ObiW Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 (edited) 31 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ovome ni ja ne mogu da se načudim. Iznadalisao je Nadala u Parizu, otišao sa terena kao recimo ja nakon što odtrčim 3-4km, 40 sati kasnije je igrao sa Cicipasom 5 setova, i na kraju petog izgledao kao da hoće da mu vikne "This is fun, another set?". One čia semenke kanda šljakaju. Dobro, nemojmo preterivati, videlo se da je i Djokovicu energija spala na nizu orbitu, samo je bilo ociglednije da je Cipiripi crko vise od Novaka. Hm, ubacio sam referencu iz atomske fizike na tenis. Nadam se da je nekom (osim mene) jasno sta sam hteo da kazem. Edited June 17, 2021 by ObiW
Mil@n Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Jbt, pet puta vraćam snimak da vidim ko je ovaj sa kikicama kad ono brat Marko 1
bags Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Pepeu nije bilo dovoljno sto je zamalo rasturio karijeru Novaku sad mora i brata da povede nekim cudnim stazama...
Mil@n Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 1 hour ago, bags said: Pepeu nije bilo dovoljno sto je zamalo rasturio karijeru Novaku sad mora i brata da povede nekim cudnim stazama... Mislim da je Pepe pre Đovaka Marka provozao tim stazama tisuće i tisuće puta... 2
salerokada Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 Nisam video ovde da se ikad pričalo, ali neke kafanske priče koje sam čuo je da Marko (ako se tako zove stariji od braće?) boluje od depresije i da mu je Imaz neformalni terapeut.
Jumanji Posted June 17, 2021 Author Posted June 17, 2021 Navodno Marko, srednji brat, ima problema sa depresijom. Koga sve Novak vuce na ledjima, ehhhSigurna sam da je petljao onda sa Imazom prevashodno zbog brata.Sto se tice Osake, bas i nije neka steta jer pojma nema na travi da igra.
Recommended Posts