Klara Posted March 6 Posted March 6 2 minutes ago, Nikodije said: Jedino da ga tužim jer ništa nije pokušao, pa sam se osetio diskriminisano u odnosu na sve ostale Možda jeste, ali ti nisi prepoznao flert. :P (zezam se u vezi sa drugom temom, Leka je svakako odvratan) 8
Valk Posted March 6 Posted March 6 43 minutes ago, Klara said: Možda jeste, ali ti nisi prepoznao flert. :P Quote bio je to prijatan razgovor. pricali smo o raznim stvarima, bilo mi je ok sto ga je interesovalo i moje misljenje i delovao je kao neko ko ume da slusa Pametnome dosta. 9
steins Posted March 6 Posted March 6 18 minutes ago, Valkyrie said: Pametnome dosta. Mhhmmmm,....dvoje su se tako smuvali.......just sayn
Mel Posted March 6 Posted March 6 26 minutes ago, Valkyrie said: Pametnome dosta. I josh na kraju kaze idem da jebem, i Nikodije i dalje nishta. 6
Nikodije Posted March 6 Posted March 6 3 minutes ago, Mel said: I josh na kraju kaze idem da jebem, i Nikodije i dalje nishta. Bio sam šokiran, nisam odmah shvatio eventualnu subliminalnost te poruke 1
Lancia Posted March 6 Posted March 6 6 minutes ago, Nikodije said: Bio sam šokiran, nisam odmah shvatio eventualnu subliminalnost te poruke Proso voz, ko zna dal ce ikad da stane na istu stanicu
Nikodije Posted March 6 Posted March 6 2 minutes ago, Lancia said: Proso voz, ko zna dal ce ikad da stane na istu stanicu Verujem da ti je laknulo znajući šta osećaš prema meni
Lancia Posted March 6 Posted March 6 Just now, Nikodije said: Verujem da ti je laknulo znajući šta osećaš prema meni Stao sam iza tebe, ne pratis pazljivo.
3opge Posted March 6 Posted March 6 treba pozoriste da skupi pare i kupi mu lutku za jebanje inace ce da ripa na svaku glumicicu 3
Facundo Orellana Posted March 6 Posted March 6 3 hours ago, Nikodije said: Jedino da ga tužim jer ništa nije pokušao, pa sam se osetio diskriminisano u odnosu na sve ostale Nije te zvao u trojku. Šalu na stranu, Lečić je jedan ocvali, ljigavi seksualni predator i silovatelj. Neverovatno je da mu se i dalje vrti ona debilna reklama za potenciju u zemlji Dembeliji. 3
copkillah Posted March 6 Posted March 6 3 hours ago, Nikodije said: Jedino da ga tužim jer ništa nije pokušao, pa sam se osetio diskriminisano u odnosu na sve ostale It's Always Sunny in Philadelphia already did it, kad se Mek žali što je trener u školi svima popušio osim njemu: 1
Ratamahatta Posted March 6 Posted March 6 On 5. 3. 2024. at 18:03, Nikodije said: upoznao sam leku™ pre jedno 7-8 godina, sedeli kratko posle neke predstave u bifeu jdp-a, i u principu bio je to prijatan razgovor. pricali smo o raznim stvarima, bilo mi je ok sto ga je interesovalo i moje misljenje i delovao je kao neko ko ume da slusa. da bi na kraju te 20-minutne price on ispalio "ajde da se rastajemo, idem da jebem". wtf, prvi put me vidis, sacuvaj minimum dostojanstva Uctivo je pokusavao da ti objasni da ga kokblokujes, i kad je sasvim opravdano ponestalo civilizacije u njemu morao je da bude assertivan 1
pt 2.0 Posted March 6 Posted March 6 tačno je tri godine od kada je danijela štajnfeld izašla u javnost sa ovim intervjuom datom "insajderu". pogledala sam ga ponovo, i želim predatoru gedžovanske face što jaduje po režimskim medijima sve najgore. svaki dan mu želim pakao. pa tako devet godina. toliko je njoj trebalo da se sastavi. 4 3 1
Recommended Posts