Ras Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Koleginica zna kakav sam fruit junkie, pa sam dobio poveći paket ribizli svih boja (crne, crvene, bele) i uzrasta
Ras Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Kajsije u ovim voćarskim krajevima nadomak Beograda (Grocka, Zaklopača, Vrčin,...) 70 dinara za kg, brutalno dobre! Nisam posećivao pijacu ovog vikenda, pa ne znam cene. Ono što viđam u Maksiju, ili Idea marketima su neka nedonoščad od plodova.
morgana Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 2 minutes ago, Ras said: Kajsije u ovim voćarskim krajevima nadomak Beograda (Grocka, Zaklopača, Vrčin,...) 70 dinara za kg, brutalno dobre! Nisam posećivao pijacu ovog vikenda, pa ne znam cene. Ono što viđam u Maksiju, ili Idea marketima su neka nedonoščad od plodova. 80 dinara na bajloniju, odlicne. ima i skupljih ali ne vidim da su bolje. bice dzema a mozda i osusim koju turu. 1 1
napadaj Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Kod mene rodile kao nikad, šteta što imamo samo četiri drveta. Odoše sve u rakiju.
gospa buba Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 80 do 120 zemunska. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 60 su bile na kamionima u 44om bilo je i skupljih
InvisibleLight Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 (edited) 49 minutes ago, renne said: Dinje sa žutim mesom iz linde fenomenalne ja zadnjih X godina trazim one sa narandzastim, cija je kora izdeljena na kriske, cerovace ,kao li se vec zovu potisnute od raznih ananas i sl dinja i nadjem juce kod ljudi sto prodaju ispred kuce u jednom selu izmedju sm i rume. 100din iasla velika dinja, lepa ,narandzasta unutra, puna karotena sto ostale nemaju Edited July 11, 2022 by InvisibleLight
ivy Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 @InvisibleLight ima tih dinja okolo,redje ali budu... ja jedem samo one duguljaste sa belim mesom i u avgustu ,,desertne,, 1
Ras Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 On 10.7.2022. at 9:54, morgana said: 80 dinara na bajloniju, odlicne. ima i skupljih ali ne vidim da su bolje. bice dzema a mozda i osusim koju turu. Da li si već sušila kajsije i imaš li neki koristan savet? Nisam nikada ovo radio, a mogao bih da probam, mada unapred vidim probleme (prostor, kako da se odbranim od ptica i mačaka, itd...)
morgana Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 10 minutes ago, Ras said: Da li si već sušila kajsije i imaš li neki koristan savet? Nisam nikada ovo radio, a mogao bih da probam, mada unapred vidim probleme (prostor, kako da se odbranim od ptica i mačaka, itd...) nisam, sad cu prvi put, u rerni na 50C ili sta je vec minimum i sa malo otvorenim vratima. javicu ishod.
gospa buba Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 ja zadnjih X godina trazim one sa narandzastim, cija je kora izdeljena na kriske, cerovace ,kao li se vec zovu potisnute od raznih ananas i sl dinja i nadjem juce kod ljudi sto prodaju ispred kuce u jednom selu izmedju sm i rume. 100din iasla velika dinja, lepa ,narandzasta unutra, puna karotena sto ostale nemajujeste, cerovache, vec par godina problem da se nadje, nekad na zemunskoj ili na kamionim bude. meni je to bejzik dinja, mada i ostale bash volim.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Recommended Posts