Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Dobar ovaj Harris, svidja mi se kako igra.

• Replies 8.3k
  • Views 436k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Kljako odusto od Majamija. Medvedev ako osvoji, bice prvi na onoj listi koja prati samo poslednjih godinu dana

očekivano

+1giphy.gif?cid=349c9dd7b0bydtula27typcqi6cplyadw1gpcqusn6b1mr9a&rid=giphy.gif

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Bice zesca kuknjava kako je Medo legit broj 1, ako osvoji Majami, spremite se

neka bude, mi svako imamo 319

26 minutes ago, Tsai said:

Bice zesca kuknjava kako je Medo legit broj 1, ako osvoji Majami, spremite se

Bez osvojenog GS-a ni najveći hejteri neće imati obraza da tako nešto pomenu

Bez osvojenog GS-a ni najveći hejteri neće imati obraza da tako nešto pomenu
Khmm hmgiphy.gif?cid=349c9dd773rpexxuwjydfbu2z52gk3t6euy0rmvy6cia3vzg&rid=giphy.gif

Kod žena je druga stvar, Rios je još uvek jedini teniser koji je bio #1, a nije osvojio GS do kraja karijere.

s tim što je the one and only JJ bila prva i na kraju godine... ne znam je li u WTA to bitno kao u ATP?

Karatsev osvojio Dubai :hail: :hail:

Mnogo mi je drago, WC pobedio kvalifikanta. Možda gledamo rađanje igrača koji će prašiti ove večite Next Gen sledećih 5-6 godina i pokrasti im GS-ove? Konstitucijom podseća na Federera, ne vidim ko može da mu parira ako ostane fit (i na šljakci) i fokusiran na svoj tenis. Trenutno je 27 na ATP listi i ovaj skok od 15 pozicija će mu doneti mesto među nosiocima na RG.
Igra i u Majamiju za par dana.

Izgleda da Aslanu prijaju nešto brži uslovi, AO, pobeda u Dubaiju, ali poraz od Tima u Dohi.

Zverev je dobio Cicija u finalu Akapulka.

Ni jedan ni drugi se nisu proslavili na ovih par turnira nakon AO, a sudeći po snimcima i jedan i drugi su do najbolje forme došli baš ovde. Zverev je u finalu krenuo baš loše, ali je nakon 0:3 j 1:4 dobio prvi set sa 6:4. Drugi set je rešen u TB, nakon što je Zverev servirao za meč pri vođstvu od 5:4 i na brejk loptu odservirao duplu. Ipak, mislim da je u strašnoj formi. I postao je tata.

Ne znam hoće li se Tim trgnuti konačno i zaigrati u Majamiju kako zna. Pod znakom pitanja mi je i Karatsev tamo, zbog nešto sporije podloge. Bilo je dosta dobrog tenisa od AO na ovamo, pored Cicija, biće tu oni mladi Francuzi, Siner je dobio RBA u super zanimljivom meču pre neki dan, pa RBA, Rubljov... ali ipak pobednika turnira vidim u jednom od trojice na -ev.

Edited by Ras

Endi Marej smatra da nije nemoguće da osvoji Vimbldon ove godine. 

Spoiler

:ajde:

Mozda je mislio na onaj u50