April 23, 20232 yr Just now, Arthur Kirkland said: Kud smo sta rekli,evo brejka sa Ducijem se nikad ne zna do poslednjeg poena Kakvi smo baksuzi, auuu Ja mixujem finale Međed opena i Barselone i Alkaraz odma vraca brejk jer Cici pravi duplu
April 23, 20232 yr Just now, Lancia said: Sta bi?¿ Ima 3. mec loptu na svoj sevris, sad ako ne pobedi nece nikad Toooo bre, pobedio je i moj dzinks Edited April 23, 20232 yr by Midgeta
April 23, 20232 yr Svaka čast Lajoviću, ne samo na ovom nizu pobeda protiv sjajnih igrača i osvajanju titule, nego i na sjajnim partijama koje je pružio protiv Alcaraz-a i još nekih ranije. Deluje da prolazi kroz tenisersko indijansko (miholjsko) leto, samo neka potraje...
April 23, 20232 yr 1 minute ago, Arkadija said: Za to vreme, zver Alkaraz ubi Cicipasa drop šotovima i drugim udarcima. Ne znam dal sam ikog video da ovo igra tako efikasno i sa takvom lakocom.
April 23, 20232 yr Svaka cast Ne znam odakle je izvukao ovaj top 10 tenis, u Monte Karlu je bio grozan.
April 23, 20232 yr Ne brinite, bice opet grozan vec od sledeceg turnira A Rune spasao mnogo mec lopti protiv uvek augodnog Botica i volsebno uzeo Minhen, svaka cast.
April 23, 20232 yr Ciciju se piše još jedan poraz u finalima. Nije još gotovo, ali kako igra Alkaraz, nema šanse za preokret. Edited April 23, 20232 yr by Arkadija
April 23, 20232 yr 12 minutes ago, Zli Gli said: Ne brinite, bice opet grozan vec od sledeceg turnira A Rune spasao mnogo mec lopti protiv uvek augodnog Botica i volsebno uzeo Minhen, svaka cast. Dok svi pratimo Ducija, ti gledas atletu busted.