Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Ovako dobar teren nece imati na Vimbldonu.

• Haha 1
Posted (edited)
31 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Ovome ni ja ne mogu da se načudim. Iznadalisao je Nadala u Parizu, otišao sa terena kao recimo ja nakon što odtrčim 3-4km, 40 sati kasnije je igrao sa Cicipasom 5 setova, i na kraju petog izgledao kao da hoće da mu vikne "This is fun, another set?".

One čia semenke kanda šljakaju.

Dobro, nemojmo preterivati, videlo se da je i Djokovicu energija spala na nizu orbitu, samo je bilo ociglednije da je Cipiripi crko vise od Novaka.

Hm, ubacio sam referencu iz atomske fizike na tenis. Nadam se da je nekom (osim mene) jasno sta sam hteo da kazem.

Edited by ObiW
Posted

Jbt, pet puta vraćam snimak da vidim ko je ovaj sa kikicama kad ono brat Marko :D

• Tužno 1
Posted

Pepeu nije bilo dovoljno sto je zamalo rasturio karijeru Novaku sad mora i brata da povede nekim cudnim stazama...

Posted

Haha a reket oko glave ko Rafinjo [emoji3]
Posted
Spoiler

nadal.jpg.925a70adca3fb97765ff32fe95c90864.jpg

[emoji185]

Da da taj rad [emoji38]
Posted
1 hour ago, bags said:

Pepeu nije bilo dovoljno sto je zamalo rasturio karijeru Novaku sad mora i brata da povede nekim cudnim stazama...

Mislim da je Pepe pre Đovaka Marka provozao tim stazama tisuće i tisuće puta...

• +1 2
Posted

Nisam video ovde da se ikad pričalo, ali neke kafanske priče koje sam čuo je da Marko (ako se tako zove stariji od braće?) boluje od depresije i da mu je Imaz neformalni terapeut.

Posted

Navodno Marko, srednji brat, ima problema sa depresijom. Koga sve Novak vuce na ledjima, ehhh
Sigurna sam da je petljao onda sa Imazom prevashodno zbog brata.

Sto se tice Osake, bas i nije neka steta jer pojma nema na travi da igra.

Posted

ni thiem nece igrati u tokiju