November 7, 2025Nov 7 1 minute ago, Ros said:kod mene već gotovo finale 🤣🤣🤣I? Imamo li 101 dalmatinca?
November 7, 2025Nov 7 1 minute ago, Serena said:I? Imamo li 101 dalmatinca?Ako ga nije sramota da ne osvoji a @Ros ga prati uzivo, onda....
November 7, 2025Nov 7 6 minutes ago, Lancia said:Ako ga nije sramota da ne osvoji a @Ros ga prati uzivo, onda....apsolutno korektno
November 7, 2025Nov 7 Sad navijam za Muzetija koji ce sutra bez problema da se preda ako mu Novak obeca povlacenje iz Torina
November 7, 2025Nov 7 56 minutes ago, Serena said:Visko kaze da Micotakisa sedi u duksu negde medju obicnim ljudima, drugi svet u odnosu na nas.A pa zumirala ga je kamera, a ovi moji komentatori su znali da je Grčki premijer. Čovek je sedeo skroz opušteno, čak nije bila ni neka ekstra izdvojena loža.
November 8, 2025Nov 8 Nori - Tijen u poslednjem finalu Metz-acitam da gube atp turnir i da ,mesto njih ulece Marselj 250kazu da je plan da se za koju godinu svi februarski evropski dvoranski turniri igraju pred kraj sezone, cak i Roterdam .... pretpostavljam da ne bi smetali ovim novim arapskim
November 8, 2025Nov 8 ladno 5 bodova je kratak Lorenco za plasman medju osam najboljih pa to je pobeda u 1.kolu nekog celendzera ....nadam se da Novak danas nece biti previse sentimentalan po tom pitanju Edited November 8, 2025Nov 8 by TS-CS
November 8, 2025Nov 8 Kako 5, ovde piše 50?https://www.atptour.com/en/rankings/singles-race-to-turinMada ne pravi razliku. O tom je trebalo ranije da misli, a i ako Đovak otkaže, svejedno mu je.
November 8, 2025Nov 8 ovi su pouzdanihttps://live-tennis.eu/en/atp-raceza finale sleduje 165 poena po novom sistemu bodovanja (ranije je bilo 150)moguce da su mu nesto odbili ali nije igrao nista prosle sezone u ovo doba.videcemo na kraju. sad si me zainteresovao, jer retko idem na njihov zvanicni sajt
November 8, 2025Nov 8 49 minutes ago, Engineer said:Mada ne pravi razliku. O tom je trebalo ranije da misli, a i ako Đovak otkaže, svejedno mu jeMislio je on al ga Sonego zeznuto i izbacio u prvom kolu Pariza.
November 8, 2025Nov 8 7 minutes ago, Serena said:Mislio je on al ga Sonego zeznuto i izbacio u prvom kolu Pariza.Ko će koga nego svoj svoga