Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Odlicno! Ispadanje Cicija je super zbog 1.mesta

Posted
Odlicno! Ispadanje Cicija je super zbog 1.mesta
Bolje da ispadne ovaj drugi što sad počinje pa da gledamo finale dva bombardera. Bilo bi to najvišlje finale Mastersa u istoriji.

Za to vreme, Giorgi fino utegla mišiće i dobila konačno i na samopouzdanju. Evo je na pragu prvog velikog finala, nadam se ne i poslednjeg...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted (edited)
10 hours ago, mlatko said:

Ipak se Cipi ne menja, šljaka mu igra kad je preko mreže šljakaš al kad treba zagristi i raditi nema dovoljno volje. Realno sam mislio da je Opelka američki olimpijski "projekat" a on ladno ne ode da bi se koncentrisao na Američku turneju. Mogao je razbiti Zvečku u 1/4f :ohmy:

Nije lako sa ultra-visokim serverima na brzim podlogama, to čak i Nole dobro zna. Biće interesantno danas, nadao sam da će i Isner proći, pa da bude "najviše" finale ikada, mada i ovako ima šanse da bude...

Edited by Jeremija
Posted

Cicipasov retern je slabost u rangu Novakovog smeča, s tim što je retern ipak daleko važniji udarac. Mora dramatično da ga unapredi ako misli da uradi nešto na bržim terenima.

• +1 1
Posted

Nek se spreme, nek se spreme... Šapo i Kecman

ipak ne može, idu jedan na drugog u 2. kolu. Ajde Khačanov umesto kanadeza

Giorgi uzela prvi set Pliškovoj :ohmy:
ajmo još jedan Kamila

Posted

Losa Karolina, mada poslednja dva meca izgubila od Djordji, poslednji put na OI, znaci usla joj u mozak i rovari.
Pa lepo zasluzila vrca, eto od maltene penzije (dugo tavorila, bila i povredjena) do praga Mastersa.

Posted

Bravo, brava :hail:

kakva nedelja za nju... impresivno

pre 10 godina poginula joj je sestra u saobraćajki u Parizu dok je ona sa ocem bila u Americi na turniru. On je inače Argentinac

Posted

federer ide na novu operaciju. to bi bilo to vrv

Posted
Bravo, brava :hail:

kakva nedelja za nju... impresivno

pre 10 godina poginula joj je sestra u saobraćajki u Parizu dok je ona sa ocem bila u Americi na turniru. On je inače Argentinac

Uzas. Nisam znala.
Posted

Odma nakon Yues se igra WTA turnir u Portorozu. Ajde jumanji saznaj ko igra od poznatih igracica please ;)

Posted

Dugu pauzu najavio Federer. Verovatno kraj, mozda jos neki mec nekad, videcemo. 

Posted
Odma nakon Yues se igra WTA turnir u Portorozu. Ajde jumanji saznaj ko igra od poznatih igracica please [emoji6]
Ovo ti je od pre 4 dana, ne znam da li je neka odustala u medjuvremenu

• Hvala 1
Posted

Badosa vrh a ovo ostalo bas tanko. Nema Kasatkine,Putinseve,Andreescu :unsure: