Nikodije Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 osim sto tekst nije sasvim tacan, tj ulepsali su samog balasevica a oblatili porodicu. tribute bendu nenormalni balasevicevci jos neke 2010 je zabranjen rad, sam balasevic je na tome insistirao. 1
SNARC Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 33 minutes ago, Nikodije said: osim sto tekst nije sasvim tacan, tj ulepsali su samog balasevica a oblatili porodicu. tribute bendu nenormalni balasevicevci jos neke 2010 je zabranjen rad, sam balasevic je na tome insistirao. Ako je zbog imena benda, podrzavam
gospa buba Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 pa ono jes nezgodno [emoji38]ol:teorijski, oni su mogli da usvoje ful kapitalistichki manir, da fino grabe sve shto mogu po zakonima i propisima, bez milosti, oni zive od toga, drugo ne umeju, niko nije hteo da uchi mashinski i ajti, to je sve ok, to je sve njihovo. i onda cao zdravo, da se ne meshaju i ne dzapaju s nama po mrezama, da li su oni ok ili publika nije ok ili je ceo svet nashiljio na mrtvog autora da ga zlorabi. nego dovidjenja, nema priche. to je meni ok, ovo seljachenje je pak tachno ono shto one/oni jesu i to nam je koj kikiriki trebalo da gledamo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3
Milošica Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 1 hour ago, Nikodije said: osim sto tekst nije sasvim tacan, tj ulepsali su samog balasevica a oblatili porodicu. tribute bendu nenormalni balasevicevci jos neke 2010 je zabranjen rad, sam balasevic je na tome insistirao. Mislim da Djole nikakav problem ne bi imao sa ovim sto oni rade.
Ratamahatta Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Jbg, narod valja kad joj treba za novi bazen, u suprotnom mrs sirotiljo
Milošica Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) 1 minute ago, Nikodije said: ja koliko znam imao je, a znam iz prve ruke. E onda dobro. Hvala. A cek, mislim na ovo sto trenutno radi porodica. Ti mislis na porodicu ili na bend? Edited June 3, 2022 by Milošica
Friend Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) 12 minutes ago, Nikodije said: ja koliko znam imao je, a znam iz prve ruke. Ona upravo tvrdi suprotno, da se on bunio protiv pljeskavica i piva. edit: sad vidim da se ipak odnosilo na bend Edited June 3, 2022 by Friend
Nikodije Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 8 minutes ago, Milošica said: E onda dobro. Hvala. A cek, mislim na ovo sto trenutno radi porodica. Ti mislis na porodicu ili na bend? Na bend. Protivio se da bend postoji
radisa Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 10 minutes ago, Nikodije said: Na bend. Protivio se da bend postoji Jbg, ja negde (teoretski) mogu da razumem zašto se protivio da neko peva njegove pesme, mada mi je i to vrlo netegnuto... Ono što ne mogu da razumem, pre svega, sa poslovnog aspekta, je ono što porodica sad radi... Očigledo je da im je dupe zinulo za parama, ali oni će ovakvim ponašanjem da sebi odseku granu na kojoj sede... Da bi mogli da zarađuju ubuduće, treab što više da se sluša Balašević, oda će i oni imati od čega da zarade... Ako sad sve teraju u neka plaćanja, hype oko njega će pasti jako i neće biti nikakvih para... Da bi se to razumelo, potrebno je znatii se zašto je PC dobio bitku protiv Appla u 90im godinama prošlog veka, iako je Apple ima bolje mašine, više user frendly, sa boljim profesionalnim softwareom... Verovatno i u drugim branšama ima sličnih primera, ali ovde je otvorenost PC tržišta, IBM-ovo puštanje da se mašina koppira i modifikuje, na kraju donela svima ogromnu zaradu, pa i tom IBM-u... Tako bi i otvorenost ĐB uradaka pomogla... ALi, avaj, ko ne zna ekonomiji i alav je, na kraju najebe... I neka ga...
Milošica Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 10 minutes ago, Nikodije said: Na bend. Protivio se da bend postoji E pa to. Znaci ostaje moje misljenje da se ovom delovanju porodice on ne bi protivio.
Nikodije Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Just now, Milošica said: E pa to. Znaci ostaje moje misljenje da se ovom delovanju porodice on ne bi protivio. Verovatno ne bi. Samo što je nekako sva medijska stigma pala na porodicu, a one ne smeju da se brane u fazonu "pa to bi i Đole hteo, šta hoćete". 1
radisa Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 1 minute ago, Milošica said: E pa to. Znaci ostaje moje misljenje da se ovom delovanju porodice on ne bi protivio. Da je tako hteo, radio bi tako i pre smrti... A nije... To sa bendom koji peva njegove autorkse pesme, kao što rekoh, može da bude čisto pitanje lične sujete i da nema veze sa parama, mogu pare da budu i samo izgovor da im ne da (a koliko se sećam, oni su čak i hteli d aplate , on nije hteo ni tako, jel' tako bilo @Nikodije?)... Ovo sad je nešto sasvim drugo, barm po meni...
Ratamahatta Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 6 minutes ago, radisa said: Ono što ne mogu da razumem, pre svega, sa poslovnog aspekta, je ono što porodica sad radi... Očigledo je da im je dupe zinulo za parama, ali oni će ovakvim ponašanjem da sebi odseku granu na kojoj sede... Da bi mogli da zarađuju ubuduće, treab što više da se sluša Balašević, oda će i oni imati od čega da zarade... Ako sad sve teraju u neka plaćanja, hype oko njega će pasti jako i neće biti nikakvih para... Mislim da ovo zavisi od drustva do drustva. U Americi bi ovakvim ponasanjem hajp samo narastao, da bi vremenom porodica prodala katalog Spotify-u, Deezeru, Itunesu za par stotina milki i gg Kod nas to drugacije ide, nisam siguran sta bi bio end result, a i trzista (samim tim i cifre) ne mogu da se porede ni u ludilu
notenoughreasonsforclaire Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) Zar nije Balašević bio sa ekipom benda u nekoj RTS emisiji početkom 2000-tih? Quote Sad već davne 2005. godine su, na poziv Đorđa Balaševića, gostovali na njegovom show serijalu "Dok je nama nas" koji se emitirao na RTS-u. Edited June 3, 2022 by notenoughreasonsforclaire
Recommended Posts