Jump to content
IGNORED

Branislav Lečić - silovanja

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, vememah said:

3 minutes ago, dùda said:

Da vi niste malo promašili temu ?

Posted

Ok, hvala, sad vidim da se Lečić pojavljuje u sporednoj ulozi, ali je u narednim postovima nestao iz kadra pa otud pitanje.

Posted
23 hours ago, Jeremija said:

I po tom spektru "ženskih uloga" se vidi koliko zaostajemo za svetom, sećam se još sam kao mlad čovek gledao nekog James Bond-a, i Denise Richards je bila nuklearna fizičarka.

+1

Posted

uz ogradu da nisam pratio slučaj nimalo, jel Lečić startavao, slao lascivne poruke, uznemiravao Jovanićevu, ili je ona odbila da igra s njim zbog njegove reputacije od ranije?

Posted

Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović.

blic.rs/sudbine/vesna-dedic-uputila-snazne-reci-andeli-jovanovic-bravo-za-branku-i-gagija-sto-su-te/bhl6100

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
7 hours ago, Filozof manijak said:

uz ogradu da nisam pratio slučaj nimalo, jel Lečić startavao, slao lascivne poruke, uznemiravao Jovanićevu, ili je ona odbila da igra s njim zbog njegove reputacije od ranije?

Ja nisam video da je izjavila išta više od toga da je u prošlosti doživela neprijatnost. Mislim, ima žena pravo da odbije da radi sa bilo kime zbog bilo čega, a vala kao totalni laik ne vidim ni čemu Lečić može da se nada na sudu.

Posted

nishta ne bi ni bilo da gospodin sam nije insistirao. i ko zna koliko josh ima zena koje su preshle preko nechega u nadi da ce da ga zaobidju u buducnosti. treba ziveti nekako, to svi zaboravljaju, umesto naganjanja po izbushenom sistemu koji manijaku izlazi u susret :unsure:

• +1 2
Posted

Javilo se Lečiću od ekipe sa brda ,glumac sad ti nastupaš ,i tako je krenulo 

Idemo radnja ...

• +1 3
Posted

rudanka je što se mene tiče zaključala (moju) temu o lečiću

dovoljno je da mu vidiš pogled i da ti je jasno da je pičkopaćenik u pitanju

Posted

Jebote on je malo pa malo kod te ludačke voditeljke čest gost. Čudi me da nije pozvala Miku

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...