Klara Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 2 minutes ago, Nikodije said: Jedino da ga tužim jer ništa nije pokušao, pa sam se osetio diskriminisano u odnosu na sve ostale Možda jeste, ali ti nisi prepoznao flert. :P (zezam se u vezi sa drugom temom, Leka je svakako odvratan) 8 Quote
Valk Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 43 minutes ago, Klara said: Možda jeste, ali ti nisi prepoznao flert. :P Quote bio je to prijatan razgovor. pricali smo o raznim stvarima, bilo mi je ok sto ga je interesovalo i moje misljenje i delovao je kao neko ko ume da slusa Pametnome dosta. 9 Quote
steins Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 18 minutes ago, Valkyrie said: Pametnome dosta. Mhhmmmm,....dvoje su se tako smuvali.......just sayn Quote
Lancia Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Znate kad ce opet Nikodije da se intimno otvori?¿ Uzasni ste. 1 Quote
Mel Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 26 minutes ago, Valkyrie said: Pametnome dosta. I josh na kraju kaze idem da jebem, i Nikodije i dalje nishta. 6 Quote
Nikodije Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 3 minutes ago, Mel said: I josh na kraju kaze idem da jebem, i Nikodije i dalje nishta. Bio sam šokiran, nisam odmah shvatio eventualnu subliminalnost te poruke 1 Quote
Lancia Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 6 minutes ago, Nikodije said: Bio sam šokiran, nisam odmah shvatio eventualnu subliminalnost te poruke Proso voz, ko zna dal ce ikad da stane na istu stanicu Quote
Nikodije Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 2 minutes ago, Lancia said: Proso voz, ko zna dal ce ikad da stane na istu stanicu Verujem da ti je laknulo znajući šta osećaš prema meni Quote
Lancia Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Just now, Nikodije said: Verujem da ti je laknulo znajući šta osećaš prema meni Stao sam iza tebe, ne pratis pazljivo. Quote
3opge Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 treba pozoriste da skupi pare i kupi mu lutku za jebanje inace ce da ripa na svaku glumicicu 3 Quote
Facundo Orellana Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 3 hours ago, Nikodije said: Jedino da ga tužim jer ništa nije pokušao, pa sam se osetio diskriminisano u odnosu na sve ostale Nije te zvao u trojku. Šalu na stranu, Lečić je jedan ocvali, ljigavi seksualni predator i silovatelj. Neverovatno je da mu se i dalje vrti ona debilna reklama za potenciju u zemlji Dembeliji. 3 Quote
copkillah Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 3 hours ago, Nikodije said: Jedino da ga tužim jer ništa nije pokušao, pa sam se osetio diskriminisano u odnosu na sve ostale It's Always Sunny in Philadelphia already did it, kad se Mek žali što je trener u školi svima popušio osim njemu: 1 Quote
Ratamahatta Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 On 5. 3. 2024. at 18:03, Nikodije said: upoznao sam leku™ pre jedno 7-8 godina, sedeli kratko posle neke predstave u bifeu jdp-a, i u principu bio je to prijatan razgovor. pricali smo o raznim stvarima, bilo mi je ok sto ga je interesovalo i moje misljenje i delovao je kao neko ko ume da slusa. da bi na kraju te 20-minutne price on ispalio "ajde da se rastajemo, idem da jebem". wtf, prvi put me vidis, sacuvaj minimum dostojanstva Uctivo je pokusavao da ti objasni da ga kokblokujes, i kad je sasvim opravdano ponestalo civilizacije u njemu morao je da bude assertivan 1 Quote
pt 2.0 Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 tačno je tri godine od kada je danijela štajnfeld izašla u javnost sa ovim intervjuom datom "insajderu". pogledala sam ga ponovo, i želim predatoru gedžovanske face što jaduje po režimskim medijima sve najgore. svaki dan mu želim pakao. pa tako devet godina. toliko je njoj trebalo da se sastavi. 4 3 1 Quote
Recommended Posts