ToniAdams Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 jbg imao je muda kad je trebalo muda imati 7
Haralampije Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 bilo bi lepo da prekinete da pominjete Boru, nisu ista ravan a pride je ovaj jos uvek ziv 3
harper lee Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 48 minutes ago, napadaj said: Ovaj post slobodno može da se ponovi kad ode Bora. Ne bas ali necu da djubrim ovaj topik objasnjavanjem zasto ne bas. 4
maheem Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 RIP Keva i ćale su ga voleli, not my cup of tea muzika ali bio je majstor u tome. Najdraža stvar mi je ona koju sam prvi put čuo, u beloj ladi, sa belim vunenim sedištima specifičnog mirisa, sa plave kasetne kompilacije. 7 1
Cash Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 RIP Pored dobre muzike ja ga pamtim i kao dobrog glumca. Odlican je bio u filmu Vojnici. "Narednu novu godinu cete svi docekati kod mene u Fruskoj gori". Odlican film. 2
gospa buba Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 popcira i popspira sent from bubamoto 1 1
Tsai Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Sumoran i nem Jablan gromom razvaljen Zagledan u čašu preduboku Bio mi je stran i naizgled normalan Al' tad mu spazih Odraz meseca u oku On me oslovi pa kako idu poslovi Ma idu, progundžah, u vražijeg vraga Na to on planu naprasno Odmeri me sablasno Nemate vi pojma, bračo draga Ne znaš ti sta znači ubiti grad Ne znaš ti bauke kaljavih rovova Ne znaš ti sta znači spavati sad Kad sklopim oči ništa osim tih krovova Kada sklopim oči nebom naidju mobe Zamirišu gostinjske sobe Nebom svadba odzvanja Kada sklopim oči nebom promiću lica Zatreperi roj tamburica Dunav sedef odranja Zverko ludila, što si se probudila Crni ti je princ poljubac dao Sl' neču se stideti Što Boga neću videti Jer to i nije Bog kojeg sam znao Ne znaš ti, nema oslobodženih Svaku tišinu mi granata prošara Spašen je taj prvi pogodženi Aasvi su drugi večni taoci košmara Kada sklopim oči nebom naidžu ladje Zvona, lavež, komšijske svadže Miris svežeg oranja Ali kada svane vetri s reke zacvile Znam, to tuže vodene vile Dunav tamjan odranja 4 2
Popular Post adam Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 rastao sam s balasevicem i voleo ga kao klinac pre svega zbog slikovitih tekstova u koje staje citav zivot al kako sam otisao sve redje mi je padalo na pamet da ga slusam namerno. ima toliko sjajne muzike, sto nove, sto one koju nisam ranije cuo, ne stize prosto covek ni da isprati. svasta nisam dugo cuo a voleo sam nekad. i sad krenuo od mamine slike i slusam redom. nije to uopste lose. da li zbog nostalgije, pica... sta god da je - radi. moj drug iz detinjstva zivi srecno na selu ko u ruskom romanu. ima zenu i sina, ima podrum pun vina i sve mu je ravno.... jebiga. 11
April Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 ko u tudji vrt udjecrn lebac mesi u crnom plehueh, ne pozeli nista tudjesvi smrtni gresi u tom su grehuSent from fav toy 4 1
Popular Post harper lee Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 3 minutes ago, adam said: rastao sam s balasevicem i voleo ga kao klinac pre svega zbog slikovitih tekstova u koje staje citav zivot al kako sam otisao sve redje mi je padalo na pamet da ga slusam namerno. ima toliko sjajne muzike, sto nove, sto one koju nisam ranije cuo, ne stize prosto covek ni da isprati. svasta nisam dugo cuo a voleo sam nekad. i sad krenuo od mamine slike i slusam redom. nije to uopste lose. da li zbog nostalgije, pica... sta god da je - radi. moj drug iz detinjstva zivi srecno na selu ko u ruskom romanu. ima zenu i sina, ima podrum pun vina i sve mu je ravno.... jebiga. Zanimljivo je da svi uglavnom pominju njegove tekstove, redje muziku. Naravno, imao je dobrih tekstova, pogotovo nekih pasaza u par stihova, ali mene je jedna druga stvar umela da impresionira u njegovim pesmama. Imao je cudan dar za balade, sposobnost da uhvati tacno onaj ton koji ce na pravi nacin da ilustruje emociju iz teksta i da tekst ucini uverljivim. To mu je pomagalo da nekako uvek zaobidje osecaj banalnosti i patetike i pored toga sto je cesto u tekstovima umeo da predje granicu. Sto se njegovih akrobacija u politickom smislu tice, treba biti posten pa reci da smo u jednom periodu ziveli u vremenu sloma nekih vrednosti i ustolicenja nekih drugih i da je sve to pratila nevidjena propaganda sa svih strana jugoslovenske rusevine. Ko u takvim okolnostima kaze da nikad nije promenio misljenje ni oko cega ili je budala ili laze. Nema tu cak sta ni da se oprasta kad covek na kraju ispliva na pravu obalu, zablude postaju neoprostive tek ako pokazu dugacak rok trajanja i neizvesno razresenje. 13
April Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Jedina pesma koju nikad ne mogu da odslušam do kraja jer me suviše uznemiri je njegova pesma MrtviI možda najpotresniji koncert na kom sam ikad bio, Sava centar 1996.Sa skvo diskutujem da li da krenemo za NSOsećaj kao kad je otišao Đinđić - tišina i štikle u KrunskojSent from fav toy 6
slepa živana Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 46 minutes ago, Cash said: RIP Pored dobre muzike ja ga pamtim i kao dobrog glumca. Odlican je bio u filmu Vojnici. "Narednu novu godinu cete svi docekati kod mene u Fruskoj gori". Odlican film. 43 minutes ago, gospa buba said: popcira i popspira a jel se sećate one serije, kao neko preduzeće, berček direktor ima svoju kancelariju, a ispred nje za nekoliko stolova sede balašević, čini mi se bogdan diklić i pojavljuje se enver petrovci i ne znam ko još... kao držani posao to sam volela da gledam 1
Recommended Posts