Facundo Orellana Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 2 hours ago, Filozof manijak said: Da ti nije tazbina iz okoline poteza Novi Bečej - Kekenda? Nisu.
papapavle Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 On 24.12.2020. at 1:20, ObiW said: Ja znam tri familije koje slave, ti si četvrta. Ja sam peta, a bogami i šesta - buduća supruga se onomad prilično zbunila kad je prvi put bila do mene na gajbi i videla Alimpija na zidu, u fazonu "šta će tebi moja ikona, jel to neka fora da me smuvaš".. Paničnim preslišavanjem smo došli do zaključka da nismo rod bar do čukundeda - ostalo je istorija... Uostalom, ko ne bi pao na "čuj, šećeru, prezime možeš da promeniš, slavu ne moraš" muvanje? 😁 Inače ga ne bih brojao u Grand Slam, iako mi se taj narativ jako dopao; pre u neki 1000-series, manjeg nagradnog fonda, a duge tradicije, tipa Sinsinati, ili još bolje u Olimpijski turnir.
gospa buba Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 na ovom forumu manjina razbija sent from bubamoto
gospa buba Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 i svi tazbina papepavla sent from bubamoto
nautilus Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Sveti Stefan ;D Uvek mrsna slava, cisto da nastavimo tovljenje posle NG i Božića.
Tolaa Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Mratindan kod mene (uvek smo samo obeležavali uz porodični ručak, bez popa, sveća, ikona i sličnog, manje-više svi ateisti). Van šire familije ne znam nikog ko slavi Mratu. 1
Filozof manijak Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Nek se javi neko ko slavi Sv. Savu (al ne onog školskog)
JozoMujica Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 21 minutes ago, nautilus said: Sveti Stefan ;D Uvek mrsna slava, cisto da nastavimo tovljenje posle NG i Božića. Kod mene Sveti Ignjat, uvek posna, i to dan posle 1. januara, zato je valjda nikad i nisam dozivljavao kao gozbu.
nisam ja Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 to ti je 2. januar. pozno ne mož bit gozba.
gospa buba Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Nek se javi neko ko slavi Sv. Savu (al ne onog školskog) venchani kum. novi vernik. ako uopshte.[mention=1724]tolaa[/mention]. sveti mrata - sneg do vrata sent from bubamoto 1
adam Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 moja slava sveti luka, ovde noc vestica. taman podelim deci bonbona i cikolada i skupi se nas nekoliko na veceru. okitim kucu, izdubim tikvu, nekad i dve, bude zabavno. jedne godine zaboravio da kupim slatkishe pa se svi napravili na karakondzule i plasili decu kad pozvone. bila dobra zabava. od tradicionalnog uvek pravim zito sa slagom za dezert. od mene dosta. inace, slavu slavio stric pa mu preuzela cerka. slave i luku i nikolu (zetova slava) al najuze. ona ima dve cerke, cenim da ce zenska linija nastaviti tradiciju. sto je super.
foto Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 4 hours ago, nautilus said: Sveti Stefan ;D Uvek mrsna slava, cisto da nastavimo tovljenje posle NG i Božića. jel ona uvek mrsna, bez obzira na sredu i petak, zbog bozica?
Recommended Posts