Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Jel sad upada u prva 4 nosioca? Nadal, Rud, Cicipas pa Novak bi trebalo. 

• Replies 8.6k
  • Views 476.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

Da.

Ocekujem da danas sve prsti i tri duga i teska seta.

Ocekujem da danas sve prsti i tri duga i teska seta.
2

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Moguce i to. Iskreno nemam pojma u kakvoj je formi Medo ali znam da ce danas dati svoj jedan maksimum.

Moguce i to. Iskreno nemam pojma u kakvoj je formi Medo ali znam da ce danas dati svoj jedan maksimum.
Nije u baš nekoj formi ali nije ni Nole. Uostalom meč je važan više statistički za h2h i samopouzdanje a verujem da će ga neko pustiti niz vodu u 2. setu... ali Medo zna da to najavi pa se poludi kad Nole poveruje u kraj

Novak sa nekom kao povredom zadnje lože, u 2 seta dobio Medu.

Nadam se da je Novak video kako se Meda pred kraj drugog seta kao hvatao za zadnju lozu i sprdao sa njegovom povredom. Bice jako korisno kao inspiracija za njihove buduce susrete:thumbsup:

Edited by Serena

Ja sam mislio da su oni u ok odnosima, msm ok više nego neka dva random igrača na turu.

Meda legenda, buntovnik

20 minutes ago, Mil@n said:

Ja sam mislio da su oni u ok odnosima, msm ok više nego neka dva random igrača na turu.

Isto sam pomislila da se izruguje Novaku, a onda su se vrlo srdačno pozdravili posle meča. Srdačnije nego što se Novak pozdravlja sa 99 % igrača.

Nadam se da je Novak video kako se Meda pred kraj drugog seta kao hvatao za zadnju lozu i sprdao sa njegovom povredom. Bice jako korisno kao inspiracija za njihove buduce susrete[emoji106]
To bi novinari želeli .. sve je sprdnja, sve je laž

Ma to je sve u žaru borbe. Meda je prgav tokom mečeva, a realno i Novak ume da preuveličava fizičke probleme i da deluje kao da umire i onda odjednom odigra još dva sata atomskog tenisa. Deo igre što bi se reklo, ništa lično. 

1 hour ago, Heaviside said:

Ma to je sve u žaru borbe. Meda je prgav tokom mečeva, a realno i Novak ume da preuveličava fizičke probleme i da deluje kao da umire i onda odjednom odigra još dva sata atomskog tenisa. Deo igre što bi se reklo, ništa lično. 

Zašto bi to radio?

Zato je što je mučko đubre i hipohondar