Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Daj Boze da dominira na splavovima mada meni deluje da nema volje ni za to ni bilo sta, sav je ko kuvana noga. Igracki svakako jaci od Lajovica i lepse igra kad je u elementu. 

Fica je zato najveci saban medju nasim igracima, a i fan pevaljki, voditeljki i splavarusa :D On ni fizicki nije dorastao top tenisu, previse je svilen i nekonzistentan. Imao je neke strasne meceve, narocito na brzom betonu, na suv talenat i kad ustane na pravu nogu. Posle Novaka i Tipse sigurno nas najtalentovaniji igrac ( ako gledamo suvu kreativnost i talenat ).

Posted

Ispada Štrumpf tvrdji orah nego neka zvučna imena, srećom pa i Lajović dobro igra...

Posted

A šta reči za Medvedeva, njega propisno muči neki Ševčenko, koji izgleda kao da ima 17 godina.

Posted

Da ne bi onih grceva kod Sevcenka na 5 5 u trecem i Meda bi spakovao kofere kao Rud i Rune. 

Gledala sam samo pola treceg seta,  izgledao je kao besan ker :wacko: Koliko se on lose krece na sljaci, ono je ruzano za gledati. 

• +1 1
Posted

Cicipas mi postaje sve veča misterija. Srećnim spletom okolnosti dobio je prvi set, iako je napravio milion neiznuđenih grešaka i onda pomisliš sad će da počne da igra kako valja, ma ne, on nastavlja sa greškama, igra preko one stvari. 

Čudak težak.

• +1 2
Posted

Karlitos ima velike snove. Obzirom na konkurenciju mozda mu se i ostvare :)

Carlos Alcaraz: "My dream on tennis right now is to become one of the best tennis players in history. I know that this is a big dream, probably it's too big. But in this world you have to dream big. I want to be part of the best tennis players in history and I will work for it."

https://www.tennismajors.com/others-news/alcarazs-wish-to-be-one-of-the-best-tennis-players-in-history-677423.html

Posted

Bogami, Štrumpf se razgoropadio...  :fantom:

• +1 1
Posted

Bravo za Karlitosa sto veruje u sebe, tako treba 

• +1 1
Posted

kad ga uvati Zli Glijev atleta, ima da leti perje :fantom:

Posted

A nema sanse, ovaj je ipak klasa za sebe. Mozda Novak kad bi bio u formi, i Nadal naravno, mada bi i protiv njih takvih bio favorit jer su sad matori a on decko kida.

Nisam gledao kvote, cenim da je 1.50 da Alkaraz osvaja. 

Posted
3 minutes ago, Zli Gli said:

A nema sanse, ovaj je ipak klasa za sebe. Mozda Novak kad bi bio u formi, i Nadal naravno, mada bi i protiv njih takvih bio favorit jer su sad matori a on decko kida.

Nisam gledao kvote, cenim da je 1.50 da Alkaraz osvaja. 

Mozda i Sinner, on mu njmanje lezi.

• +1 1
Posted

Oko 2.40 da osvaja Alkaraz, 3.50 i Nadal 5.50, ostali nebitni. Meni je Alkaraz mrtvi zicer, prosto nema sanse da mu neko uzme 3 seta trenutno ako ostane zdrav, decko igra neki svemirski tenis.

Sabalenka ima sansu da prokine protiv Swiatek i na sljaci, ima brejk prednosti na pocetku treceg.