InvisibleLight Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Just now, copkillah said: Ma poenta je samo da je voljen u celoj exSFRJ kao i Balašević, ništa drugo. i brena je 1
kud u maglu Simoviću Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 ovu pesmu sam gulio 93/4 bezbroj puta, iz nekog potpuno iracionalnog razloga mi je jedna od najdražih, posle skoro četvrt veka ispade da su “utorki” zaista gorki 2
gsb Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) Tesko mi je da pisem... Imam njegova prva dva LP albuma... Bila na koncertima i devedesetih... kad je pre nekoliko godina bio u areni, slavila rodjendan tamo sa drugaricama... bila i u SC negde 2008 kad je bilo 100 ljudi na bini sanjim... Edited February 19, 2021 by gsb
radisa Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Ima na poslednjoj strani Tri posleratna druga O autoru...
Popular Post burekdzija Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 Sad skajpujem sa mamom koju nisam video vise od godinu dana, pa pricamo o Djoletu koji nam je jos i neki prepredaleki rod (nikad se uzivo videli niti imali kontakta), setila se se kako sam u predskolskom na priredbi pevao oprosti mi katrin, pa place i ona. Pitam je sto place a ona kaze: za Djoletom, za tobom, za svima. 7 10
stajebrebilo Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 meni je za znacaj dovoljno reci da on nije autor svojih pesama neg samo pevac pa se ne vezuju ljudi toliko za njega, nema svoj pecat,nista, pevac zabavljac, alok, popularan jeste, drugo sto ja znam njegove 3 do 4 pesme Nisu ni uporedivi, jedan je pevac drugi kantautor...Čola je institucija. Siguran sam da znas mnogo vise od 3,4 njegove pesme, no to nije tema.
renne Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 3 minutes ago, gsb said: Tesko mi je da pisem... Imam njegova prva dva LP albuma... Bila na koncertima i devedesetih... kad je pre nekoliko godina bio u areni, slavila rodjendan tamo sa drugaricama... bila i u SC negde 2008 kad je bilo 100 ljudi na bini sanjim... nemo leba da jedem decembra 92. ali bio na koncertu 6
vememah Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) HRT strimuje uživo na YT svoj 2. program na kom ide ide Đoletov humanitarni koncert za pulsku bolnicu iz 2001. https://www.youtube.com/watch?v=yevWF9hXP3Y (može se vratiti na početak) Edited February 19, 2021 by vememah 1
Misko Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv. Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? Ja nisam čedo proseka, mene ne vuče oseka. S tobom je tretman poseban, svaki je dan dolče vita, i svud je Hollywood.
Popular Post aram Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 skupilo se svašta, isplakah se ko tetka neka. edit: jebo te čola u vr' guzice 10
simetrije Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Ovaj koncert iz Pule, koji trenutno ide na HRT 2, gledao sam pre skoro 20 godina, a gde drugde nego na HRT. Tada nisam bio oženjen Madžaricom, pa nisam znao da se ovaj velemajstor violine zvao Schön Ignác. Pre 4 godine, na njegovoj sahrani u Velikom Gradištu, bio je, naravno, i Đole. Madžar i violina, koliko prirodna kombinacija. 1 1
renne Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 na bht1 imate sjajan koncer, prvi iz mostara 2005
Arkadija Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 I na RTS-u ima nešto, neko live gostovanje .
Ivo Petović Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Žao mi konja... Skoro sam se setio ovoga kad je Tomi Šelbi zaplakao kad je morao da ubije svog konja, nakon što je pobio pola Birmingema bez da trepne...:) Antiratna iz 1982.g. prilično konstantno, rekao bih...radi na više nivoa. 4
Moonwalker Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) «Psov'o je Braca i krivce i žrtve, puške i vaške i rov prepun blata. Rek'o je: "Ne možes prebrojati mrtve jer su se carevi igrali rata.« Moja omiljena. Preseli im i ratovi i svaka banka smaknuta u njima. Edited February 19, 2021 by Moonwalker 5
Recommended Posts