June 19, 20213 yr Mali Meda nastavlja sa pokoljem na 500-tkama. Finale sa Felixom? clash of titan(ic)sIpak u 1/4f W biće najopasniji, a možda i mali Felix u prvoj nedelji otkine nekog
June 21, 20213 yr 7 hours ago, nisam ja said: jel andrea petkovic bataljivala tenis? iznenadilo me da opet igra. bila je povredjena često i dugo
June 21, 20213 yr 2 hours ago, Jumanji said: Da, da, bila povredjena ne znam da se povukla. igrala je na RG, ispala u prvom kolu
June 21, 20213 yr pre par godina, kad je popovic trenirao, gledam sam njen mec na nemackom eurosport. dosla pauza, i on silazi dole na savetovanje i kaze komentator "e, sad da cujemo sta ce joj trener savetovati", kad njih dvoje opleli pricu na srpskom, a komentator ce "ili mozda ipak necemo saznati"
June 22, 20213 yr Author Noksi i Gomez-Herera prosli u drugo kolo, idu na prve nosioce Granjolers-Zabaljos. Simpatican mec Edited June 22, 20213 yr by Jumanji
June 22, 20213 yr Author Tim se povredio i predao Manarinu, kod naizgled bezveznog skvos udarca, kao da je previse prevrnuo rucni zglob, pravio veoma bolne grimase.
June 23, 20213 yr Author Fino voze Noki i Gomez-Erera. Simpaticno mi to sto publika vise reaguje i burnije aplaudira i vice na lepe poteze i poene Novaka, nego na preostala dva Spanca i Argentinca🙂 1:1 u setovima