditelji Milene Radulović valjda što je podržala Andjelu a i ona i sve su razjasnili i Milena se baš lepo pozdravila sa njim i divota jedna Edited March 11 by ljuttko 7 1 5
Rowanoke Posted March 12 Posted March 12 Jebote on je malo pa malo kod te ludačke voditeljke čest gost. Čudi me da nije pozvala Miku
Recommended Posts