SNARC Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 5 minutes ago, Jumanji said: ...tada sam dobio par mandarina i malog, belog zeca... Ja zelim da ovo stoji i na ovoj stranici..a verovatno cu kaciti i na sledecu. Ne vidim sta krace i bolje opisuje njegovo delo. 8 1
morgana Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Just now, John Coltrane said: Na ovome sam živeo mesecima, početak te 2000. sam ostao bez oca, a pred kraj smo “pobedili” pa mi je to ublažilo bol... koliko je to sad sve patetično sa ove distance?! i ja isto i imam iste asocijacije. uvijek mi je bilo zao sto tata nije dozivio 5. oktobar, a pred smrt je, tj kad je vec znao da ce da umre, cesto slusao d mol i moderato cantabile. uh, ne volim da ih cujem ni u nagovjestaju. 7
zmanic Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 https://web.facebook.com/pali.andjeo.5/videos/1823096334487337
theanswer Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 I dan danas svaki put kad bih video negde ili čuo Balaševića prvo se setim pokojne majke. Toliko ga je volela, kad sam bio klinac osećao sam da mi je čovek član porodice. Koliko ljudi može da se pohvali da su bili unikatni, jedinstveni, za koje sasvim sigurno možeš da kažeš e ovakav se više neće roditi. A on je bio takav. Baš tužno veče. 3 3
stajebrebilo Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Bojim se da je Čola ispao iz tog voza, zajedno sa jos nekima... Cola ih je sve preskocio 3 puta i gleda ih sa Olimpa...Čola je Hulio Iglesias za juznu Evropu 3
Haralampije Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Balasevic je uvek oko sebe imao vrhunske muzicare, ko jos moze da se pohvali je delio stage sa Petrovicem, prof.Dujinom, Bocekom, Kravicem,Ignacom Senom.Respect
Popular Post simetrije Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 Ilica, Zagreb, večeras 11 4 1
InvisibleLight Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 3 minutes ago, vookela said: Cola ih je sve preskocio 3 puta i gleda ih sa Olimpa... Čola je Hulio Iglesias za juznu Evropu meni je za znacaj dovoljno reci da on nije autor svojih pesama neg samo pevac pa se ne vezuju ljudi toliko za njega, nema svoj pecat,nista, pevac zabavljac, alok, popularan jeste, drugo sto ja znam njegove 3 do 4 pesme 4
Popular Post Ivo Petović Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 20 minutes ago, radisa said: Jedan od poslednjih ostataka Jugoslavije... Ako ne i poslednji... Mira Furlan pa on u mesec dana. Srceparajuće. 23
Popular Post radisa Posted February 19, 2021 Popular Post Posted February 19, 2021 8 minutes ago, vookela said: Cola ih je sve preskocio 3 puta i gleda ih sa Olimpa... Čola je Hulio Iglesias za juznu Evropu Ako je on Hulio, onda je Đole Bob Dylan... I tu ću da zavrim bilo kakva poređenja... Kad si već krenuo tim putem... 16
copkillah Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 minute ago, InvisibleLight said: meni je za znacaj dovoljno reci da on nije autor svojih pesama neg samo pevac pa se ne vezuju ljudi toliko za njega, nema svoj pecat,nista, pevac zabavljac, alok, popularan jeste, drugo sto ja znam njegove 3 do 4 pesme Ma poenta je samo da je voljen u celoj exSFRJ kao i Balašević, ništa drugo. 1
Ivo Petović Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 8 minutes ago, vookela said: Cola ih je sve preskocio 3 puta i gleda ih sa Olimpa... Čola je Hulio Iglesias za juznu Evropu Kako može običan pevač da bude u istom rangu sa autorom muzike? 2
Recommended Posts