Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Odlicno! Ispadanje Cicija je super zbog 1.mesta

• Author

Odlicno! Ispadanje Cicija je super zbog 1.mesta
Bolje da ispadne ovaj drugi što sad počinje pa da gledamo finale dva bombardera. Bilo bi to najvišlje finale Mastersa u istoriji.

Za to vreme, Giorgi fino utegla mišiće i dobila konačno i na samopouzdanju. Evo je na pragu prvog velikog finala, nadam se ne i poslednjeg...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

10 hours ago, mlatko said:

Ipak se Cipi ne menja, šljaka mu igra kad je preko mreže šljakaš al kad treba zagristi i raditi nema dovoljno volje. Realno sam mislio da je Opelka američki olimpijski "projekat" a on ladno ne ode da bi se koncentrisao na Američku turneju. Mogao je razbiti Zvečku u 1/4f :ohmy:

Nije lako sa ultra-visokim serverima na brzim podlogama, to čak i Nole dobro zna. Biće interesantno danas, nadao sam da će i Isner proći, pa da bude "najviše" finale ikada, mada i ovako ima šanse da bude...

Edited by Jeremija

Cicipasov retern je slabost u rangu Novakovog smeča, s tim što je retern ipak daleko važniji udarac. Mora dramatično da ga unapredi ako misli da uradi nešto na bržim terenima.

Nek se spreme, nek se spreme... Šapo i Kecman

ipak ne može, idu jedan na drugog u 2. kolu. Ajde Khačanov umesto kanadeza

Giorgi uzela prvi set Pliškovoj :ohmy:
ajmo još jedan Kamila

• Author

Losa Karolina, mada poslednja dva meca izgubila od Djordji, poslednji put na OI, znaci usla joj u mozak i rovari.
Pa lepo zasluzila vrca, eto od maltene penzije (dugo tavorila, bila i povredjena) do praga Mastersa.

• Author

Uze vrca Masters.

Bravo, brava :hail:

kakva nedelja za nju... impresivno

pre 10 godina poginula joj je sestra u saobraćajki u Parizu dok je ona sa ocem bila u Americi na turniru. On je inače Argentinac

federer ide na novu operaciju. to bi bilo to vrv

• Author
Bravo, brava :hail:

kakva nedelja za nju... impresivno

pre 10 godina poginula joj je sestra u saobraćajki u Parizu dok je ona sa ocem bila u Americi na turniru. On je inače Argentinac

Uzas. Nisam znala.

Odma nakon Yues se igra WTA turnir u Portorozu. Ajde jumanji saznaj ko igra od poznatih igracica please ;)

Dugu pauzu najavio Federer. Verovatno kraj, mozda jos neki mec nekad, videcemo. 

• Author
Odma nakon Yues se igra WTA turnir u Portorozu. Ajde jumanji saznaj ko igra od poznatih igracica please [emoji6]
Ovo ti je od pre 4 dana, ne znam da li je neka odustala u medjuvremenu

Badosa vrh a ovo ostalo bas tanko. Nema Kasatkine,Putinseve,Andreescu :unsure: