Jump to content
IGNORED

Voće

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Koleginica zna kakav sam fruit junkie, pa sam dobio poveći paket ribizli svih boja (crne, crvene, bele) i uzrasta

Posted

Mini lubenice iz Maxija ozbiljan posao

• 2 weeks later...
Posted

Kajsije u ovim voćarskim krajevima nadomak Beograda (Grocka, Zaklopača, Vrčin,...) 70 dinara za kg, brutalno dobre!

Nisam posećivao pijacu ovog vikenda, pa ne znam cene. Ono što viđam u Maksiju, ili Idea marketima su neka nedonoščad od plodova.

Posted
2 minutes ago, Ras said:

Kajsije u ovim voćarskim krajevima nadomak Beograda (Grocka, Zaklopača, Vrčin,...) 70 dinara za kg, brutalno dobre!

Nisam posećivao pijacu ovog vikenda, pa ne znam cene. Ono što viđam u Maksiju, ili Idea marketima su neka nedonoščad od plodova.

80 dinara na bajloniju, odlicne.  ima i skupljih ali ne vidim da su bolje.

bice dzema a mozda i osusim koju turu.

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Kod mene rodile kao nikad, šteta što imamo samo četiri drveta. Odoše sve u rakiju.

Posted

80 do 120 zemunska.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted

Dinje sa žutim mesom iz linde fenomenalne

Posted

60 su bile na kamionima u 44om

bilo je i skupljih

Posted (edited)
49 minutes ago, renne said:

Dinje sa žutim mesom iz linde fenomenalne

ja zadnjih X godina trazim one sa narandzastim, cija je kora izdeljena na kriske, cerovace ,kao li se vec zovu potisnute od raznih ananas i sl dinja

i nadjem juce kod ljudi sto prodaju ispred kuce u jednom selu izmedju sm i rume. 

100din iasla velika dinja, lepa ,narandzasta unutra, puna karotena sto ostale nemaju

Edited by InvisibleLight
Posted

@InvisibleLight

ima tih dinja okolo,redje ali budu...

ja jedem samo one duguljaste sa belim mesom i u avgustu ,,desertne,,

• +1 1
Posted
On 10.7.2022. at 9:54, morgana said:

80 dinara na bajloniju, odlicne.  ima i skupljih ali ne vidim da su bolje.

bice dzema a mozda i osusim koju turu.

Da li si već sušila kajsije i imaš li neki koristan savet?

Nisam nikada ovo radio, a mogao bih da probam, mada unapred vidim probleme (prostor, kako da se odbranim od ptica i mačaka, itd...)

Posted
10 minutes ago, Ras said:

Da li si već sušila kajsije i imaš li neki koristan savet?

Nisam nikada ovo radio, a mogao bih da probam, mada unapred vidim probleme (prostor, kako da se odbranim od ptica i mačaka, itd...)

nisam, sad cu prvi put, u rerni na 50C ili sta je vec minimum i sa malo otvorenim vratima. javicu ishod.

Posted

relna :lol:

jel se zvala neka kafana rerna?

Posted
ja zadnjih X godina trazim one sa narandzastim, cija je kora izdeljena na kriske, cerovace ,kao li se vec zovu potisnute od raznih ananas i sl dinja
i nadjem juce kod ljudi sto prodaju ispred kuce u jednom selu izmedju sm i rume. 
100din iasla velika dinja, lepa ,narandzasta unutra, puna karotena sto ostale nemaju
jeste, cerovache, vec par godina problem da se nadje, nekad na zemunskoj ili na kamionim bude. meni je to bejzik dinja, mada i ostale bash volim.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Wub 1