Šumejker-Levi 9 Posted March 8 Posted March 8 56 minutes ago, April said: Uostalom, elitne prostitutke smemo da silujemo Jeste, kaže Leka da se tako štede pare iz budžeta. 1
Popular Post Djuro Posted March 8 Popular Post Posted March 8 22 hours ago, pt 2.0 said: Ali Lečić nije uopšte taj profil iz tvog prvog pasusa. On je prosto manijak. tu je manji problem manijak himself, od onih ljudi koji mu pomazu, stite ga, obavestavaju ga, postavljaju ga za ministra, uposljavaju ga davajuci mu uloge, okrecu ledja vec 40 godina, prave se slepi i nevesti. tu se radi o storinama ljudi, ako ne i hiljadama. 10 1
Popular Post Sestre Bronte Posted March 9 Popular Post Posted March 9 ja ne gledam domaće ništa već sigurno 30 godina, ne idem u pozorište, jednostavno ne želim da učestvujem u bilo čemu što ima veze sa srbijom i tzv kulturom u srbiji ne pristajem da zažmurim na jedno oko kada se na ekranu ili pozornici pojave kojekakvi lečići, ristovski ili manojlovići kako se u srba shvata uloga glumice/žene dovoljno je prikazano u domaćem stvaralaštvu u poslednjih 70 - 80 godina, dovoljno da svako noramalan pređe u pedere i a u pičku materinu nema scene seksa da nije scena nasilja sretan 8 mart 16
gospa buba Posted March 9 Posted March 9 (edited) 6 hours ago, Braća Strugacki said: ja ne gledam domaće ništa već sigurno 30 godina, ne idem u pozorište, jednostavno ne želim da učestvujem u bilo čemu što ima veze sa srbijom i tzv kulturom u srbiji ne pristajem da zažmurim na jedno oko kada se na ekranu ili pozornici pojave kojekakvi lečići, ristovski ili manojlovići kako se u srba shvata uloga glumice/žene dovoljno je prikazano u domaćem stvaralaštvu u poslednjih 70 - 80 godina, dovoljno da svako noramalan pređe u pedere i a u pičku materinu nema scene seksa da nije scena nasilja sretan 8 mart sad je bio pre mesechak dana na tw/ig jedan bash lep odgovarajuci uradak na tu temu (devojka neka, glumica), opisuje kinematografiju bash tako, nemoguce da nismo to preshli uopshte. a lechic nas pretekao Edited March 9 by gospa buba 2
gospa buba Posted March 9 Posted March 9 (edited) tako je. napravili joj pakao od zivota u roku od odmah. ali je izvedba, cenim, apsolutno autentichna, chitave te generacije zarobljene u seksi humoru sedamdesetih, mentalno nikad izashli iz osnovne shkole. chak i ljudi koji slove za obrazovane kulturne pishu scenarije daj sisa daj guzica i nikad ne odmaknu od toga Edited March 9 by gospa buba 7
Jeremija Posted March 9 Posted March 9 I po tom spektru "ženskih uloga" se vidi koliko zaostajemo za svetom, sećam se još sam kao mlad čovek gledao nekog James Bond-a, i Denise Richards je bila nuklearna fizičarka.
Misko Posted March 9 Posted March 9 3 minutes ago, Jeremija said: I po tom spektru "ženskih uloga" se vidi koliko zaostajemo za svetom, sećam se još sam kao mlad čovek gledao nekog James Bond-a, i Denise Richards je bila nuklearna fizičarka. Au, ala si nasao primer..sa tim su se svi zivi sprdali, i sama Deniz Ricards..ne zbog zene nuklearne fizicarke, vec jer tu nuklearnu fizicarku igra upravo Deniz Ricards..u Bond filmovima, ima tu svacega kada je tretman zena u pitanju..kao pozitivne primere, naveo bih On Her majestz secret service Kazino Rojal, sa druge strane, gledajte jednako kutni, ako ne i kultniji Goldfinger..a i Rodzer Mur cak, najveci dzentlemn medju Bondovima, u jednom filmu samara zenu..mada je meni Goldfinger mozda i najkontroverzniji
Šumejker-Levi 9 Posted March 10 Posted March 10 (edited) 12 hours ago, Misko said: Rodzer Mur cak, najveci dzentlemn medju Bondovima, u jednom filmu samara zenu..mada je meni Goldfinger mozda i najkontroverzniji Ako je šamara, sama je kriva, išla u miniću. Možda je donela mlako pivo. Edited March 10 by Šumejker-Levi 9
Mel Posted March 10 Posted March 10 12 hours ago, Jeremija said: I po tom spektru "ženskih uloga" se vidi koliko zaostajemo za svetom, sećam se još sam kao mlad čovek gledao nekog James Bond-a, i Denise Richards je bila nuklearna fizičarka. Ovo je bukvalno netachno, zivela sam na par mesta u Evropi, svi moji vrshnjaci kolege tad lokalni, bili su iznenadjeni da mi je majka inzenjer*, ili recimo pisala sam vec o potpuno bizarnom pokretu na mom faksu gde sam doktorilrala da zaposle makar poneko zensko kao profesore, dok su moje profesorke na PMFu bile fifti fifti ako ne i u blagoj vecini. Chak je to rekao i tada shef katedre, neshto kao da po juznoj Evropi statistichki ima vishe profesora zena, nije mislio na nas nego an Italiju i Spaniju ali svejedno. *Zene te generacije u Evropi su prestajale da rade kad dobiju decu. Jer one su Majke. ( Citat. ) 1
vememah Posted March 10 Posted March 10 Da, kačena je već ovakva ili slična mapa na temu o mapama. https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/edn-20220211-2
Mel Posted March 10 Posted March 10 3 minutes ago, vememah said: Da, kačena je već ovakva ili slična mapa na temu o mapama. https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/edn-20220211-2 Ovo je mapa iz 2020te, zamisli josh pre 15-20 godina kad sam ja otishla tamo kako je bilo. Od tad su imali te inicijative da se to pegla pa je sad svakako bolje nego kad sam ja bila jugendlish tamo.
utilitarist Posted March 10 Posted March 10 nisam pratio lik i delo, je l veruović tvrdi da je zvezdan nedužan? mislio sam da je on samo štetni magarac koji tvrdoglavo odbija svako objašnjenje o dva pucnja...
Heaviside Posted March 10 Posted March 10 31 minutes ago, utilitarist said: nisam pratio lik i delo, je l veruović tvrdi da je zvezdan nedužan? mislio sam da je on samo štetni magarac koji tvrdoglavo odbija svako objašnjenje o dva pucnja... Direktno kaže da po njegovom mišljenju Legija i Zveki nisu krivi za Đinđićevo ubistvo. Recimo ovde 1
Recommended Posts